Jedna moja frendica spravlja prirodne mješavine ulja...oba se mazala cijelu trudnoću...sve fenomenalno cijelu trudnoću, a popucala doslovno 2 dana prije poroda 😳 Nema pravila
Pa da, isplati se tako kad naletiš na popust, pa malo po malo. Bolje nego sve odjednom po punoj cijeni. Cure kak je vama sa strijama? Ja za sad nisam dobila, ali ne vjerujem da do kraja neću uopće dobiti. I nemam ni onu lineu negru.
Meni su se pojavile po grudima već u 16 tjednu i to baš velike, a mazala sam se doslovno od prvog dana
Ja sam s kosarica c/d dosla na e,jako su mi narasle i hvata me panika koliko ce jos buknut kad nagrne mlijeko 🤔 sto se tice strija,sjetim se namazat mozda dvaput tjedno ali jos ih nemam. Linea negra mi se vec odavno pojavila,nisam znala da ima veze s tenom,ali ja sam prilicno tamnoputa. Jel se nekoj od vas promijenila boja bradavica? Meni su skroz potamnile.
I meni je 31 i prva beba. Cure,da li je koja od vas pila/pije aspirin 100 u trudnoci? u mojoj obitelji je cesta trombofilija… ja ju nemam po nalazima ali su mi u Petrovoj rekli da pijem aspirin 100 preventivno… ne znam da li ga pijem do kraja trudnoce..sad sam procitala da se ne smije piti u zadnjem tromjesecju…a jos malo i u njemu sam..sva sreca da idem u cetv kod doktorice.. ima li koja iskustva? panika me malo uhvatila…
Mrva ja sam isto skoro u trecem tromjesecju 😀 i pijem od pocetka baby aspirin,takodjer preventivno, bio mi je povisen lupus antigoagulans,dr mi jos nije rekao da ga iskljucim, povrh svega jos imam neku upalu i dao mi je antibiotike kojih se uzasno plasim,zlo mi je od tableta ali sta se moze ,bitno da nam bebice budu zdrave,ABd,nemoj se plasiti vjeruj svom dr,i ne citaj puno,ja sam odustala od toga definitivno jer mi samo stvara dodatni pritisak,i molim te javi nakon pregleda sta ti je rekla dr da li trebas nastaviti terapiju,sretno...
Marama se može od rođenja, a nosiljke s nekoliko mjeseci. Ofnice, da i ja sam svijetla - zdenka sir
Inače se mažem svaki dan jer me sve svrbi, a najviše oko pupka i leđa.
Pa da, isplati se tako kad naletiš na popust, pa malo po malo. Bolje nego sve odjednom po punoj cijeni. Cure kak je vama sa strijama? Ja za sad nisam dobila, ali ne vjerujem da do kraja neću uopće dobiti. I nemam ni onu lineu negru.
Meni su se pojavile po grudima već u 16 tjednu i to baš velike, a mazala sam se doslovno od prvog dana
Uf, a svejedno je ustvari dal ih dobiješ zadnji dan ili u 16. tjednu...
Jutro
Sto se strija tiče za sad još nis nisam dobila ali s obzirom da sam im inače sklona nekako ih očekujem unatoč stalnom mazanju.
Cice me zadnjih dana bole i skroz su pune plavih žila, malo su se napuhane u trudnoći ali nis posebno.
Linea negra mi je tu od početka, ali kao što je netko rekao mislim da je to zato što sam prilično tamnoputa ;) i bradavice su mi ful potamnile ;)
Mi bas nismo još počeli nes ozbiljnije kupovati za bebu, računam imamo još vremena do srpnja. Ali jučer su nam stigla kolica pa vam poslije stavim fotku, baš smo zadovoljni s njima :)
Ovo ce vise zanimati majke s uskoro troje djece…Mene susjeda uvjerava da ce se povecati iznos naknade za trece dijete,od 1 do 3 godine porodiljnog,ono sto je trenutno 1663 kn!Ja nju naravno uvjeravam u suprotno!I u pivu smo se kladile koja je u pravu…..😁Da li je mozda koja od vas cula sta o tome?Znam da se povecava ono do prve godine od srpnja,ali u ovo drugo cisto sumnjam
Da, promijenilo se.Sada je umjesto 1600kn, 2600kn.To ide od 01.07. kada i ovo povecanje u drugih 6 mjeseci.
Ja se mazem isto od pocetka trudnoce, nista novo nisam popucala ali sam u prvoj trudnoci doalovno popucala na porodu.Nije puno, ali imam par strija na trbuhu.Lineu negru imam, doduse nije bas previse tamna ali se vidi.Ja isto jos apsolutno nista nisam kupila ali Lagertha i Ofnica su sad u 5.mjesec u terminu, a ja u 7.mj.U biti skoro sve i imam, a muka me hvata od razvrstavanja brdo robe koju imam od djece.Kolica imamo, sta mi je najbitnije.Moram kupit samo ono prvo, osnovno, al u biti sad ce sta se robe tice bit malo drugacije obzirom da mi je prva ljetna beba.
Akoooj Blu5, to i pricam...mozes biti disciplinirana i mazati se i onda na porodu se to desi...ali sve za naše anđele! Pa da mi se strija pojavi nasred face, za mog bebača bih sve podnijela. Obzirom da sam kao jogurt, bradavice su mi skroz roze boje kao prije i nisu nista potamnile, jedino tu i tamo sam primijetila da se kao malo počnu perutati pa pojačano mažem.
Daaaa blu5, kraj 5.mj...kako je to brzo došlo uffff!!! Iako mi je termin 1.6. ja sam si zabrijala 25.5. I jos pola toga nisam nabavila tak da vi sve ostale cure stignete...danas via Arena pa javim ako naletim na kakve akcije i popuste.
Sortiraj odgovore
Najstariji