Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnaFit157
    27. Travanj 2017. 09:54

Nadam se da nikog nisam uvrijedila ovom recenzijom, samo moj osobni osvrt. Vjerojatno sam očekivala previše. Bitno da sam ja ponijela blok i markere. Kap koja je prelila čašu ? Kad su pod makrinutrijente nabrojali kalcij i vitamin C. 

Sundi
    27. Travanj 2017. 09:58

Eloa pa to je divno. Šaljemo vam pusice i držite se. Nadam se da idete doma i da cete papati roštilj za prvi  maj..
    Samo pozitiva 

mamika3
    27. Travanj 2017. 10:02

Annafit  I ja bih bila razocarana na tvom mjestu!Ali cekaj,imas vise od jednog predavanja,jel?Mozda ce kasnije biti rijeci o ovome sto te vise zanima?Porod,disanje.....itd....Koja kolica?Ajd drago mi je sto ste ih nasli tako brzo,s obzirom na stisnuti budjet

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Sundi
    27. Travanj 2017. 10:02

AnnaFit157

Nadam se da nikog nisam uvrijedila ovom recenzijom, samo moj osobni osvrt. Vjerojatno sam očekivala previše. Bitno da sam ja ponijela blok i markere. Kap koja je prelila čašu ? Kad su pod makrinutrijente nabrojali kalcij i vitamin C.

Znači ne vjerujes ni da rode donose djecu. Šok i nevjerica XD. Ma ja na to gledam u stilu, treba mi tečaj da muž može samnom u rađaonu. Ne ocekujem previše, tak da se nemrem razočarat... 

• AnnaFit157
    27. Travanj 2017. 10:10

mamika3

Annafit I ja bih bila razocarana na tvom mjestu!Ali cekaj,imas vise od jednog predavanja,jel?Mozda ce kasnije biti rijeci o ovome sto te vise zanima?Porod,disanje…..itd….Koja kolica?Ajd drago mi je sto ste ih nasli tako brzo,s obzirom na stisnuti budjet

Chipolino , 3 u 1, 3000 kn(to nam je bio max) , našla u roku 3 sata. Ja donosim inače brze odluke pa nije bio problem hehehe. Danas još jedno predavanje ....i Sundi je skroz u pravu. Znam da je najvažniji taj papir ubiti za muža i da smo im samo kao na traci :/ Previše sve uzmem k srcu.

koskica
    27. Travanj 2017. 10:41

Drage cure,
    prvo svima koje su u bolnici želim da sve dobro prođe.  Držite se  :)
    Nego pogledajte moj sticker, još 7 dana do termina. Panikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo takva mi je.

Nego evo očekujete neke priče s poroda pa da ja podijelim jednu od jučer.
    Naime ja i moja seka smo se jučer dogovorile da idemo zajedno u TA obzirom da je ona 4 dana iza mene u terminu i oboje smo bile naručene za CTG i pregled.
    Zove mene seka ujutro u 6.45h i veli mi da nebude došla kako smo se dogovorile jer ima osjećaj da bi danas mogla roditi, kao ima neka probadanja u križima ništa pravilno i ne može za to reći da joj je trud, ali kao javlja se malo po malo na 10 min, na 7 min, na 5 min pa opet na 7 i tak. Veli ona ne znam dal su to pravi ili lažni trudovi; nije joj ispao sluzni čep niti joj je pukao vodenjak. (ovo je njoj druga trudnoća)
    Vidimo se mi u ambulanti šogor veli nismo nikome javljali da vidimo dal ostajemo ili idemo doma.
    Cure moje ona je rodila za manje od 10 min. Nisu je stigli ni upisati, digli je na stol, rekli glavica ideeee, jedva je stigla do rađaone na krevet i malena Mia se rodila. Šogor nije stigel biti s njom. Klizma, tuširanje, brijanje - ništa. Porod je trajao manje od 10 min.
    Pa eto želim nam svima takve, brze porode. Ona i malena su dobro. rodila je 12 dana prije termina. Malena ima 48 cm i 2950 grama i preslatka je. Ugl. ja nisam stigla obaviti pregled ona je rodila. 2h kasnije još nije bila svjesna da su to bili pravi trudovi i da ima mrvicu kraj sebe.

url=https://lilypie.com]

mamika3
    27. Travanj 2017. 10:51

koskica

Drage cure,
    prvo svima koje su u bolnici želim da sve dobro prođe. Držite se :)
    Nego pogledajte moj sticker, još 7 dana do termina. Panikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa samo takva mi je.

Nego evo očekujete neke priče s poroda pa da ja podijelim jednu od jučer.
    Naime ja i moja seka smo se jučer dogovorile da idemo zajedno u TA obzirom da je ona 4 dana iza mene u terminu i oboje smo bile naručene za CTG i pregled.
    Zove mene seka ujutro u 6.45h i veli mi da nebude došla kako smo se dogovorile jer ima osjećaj da bi danas mogla roditi, kao ima neka probadanja u križima ništa pravilno i ne može za to reći da joj je trud, ali kao javlja se malo po malo na 10 min, na 7 min, na 5 min pa opet na 7 i tak. Veli ona ne znam dal su to pravi ili lažni trudovi; nije joj ispao sluzni čep niti joj je pukao vodenjak. (ovo je njoj druga trudnoća)
    Vidimo se mi u ambulanti šogor veli nismo nikome javljali da vidimo dal ostajemo ili idemo doma.
    Cure moje ona je rodila za manje od 10 min. Nisu je stigli ni upisati, digli je na stol, rekli glavica ideeee, jedva je stigla do rađaone na krevet i malena Mia se rodila. Šogor nije stigel biti s njom. Klizma, tuširanje, brijanje - ništa. Porod je trajao manje od 10 min.
    Pa eto želim nam svima takve, brze porode. Ona i malena su dobro. rodila je 12 dana prije termina. Malena ima 48 cm i 2950 grama i preslatka je. Ugl. ja nisam stigla obaviti pregled ona je rodila. 2h kasnije još nije bila svjesna da su to bili pravi trudovi i da ima mrvicu kraj sebe.

Ajme,prvo ne mogu vjerovati da ti imas jos tjedan dana ,a drugo za tvoju seku kako brzi porod!Super!Cestitke od srcaaaaaaa!!!!!!Ni ja ne bi posumnjala da su pravi trudovi jer,kako si napisala,nisu bili pravilni!I ja nam zelim svima takve porode!Cestitke jos jednom!🎉💐

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

LlamaFace
    27. Travanj 2017. 10:54

Ovakve price volim procitati,a u ti ces u vrlo kratkom roku,moguce da i tebe ceka slican scenarij 😆 ja jucer skocila do firme odnijeti doznake pa su i meni kolegice pocele pricati iskustva s poroda sad kad vide da mi se termin priblizava,zapamtila sam samo one koje su rekle da su dosle na redovan pregled po 5 cm otvorene a da nisu ni znale i samo ostale rodit,e tooo se trazi 😀

• blu5
    27. Travanj 2017. 10:57

Anna super za kolica! Što se predavanja tiče, ja sam isto bila razočarana...Ali eto, trebao je papir da muž može doći sa mnom. Koskica još malooooo! Odlično za sestru, porod za poželit! O Bože moj, da nam bude približno tako bilo bi savršeno, a ne patnje od ko to zna koliko sati!!! Blago joj se! Cestitam ti na nećakinji

NevaNevičica
    27. Travanj 2017. 11:02

AnnaFit157

mamika3

Annafit I ja bih bila razocarana na tvom mjestu!Ali cekaj,imas vise od jednog predavanja,jel?Mozda ce kasnije biti rijeci o ovome sto te vise zanima?Porod,disanje…..itd….Koja kolica?Ajd drago mi je sto ste ih nasli tako brzo,s obzirom na stisnuti budjet

Chipolino , 3 u 1, 3000 kn(to nam je bio max) , našla u roku 3 sata. Ja donosim inače brze odluke pa nije bio problem hehehe. Danas još jedno predavanje ….i Sundi je skroz u pravu. Znam da je najvažniji taj papir ubiti za muža i da smo im samo kao na traci :/ Previše sve uzmem k srcu.

AnnaFit možda imamo ista, Malta , redovna cijena ima je bila tako nekako oko 3000kn, ali kako smo ih kupili na sajmu dobili smo popust pa je ispalo 2500kn. Nisam željela uzeti izložbeni primjerak, pa ih još čekamo ali nema veze jer  cura dolazi u 7.mj 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.