Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    24. Ožujak 2017. 10:34

Ja sam bila kod privatnice( Harnice) i rekal je da je 80% sigurna da je cura sa 16 tjedana ali da ipak pricekam sa krecenjem pola kuce u rozo XD..

• blu5
    24. Ožujak 2017. 10:51

Znači, cure koje su radile Harmony ili neki drugi prenatalni test i ja , koja sam radila amnio, smo jedine 100 % sigurne u spol:-) Tako je od sestrinog muža sestra bila trudna, i rekli joj curica, i curica ostala do kraja, a rodio se on:-)Naravno da je sve bilo rozo, i kolica ženska i krevetić i apsolutno sve hahaha

• Petra178
    24. Ožujak 2017. 10:55

donna83

Petra178

tak i ja neke sitnice za deckica, tko zna sta nas ceka iduci uzv, posto je ovaj rekla 80% :)
    ali vidjelo se, vidi se mali piso, sta bi drugo bilo hahahha

Nemojte se zafrknuti, tak se nama do 22 tj vidio kao mali pišo bez greške, a onda došli kod privatnice na anomly scan, ženska ima predobar ultrazvuk i kaže, ma nema tu ni p od pišonje… :) i gledala je 5 min samo spol i zaključila da nema šanse da je dečko :)
    Ja nakon toga niš ne vjerujem. DOđem u trgovinu i baš bi rado kupila haljinu, al vrag mi ne da mira i ne kupim ništa :)

Hahaha ja racunam ako se vidi piso to je to, eventualno da se nista ne vidi :D
    isto kod privatnice...al ok mozda onda ipak pricekati iducu kontrolu :D

• gala_28
    24. Ožujak 2017. 11:03

Pozdrav cure! :)
    Da vam odmah javim dok ne zaboravim, spavaćice (!)...sinoć sam spontano zašla u neki no name dućan između petrove i kvatrića. Dva su, jedan pored drugog i očito je ista vlasnica. Stala sam kako bih pogledala tregerice na lutki (na kraju sam ih i uzela, 150 kn i moći ću ih nositi i nakon trudnoće)...ispostavilo se da imaju i spavaćice za rodilje...1+1 za 80 kn. Uvoz iz turske. Roba im nije ništa posebno, ja bih je stavila u kategoriju plac robe ali cijena je super...mislim da ću si tamo uzeti dva para po toj cijeni i mirna sam. Dućan je sa strane preko puta petrove crkve, znači baš sa strane kvatrića, na pola puta između stanica, blizu studija smijeha.

• gala_28
    24. Ožujak 2017. 11:08

blu5

Znači, cure koje su radile Harmony ili neki drugi prenatalni test i ja , koja sam radila amnio, smo jedine 100 % sigurne u spol:-) Tako je od sestrinog muža sestra bila trudna, i rekli joj curica, i curica ostala do kraja, a rodio se on:-)Naravno da je sve bilo rozo, i kolica ženska i krevetić i apsolutno sve hahaha

i na pregledima su mislili da vide pišonju? moj se hrabro pokazao prošli put, doktor mi je na kraju rekao da postoooji mala šansa da je cura ali skeptičan je. Čak sam se u zadnja dva tjedna (otada) uspjela prešaltati u film da je sin...nevjerojatno koliko sam bila sigurna u svoju intuiciju, dobro da nisam roza tip inače pa ni nisam ništa takvo uzimala. 
    No noćas sam sanjala opet curu. 
    Ne znam jesam li zaista toliko nesretna podsvjesno što nije cura ili u čem je stvar...ovako bih rekla da sam skroz ok, samo da smo zdravi.

donna83
    24. Ožujak 2017. 11:11

ja otpočetka sanjam curu i kad su mi isprva rekli da je dečko i to prilično sigurno, mislila sam da sanjam curu jer je želim kad ono s 22 tjedna kaže dokt CURA... :) nikad se ne zna :)

• gala_28
    24. Ožujak 2017. 11:15

donna83

ja otpočetka sanjam curu i kad su mi isprva rekli da je dečko i to prilično sigurno, mislila sam da sanjam curu jer je želim kad ono s 22 tjedna kaže dokt CURA… :) nikad se ne zna :)

stvarno? ajme, ne smijem ovo nikome oko sebe prenijeti. dečko i moji starci su totalno u filmu da je sin, baš su se zabetonirano navikli. moj stari se čak i zeza da je dobro da je muško jer bi kao cura bila preopaka s obzirom na mene. (nisam ništa posebno opaka inače, ali pucaju me hormoni pa me udarilo na tu stranu...ne znam zašto su svi mislili da trudnice mogu biti samo cmizdrave).

• blu5
    24. Ožujak 2017. 11:28

Ja imam kćer i opasna je poprilično:-) Bolje da je takva, ionako je ženama 5xteže u životu, moraju bit borci

24. Ožujak 2017. 11:34

Mislim da bi jedino meni i mom burazu bilo malo žao da je curica. U familiji već ima puno muškog pomlatka. Moj muž je sretan jer je dečkić, al bi još bio sretniji da je curica. Moja mama je bila uvjerena da je curica i malo se razočarala na vijest da je dečko. Ma mislim... prvi put baka pa unuk  Ne bi mi bilo žao da ipak ispadne curica, imala bi malo više plavih stvarčica od prosječne curice, ali ne pada mi na pamet da to što je plavo ne iskoristim. Volim plavu boju i sama imam hrpu plave odjeće pa ćemo bar biti u tonu. 

24. Ožujak 2017. 11:38

Uglavnom... krivo sam se izrazila... bilo bi mi malo žao, čisto zato što sam se sad već navikla na pomisao da je beba dečkić, ali bih se brzo presvičala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.