Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tamara..
    27. Travanj 2017. 16:26

Koskica cestitke tebi na necakinji i roditeljima na bebici :D
    Bas je divno cuti ovakvo iskustvo, odmah se raznjezim... 
    U zadnje vrijeme mi odma suze idu na rodenja bebica :D
    Mene je od svega najvise strah da necu dobro prepoznati trudove i da necu stici u bolnicu , posto smo mi udaljeni..
    Meni je Katrin super i odma me na Balasevica posjetila kojeg takodjer obozavam :D Imati ce super pjesmicu uz ime ..
    Ja sam odabrala Noa danas sam prvi put se i koristila imenom kada sam ispunjavala neke registracije za pokloncice 
    Bas mi je drago sto ima dobrih vjesti malo :D

Pinkica93
    27. Travanj 2017. 16:59

Hej curke!
    Koskice čestitke tebi i tvojima na malenoj. Mislim da bi svaka trudnica potpisala onakav porod kakav je imala tvoja sestra.
    Jel ima itko,a da ga ime Katrin ne podsjeća na Balaševićevu pjesmu? Slatko i nimalo često ime.
    Evo ja danas bila na uzv u Vinogradskoj i doktor koji mi ga je radio me cijelu isprepadao da mi je beba premala i prelagana za svoju dob, da sam skoro pa na donjoj granici normale. Izašla iz ambulante blijeda ko krpa.
    Lagertha moguće da smo se čak i srele danas. Ja sam bila od 10 do 11 tamo.

27. Travanj 2017. 17:54

Pinkica93

Hej curke!
    Koskice čestitke tebi i tvojima na malenoj. Mislim da bi svaka trudnica potpisala onakav porod kakav je imala tvoja sestra.
    Jel ima itko,a da ga ime Katrin ne podsjeća na Balaševićevu pjesmu? Slatko i nimalo često ime.
    Evo ja danas bila na uzv u Vinogradskoj i doktor koji mi ga je radio me cijelu isprepadao da mi je beba premala i prelagana za svoju dob, da sam skoro pa na donjoj granici normale. Izašla iz ambulante blijeda ko krpa.

Ajoj, možda će bebač u slijedećem mjesecu više narasti - kao neki skok u razvoju. Meni je tak na jednom uzv bio bebač prevelik za 3 tjedna, a onda na slijedećem samo za 1 tjedan. Nisam ja više bila tad u TA.

mamika3
    27. Travanj 2017. 19:07

Ne mogu vjerovat da vam se svidja ime!Bas mi je drago!Idem si pustit pjesmu da se polako navikavam ako MM ne smisli nekaj drugo!Valjda vise ne bude smisljao!😆

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    27. Travanj 2017. 19:11

Pinkica93

Hej curke!

Ma nisu te procjene nesto cemu treba slijepo vjerovat!Sina su procjenili nesto sitno prije poroda na 3800,a bio je 4500!A i da imas sitnu bebu,pa sta?Ne razvijaju se sve bebe jednako!Vazno je da je ovo ovo ostalo u redu!Rast organa npr!Koliko si sad trudna?Jer bebe u zadnjim mjesecima dobivaju na kilazi!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mrva2017
    27. Travanj 2017. 19:25

Pinkica93

Hej curke!

Kolika je beba sada?

mrva2017
    27. Travanj 2017. 20:07

Cure,jel vama nesto curi iz cica? Ja cesto na potkosulji vidim fleke... sad kako sam doma ne nosim grudnjak i bas primijetim...

Tamara..
    27. Travanj 2017. 20:19

Mrva ja sam znala primjetiti malo ali jako malo na bradavicama onako nesto poput vode izgleda..
    Cure planira li koja od vas nositi bebu u , marami, klokanici, mai taiu i slicno..
    Ja sam nekako dosla do zakljucka da ce meni kolica biti komplicirana i da ce mi to biti puno prakticnije, a i plus sve dobre stvari za bebu... Danas sam bas vidjela mamu sa bebom sa preko godinu dana kako je vrlo pokretna i slobodna 

LlamaFace
    27. Travanj 2017. 21:25

Mrva,to ti je kolostrum (prvo mlijeko) i znam neke cure kojima se pojavilo vec oko 20 i nekog tjedna.

MalaRuzica
    27. Travanj 2017. 21:27

Tamara..

Mrva ja sam znala primjetiti malo ali jako malo na bradavicama onako nesto poput vode izgleda..
    Cure planira li koja od vas nositi bebu u , marami, klokanici, mai taiu i slicno..
    Ja sam nekako dosla do zakljucka da ce meni kolica biti komplicirana i da ce mi to biti puno prakticnije, a i plus sve dobre stvari za bebu… Danas sam bas vidjela mamu sa bebom sa preko godinu dana kako je vrlo pokretna i slobodna

Mi smo kupili klokanicu koja ide od 3,5 kg do 18.I meni se to cini puno prakticnije.Neki dan vidim mamu samu u ducanu sa malom bebom koju je nosila i jos gura kolica od bebe, pa onda ju je jednostavnije nositi u nosiljci, a ne se jos i s kolicima muciti.Na sajmu sam gledala i maramu koja je dosta jeftinija, ali to mi je izgledalo komplicirano.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.