Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Ožujak 2017. 22:00

m@m@

Lagertha

Ofnice, ma daleko od toga da sam sve kupila, jako sam puno toga dobila. A za porod sam odlučila kupiti ovaj tjedan jer sam u 33. i kad mi je usput i zgodno ili kad vidim na sniženju kupim. Tko zna kako ću se osjećati za tjedan-dva… Dosta toga ni neću kupiti sad već kad vidim da mi treba… Npr. tu ogradicu za krevetić (trenutno ne vidim da treba), poplun i jastuk (na početku nije potrebno), neku odjeću osim bodija i pidjamica, maramu za nošenje (to možda još isto kupim). Možda me vi cure inspirirate pa se sjetim još nešto kupiti

Zna kaj…moram priznati da si me ti malo pogurala…kad citam da si skoro sve pripremila…uplasila sam se…krecem od sutra u shopping :-D

Kad je tebi termin? Izgubili smo te iz tablice. Ma ja sam inače još gora  dobila temu za diplomski u rujnu, napisala ga početkom studenog, mentorica ga pročitala i ispravila tek krajem siječnja. 

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 22:01

Lagertha imas pravo...sad mi popluncek ne treba, ali tanki jastuček mislim da bi ipak dobro dosao..pogotovo ako ce bebač spavati na boku, da mu glava ne visi...ma ne znam ni sama. A za ogradicu mi je baka dala lovu pa rekoh nek kupim da je njoj srce na mjestu, iako ne treba dok se beba ne počne okretati i dok ne postoji bojazan da udari glavicom od kindać :-)

28. Ožujak 2017. 22:07

Da, bum vidla, ak se udari i ako bu stvarno pajkil u kindiću onda bum razmišljala, za sad mi to izgleda malo klaustrofobično. Ali sling mislim kupit, jedna moja dobra prijateljica čak drži radionice tog nošenja bebe u marami-nosiljci. Te marame sve više zamjenjuju kolica.

Sonjiko
    28. Ožujak 2017. 22:10

Cure, ima u NKD-u snizene tetra pelene 3 komada 35 kn. Ne u svakoj trgovini, ali vrijedi pogledati (u Dubravi u Branimirovoj je bilo). Imaju na snizenju i posteljinu i jastuke za dojenje. 

U Kauflandu se isto mogu naci ti jastuci po povoljnijim cijenama. Dvije pamucne plahte 50 kn, isto ok cijena (100% pamuk). Stramplice isto povoljne.  To je ostatak one ranije akcije.

U Intersparu (Garden mall) sam nasla jastucic za bebu koji joj sluzi kao potpora na ledima i trbuscicu ako je zelis staviti na bok da malo lezi. Jastuk 70 kn. Hrvatski proizvod. Mogu slikati koga zanima kak izgleda. A imaju i odlican popust na avent asortiman. Dvije dude 21 kn, koje su inace 64 kn u drugim ducanima. I svasta jos od aventa.

Ja, kao sto vidite isto kupujem na veliko.
    U cetvrtak opet na GUK na dva dana. Ostalo sve ok. Usli u 23. tjedan. 😊

"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

28. Ožujak 2017. 22:26

Aaa u tablici piše Split ne znam tko me svrstao tamo hahah...nije Split nego Rijeka... :-D

28. Ožujak 2017. 22:28

Pa da, isplati se tako kad naletiš na popust, pa malo po malo. Bolje nego sve odjednom po punoj cijeni. Cure kak je vama sa strijama? Ja za sad nisam dobila, ali ne vjerujem da do kraja neću uopće dobiti. I nemam ni onu lineu negru.

Ninche9
    28. Ožujak 2017. 22:49

Meni grudi nisu puno narasle, mozda pola broja jer su se recimo malo popunile, vidim po zilama na njima. inace sam  trojka,i danas u ogledalu spazim strije i to pazi, s donje strane prema bradavici. Jos su friske, crvene..ne kuzim ako dojka ne raste otkud strije? Stanem u grudnjak kao i prije.

Ninche9
    28. Ožujak 2017. 22:51

Razmisljam mozda jer sam stalno bez grudnjaka osim dok negdje idem? Al nisu se ni objesile 🤔

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 22:54

Lagertha s koliko se smije nosit beba u marami? Smije li dok jos ne sjedi?
    Ja nemam strije jos, mažem se redovno...cice su mi isto samo mozda pola broja narasle i nosim i dalje stare grudnjake koji su se sad jače popunili.
    Lagertha ni ja nemam Linea negru, mislim D zato jer smo svijetle...koliko se sjecam ti si rekla da si svjetlije puti. To vise imaju tamnije cure s vise melanina. Ja sam jogurt tip.

Ofnica
    28. Ožujak 2017. 22:56

Ninche strije dođu zbog širenja koze, nije to do nenošenja grudnjaka. Obicno tanka i suha koža lakse puca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.