Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    OhSoBoho
    28. Ožujak 2017. 20:19

Mojabebica

Pozdrav curke 😀! Meni je 29 godina,prva trudnoća. Sad sam u 19+ 4 TT. Sutra pregled, tak me nekako strah… Mislim da bi do sada već trebala osjećati Bebicu ali još ništa😑. Vidjet ćemo što doktor sutra kaže, naj vjerovatnije ga opet neću ništa razumjeti jer prića sebi u bradu i barata izrazima koje ja uopće ne razumijem😒 znam da zvuči glupo ali tak je, izađem iz ordinacije s ogromnim upitnikom iznad glave😥

Nis se ne brini sto još ne osjećaš bebu, sve je to normalno za prvu trudnoću.  Ja sam svog prvi put za stvarno osjetila u 22.tjednu. prije toga je to bilo toliko slabo da nisam bila ziher. Sad sam u 26om a on lupa non stop 

mamika3
    28. Ožujak 2017. 20:37

blu5

mamika3

Prvo sa 25-decko!Cura sa 27 i sad sa 32 navodno opet curka!I valjda je to to u ovom zivotu!😀

Mamika, ja i ti isto sta se spola tice😊prvo musko, pa dvi cure😊

Idem 10-og na uzv pa ce mi valjda potvrdit da je cura!Makar ja vec govorim u zenskom rodu 

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mamika3
    28. Ožujak 2017. 20:42

Ovo ce vise zanimati majke s uskoro troje djece...Mene susjeda uvjerava da ce se povecati iznos naknade za trece dijete,od 1 do 3 godine porodiljnog,ono sto je trenutno 1663 kn!Ja nju naravno uvjeravam u suprotno!I u pivu smo se kladile koja je u pravu.....😁Da li je mozda koja od vas cula sta o tome?Znam da se povecava ono do prve godine od srpnja,ali u ovo drugo cisto sumnjam

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 20:44

OhSoBoho

Mojabebica

Pozdrav curke 😀! Meni je 29 godina,prva trudnoća. Sad sam u 19+ 4 TT. Sutra pregled, tak me nekako strah… Mislim da bi do sada već trebala osjećati Bebicu ali još ništa😑. Vidjet ćemo što doktor sutra kaže, naj vjerovatnije ga opet neću ništa razumjeti jer prića sebi u bradu i barata izrazima koje ja uopće ne razumijem😒 znam da zvuči glupo ali tak je, izađem iz ordinacije s ogromnim upitnikom iznad glave😥

Nis se ne brini sto još ne osjećaš bebu, sve je to normalno za prvu trudnoću. Ja sam svog prvi put za stvarno osjetila u 22.tjednu. prije toga je to bilo toliko slabo da nisam bila ziher. Sad sam u 26om a on lupa non stop

Ja isto...tek s 22tj pri put osjetila da sam znala da sam to to...a tek sad s 30tj je javlja kako spada...djelomično jer je poseljica sprijeda, a djelomično i zato što mi je cijelo vrijeme okrenut na van leđima i guzom tako da su mu ručice i nožice prema unutra.
    Meni je sad 31god, za par dana roćkas, tako da ću bebu roditi s 32.
    Lagertha svaka čast, pa ti si sve kupila...ja nisam još tako ažurna...planiram sutra tetre i pogledati za dekicu, u Lesnini sam našla set poplun i jastuk za 100kn, taman dimenzije 2 posteljine koje mi je sisterka poslala, a uloške i te ostale stvari već budem, ali evo, planiram do Uskrsa spremiti torbu i napuniti komodicu.
    Jeste vidjele stranicu Dada&Rocco? Imaju u fejs...tamo sam vidjela fora veliku ogradicu za kindać, za sve tri strane kindaća spužvasta ogradica 150kn, a postoje i neke spužvice za letvice za prednju stranu...ja bih sa,o uzela ogradicu pošto ću sad u početku prednjustranu spuštati. Pisala sam im, sad kad bude baby sajam u Zg, oni će isto imati akciju, ali ne budu na sajmu pošto su iz Splita. Poštarina 30kn.

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 20:46

mamika3

Ovo ce vise zanimati majke s uskoro troje djece…Mene susjeda uvjerava da ce se povecati iznos naknade za trece dijete,od 1 do 3 godine porodiljnog,ono sto je trenutno 1663 kn!Ja nju naravno uvjeravam u suprotno!I u pivu smo se kladile koja je u pravu…..😁Da li je mozda koja od vas cula sta o tome?Znam da se povecava ono do prve godine od srpnja,ali u ovo drugo cisto sumnjam

Nisam čula za to, možda su i spominjali...ne znam je li izašao nacrt Zakona, baš ću proguglati...

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 20:53

Mojabebica

Mojabebica, pa reći doktoru: Oprostite, ja vas ništa ne razumijem, jel mi možete objasniti jednostavnijim rječnikom? :-) Doktori ne kuže da nismo svi eksperti što se tiče medicinske terminologije. A i sestru pitaj poslije ako što nisi razumijela da ti pojasni.

m@m@
    28. Ožujak 2017. 21:09

mamika3

Ovo ce vise zanimati majke s uskoro troje djece…Mene susjeda uvjerava da ce se povecati iznos naknade za trece dijete,od 1 do 3 godine porodiljnog,ono sto je trenutno 1663 kn!Ja nju naravno uvjeravam u suprotno!I u pivu smo se kladile koja je u pravu…..😁Da li je mozda koja od vas cula sta o tome?Znam da se povecava ono do prve godine od srpnja,ali u ovo drugo cisto sumnjam

Hm...mislim da ne...evo iskreno ne znam. Ne znam ni koja je procedura sada za nezaposlene majke??
    Prve dvije tridnoce sam radila ali sada sam nezaposlena pa uopce neznam kako kada i hdje se prijaviti? Dali moram isto otvarati porodiljni 28 dana prije ili ne? Ima koja nezaposlena majka ovdje koja je to vec prosla?

28. Ožujak 2017. 21:20

Ofnice, ma daleko od toga da sam sve kupila, jako sam puno toga dobila. A za porod sam odlučila kupiti ovaj tjedan jer sam u 33. i kad mi je usput i zgodno ili kad vidim na sniženju kupim. Tko zna kako ću se osjećati za tjedan-dva... Dosta toga ni neću kupiti sad već kad vidim da mi treba... Npr. tu ogradicu za krevetić (trenutno ne vidim da treba), poplun i jastuk (na početku nije potrebno), neku odjeću osim bodija i pidjamica, maramu za nošenje (to možda još isto kupim). Možda me vi cure inspirirate pa se sjetim još nešto kupiti 

m@m@
    28. Ožujak 2017. 21:23

Lagertha

Ofnice, ma daleko od toga da sam sve kupila, jako sam puno toga dobila. A za porod sam odlučila kupiti ovaj tjedan jer sam u 33. i kad mi je usput i zgodno ili kad vidim na sniženju kupim. Tko zna kako ću se osjećati za tjedan-dva… Dosta toga ni neću kupiti sad već kad vidim da mi treba… Npr. tu ogradicu za krevetić (trenutno ne vidim da treba), poplun i jastuk (na početku nije potrebno), neku odjeću osim bodija i pidjamica, maramu za nošenje (to možda još isto kupim). Možda me vi cure inspirirate pa se sjetim još nešto kupiti

Zna kaj...moram priznati da si me ti malo pogurala...kad citam da si skoro sve pripremila...uplasila sam se...krecem od sutra u shopping :-D

Rozaa
    28. Ožujak 2017. 21:26

hehehe...meni je termin 24.08.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.