Blu i mamika,kakav je vama bio 2 porod s obzirom na 1?
Drugi mi je bio brzi definitivno!Oko pola 6 popodne su mi poceli bas pravi trudovi-oni jaci i cesci,a u pola 9 sam rodila!Brze sam se otvarala,tako mi se bar cini kad se sjetim!A prvi sam bila u 10 ujutro otvorena 5 cm,a rodila sam u 5 popodne!Nadam se da ce ovaj biti najbrzi!ha ha ha ha...Ma samo nek sve prodje u redu i nitko sretniji od mene!
Miris malih beba je zapravo miris raja
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Blu i mamika,kakav je vama bio 2 porod s obzirom na 1?
Puno puno lakši i kraći! S tim Maslačak da je tebi manja razlika u godinama, meni je bila 4 god. Tebi će biti još lakše:-)
Ja sam prvi došla u 23 h, rodila sutra popodne u 14, a drugi došla u 19, rodila u 01 ujutro.
Jos malo pa ce nam poceti stizati i prve price s poroda....Ne znam za ostale curke,ali ja molim detalje!Iskreno me zanima kako ce kojoj biti....I kako ce poceti!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Mamika, ti si prije mene u terminu ako se dobro sjećam, i isto ti je treće. Pa molim detaljno izvješće:-)
Ha ha ha....Blu..Nema problema!
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj,cure,molim vas vase misljenje!Opet je ime u pitanju!Necu se ponavljati da mi je muka od muzevih odabira!Samo me zanima kak vam se svidja Katrin?Recite iskreno,molim vas!Ne zmam otkud je to izvukao!!!Meni nije bas nesto,ali od ovih ostalih koje nudi je najblize onakvom kakvo hocu!Nije da sam odusevljena,ali ova ostala su obicna,nimalo zvucna,skoro pa staromodna!Ovo je bar malo drugacije
💟buhtlica 8.6.2017
💟sefica 22.11.2011
💙moj car 21.10.2009
Joj,cure,molim vas vase misljenje!Opet je ime u pitanju!Necu se ponavljati da mi je muka od muzevih odabira!Samo me zanima kak vam se svidja Katrin?Recite iskreno,molim vas!Ne zmam otkud je to izvukao!!!Meni nije bas nesto,ali od ovih ostalih koje nudi je najblize onakvom kakvo hocu!Nije da sam odusevljena,ali ova ostala su obicna,nimalo zvucna,skoro pa staromodna!Ovo je bar malo drugacije
Katrin pa malo je neobicno. Ali mi je ok. Drugacije za promjenu..
Meni se Katrin svida. Nije uobicajeno,a oet je nekako zvucno i poznato za nase podneblje...
Iz Balaševićeve pjesme "Oprosti mi Katrin":-)Meni savršeno!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji