Cure nemam snage sve čitati, hvala na podršci. Meni je pukel vodenjak, sad mi ponavljaju ctg,
trudovi me šibaju, znojim se ko krava.....
nakon ctg-a slijedi klizma i rađaona....
Tražiti ću epiduralnu
url=https://lilypie.com]
Koskicaaaa, u mislima smo sve s tobom! Samo hrabro i bit ce sve super!!!
Koskice sretnoooo! Prva ljetna beba weeeee! A ja jos nisam spremila torbu ihaahaaa...to je sutra prvo na repertoaru!
Apropo kanti za pelene, ja kupila običnu za 35kn, ona automatska em skupa, em stalno treba stavljati te zamjenske kazete. Evo moje:
Cure, ja sam kupovala u kozmu male vrećice za pelene, cak su i mirisale, a nisu bile preskupe tako da sam svaku pelenu zatvorila u tu vrećicu i onda u običnu kantu. I ne smrdi onda nista posebno. Sad dugo nisam vidjela te vrećice za pelene, ali cu si kupiti one male kao za gablec u DMu i svaku pelenu direkt u tu malu vrećicu, zatvorit i to je to.
Koskiceeee drži seee!!!
Sad me ulovila frka zbog Koskice...kao da se meni to dešava! Koja je sljedeća??? Mamicaaaa ili Pandica??? Ajme, imam osjećaj da sam u cajtnotu! Ja taman dovukla doma hrpu stvari od sestrične...robice, cipelice, vreća za spavanje, klokanica, Viper, dekica za ležanje s lukom, neki lukovi s igračkama za kinderbet, izdajalica, ma hrpa drugih stvari ufff...pun auto mi natrpala...sutra to sve perem i spremam.
Amooo Koskice :-) evo mene s kafe, pa maloj dala rucak taman stigla iz skole...nisam imala kantu za smece. Skupo mi to bilo, nemam namjere ni sad to kupovat. Ajde vi mene ludu poslusajte to vam nije neophodno. Kad rodite i ako stvarno ne budete mogli bez toga lako cete kupit :-)
Drzi se Koskice!!! Sad ce to brzo kad je i vodenjak pukao. Stize Doris!!
Bambi 34,slazem se s tobom..
Mi smo vecinu vremena u pp,ali kad koristim jednokratne,bacam ih normalno u smece. S vremenom se covjek navikne na svaki smrad! Moj nos je trenutno ko u lovackog psa,valjda osjetim i kad susjed u kuci do prdne...a moj muz ne osjeti da mala sjedi usrana do njega..
Bambi mislim da se slazem s tobom. Bit ce one vrecice naj jeftinije za voce u ducanu (to ce mi svekrva nabavit) i kanta za smece na balkon. Ako bas bude jaaako smrdilo onda cu poslat nekog da kupi...
Ja sam isto planirala uzeti neku običnu smrtničku kantu samo za pelene pa je držati na balkonu. Pogotovo preko ljeta. :) 1-2 puta dnevno netko od nas može sići sa 2. kata i baciti.
Vi koje živite u zgradama, gdje držite kolica? Tipa mi smo sad na 3. katu bez lifta i stubište je poprilično strmo, dosta je stuba. Uskoro selimo na 2. kat i stubište je bitno lakše za manevriranje...no pogotovo u početku mi djeluje kao SF da hendlam i kolica i malog kad budemo bez pomoći. Poludjet ću unutra do 5 kad dođe dečko sa posla. Malo sam pronjuškala po zgradi, zasad mi se ne čini da ima nešto prostora za zavezati kolica pri podrumu ili tako nešto. Isto nema lift. :-/
Sortiraj odgovore
Najstariji