Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koskica
    04. Svibanj 2017. 09:17

cure, koje sranje, trudovi me šibaju na svaki 5-6-5-6 min, jedva ih prodišem a glupi ctg ih uopće ne očituje. Ludimmmmmm, sad su me hospitalizirali, otvorena sam jedan prst, radili mi amnioskopiju, plodna vida mliječna.
    kao čekam u sobi prave trudove. Ako ovo nisu pravi ja ću na pravima umrijeti.....

url=https://lilypie.com]

Maja 3
    04. Svibanj 2017. 09:23

Koskice,samo setaj koliko mozes! Prije ces se otvorit..a vidjet ces da nije tako velika razlika u jacini truda. 

• Bambi34
    04. Svibanj 2017. 09:23

Neces...sve ce to bit dobro...samo pazi na disanje polako nema panike...proletit ce to sve...jos malo i bebuska je tu...

• Bambi34
    04. Svibanj 2017. 09:25

Jao jao...bas sam sretna i uzbudjena :-) kako lijepo :-) blage van se svima sta ste usle u 9ti...ja jos 3mjeseca...uf...

OhSoBoho
    04. Svibanj 2017. 09:45

Koskice, hoces traziti epiduralnu?
    Budi nam hrabra I misli na to kako ces ubrzo upoznati svoju bebicu :)
    Mislimo na tebe, drzi se!

mici_0555
    04. Svibanj 2017. 09:51

Koskice još malo pa gotovo...sretno :-)

Sundi
    04. Svibanj 2017. 09:52

Ja mislim da budem sve trazila.... XD  I mozda apurincek za Tihomira ili nekaj za hrabrost.. Joj nas dva smo bas tumpleki on nemre vidjet krv i boji se bolnice... Mislim da mi cemo sigurno imat pricu s poroda...

• gala_28
    04. Svibanj 2017. 10:01

Koskice, polako, traži sve što ti može pomoći i čuvaj energiju. 
    Cura će biti prava precizna bikica sudeći po točnosti termina. I još malo pa je s vama! 

Ninche9
    04. Svibanj 2017. 10:11

Koskice samo hrabro,jos malo i drzat ces svoju bebicu u rukama 

mamika3
    04. Svibanj 2017. 10:37

TRAZI EPIDURALNU!!!!!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.