Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Svibanj 2017. 10:55

Sretnoooo!!:-)*

Joj cure,ja baš i nisam dobre volje. Seceri me zajeb*
    Jer hormoni divljaju,cas su visoki cas niski. Užas!
    Uopće nisam od neke volje.

Nego glupo pitanje ali,mene nekad onako baš zabole leđa u dnu i kao u guzi sastrane haha  i onda to tak traje par min i popusti...jel kojoj tako bilo?
    Mislim to strašno neka boli...

Kako ste vi druge?
    Ja u utorak id3m na kontrolu  i nadam se da ce sve biti ok...sad je 24+1 :-)

:-*

LlamaFace
    04. Svibanj 2017. 10:58

Koskice,sretno!! 🙆

Carmen012
    04. Svibanj 2017. 11:15

ValentinaA ako ti se bol spusta iz leđa u stražnjicu i noge onda bi mogao biti išijas. Barem je meni tako bilo, posebno me boljelo u stražnjici i to jako. Nažalost nekog posebnog lijeka nema, nekom pomogne lagano vježbanje, nekom odmaranje , a nekom ništa.  Mene je to gnjavilo nekoliko mjeseci, a pogotovo navečer kada se već umorim. Odjednom je samo prestalo ali sad me počela boljeti trtica ako sjedim duže od nekoliko min.

LlamaFace
    04. Svibanj 2017. 11:18

Ja imam isijas od treceg mjeseca trudnoce,tek sam nedavno skontala da mi pomogne kad utrljam rakiju na kriza,inace ne bih mogla zaspat.

04. Svibanj 2017. 11:26

Danas me bas nešto trbuh boli s lijeve strane 

Me+mybaby
    04. Svibanj 2017. 11:28

Sretno!!!!
    Potaknuta ovom porukom danas krecem sa slaganjem torbe za rodiliste 😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Eloa
    04. Svibanj 2017. 11:32

Koskice,zelim ti svu srecu!!! 

LittleG
    04. Svibanj 2017. 11:40

Sretno Koskice...mislimo na tebe. Mi baš sa kontrole...rastemo...imamo 913 g :)

Carmen012
    04. Svibanj 2017. 11:51

Ima li netko ili planira kupiti koš za pelene. Ja se ne mogu odlučiti, kupila bi ga jer mi je nezgodno stalno silaziti sa kata kuće i bacati u kantu na dvorištu, a opet su mi te kasete sa zamjenskim vrećicama nekako skupe.

https://www.babycenter.hr/sangenic-kos-za-pelene-simple-49553-482715.html

04. Svibanj 2017. 11:52

Super Koskice! Drži se! Baš bi bilo lijepo da danas rodiš baš na termin. 

Ja sam isto danas bila u TA, ništ posebno... sve je ok. Nisu mi radili ni ctg ni uzv jer je uredna trudnoća i nemam nikakvih problema, ali da pratim pokrete ploda koji non stop radi kvrge po trbuhu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.