Pozdrav cure :)
Joj kad tako cujem kako se patite odmah mi je jasno zasto ja nemam ni osjecaj da sam trudna i da cu uskoro rodit haha nit me sta boli, nit imam nesanicu. Zgaravicu imam tu i tamo ovisi sta pojedem al cim popijem hladno mlijeko prode mi, a spavam sramota i rec svaki dan do 10, 11
Bila danas malo po trgovini, kupila spavacicu, ogrtac, pamucne potkusulju 4 komada, par pamucnih majica da imam za po kuci kad se mali rodi, jedno 4 pamucnih gacica i za bebu uzela tri paketa pampers vlaznih maramica, nuk bocicu, termometar i penaten kupku. To sve kupila za nekih 250kn.
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Pozdrav cure :)
Joj kad tako cujem kako se patite odmah mi je jasno zasto ja nemam ni osjecaj da sam trudna i da cu uskoro rodit haha nit me sta boli, nit imam nesanicu. Zgaravicu imam tu i tamo ovisi sta pojedem al cim popijem hladno mlijeko prode mi, a spavam sramota i rec svaki dan do 10, 11
Bila danas malo po trgovini, kupila spavacicu, ogrtac, pamucne potkusulju 4 komada, par pamucnih majica da imam za po kuci kad se mali rodi, jedno 4 pamucnih gacica i za bebu uzela tri paketa pampers vlaznih maramica, nuk bocicu, termometar i penaten kupku. To sve kupila za nekih 250kn.
Di si uzela spavacicu?
cure ja se danas preporodila. Otisli smo na izlet do mora. Niti bolova, niti cestog mokrenja. Samo zgaravica ne posustaje 😂😂😂
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Dobro jutro curke!
Me+mybaby prekrasan pogled, uživancija!
Vidim da Pandica pise da bude kupala bebu u Penaten kupki. Ja za prvi ruku necu uopce dodavati bilo kakve dodatke i kupke tj šampone u vodu...prvenstveno jer sam i sama sklona dermatitisu i alergijama na kozmetičke sastojke, a i mislim da se beba ne znoji i ima svoj fini miris pa ju ne treba dodatno mirisati. Jedino mozda dodati par kapi bademovog ili kokosovog prirodnog ulja u vodu radi lipida.
Isla sam jucer u lidl vidjeti one tunike na akciji...očaj...tak da nista od toga. Ali sam kupila jednu trudničku haljinu, baby carapice, jednokratne podloge za prematanje, druge jos potrošne stvarčice, hlačice za bebosa, i jos gratis dobila 2 vlažne maramice od 20kom uz kupnju haljine i hlacica.
Ps. Cure netko je od vas prije spominjao one maxi majice, do ispod bedra...gdje bi ih bilo za kupiti, pamuk ili mekana viskoza?
Ja sam završila u Benetonu... Umjesto da sam kupila kimac.. I da opet sam dosla doma sa 3 benkice i dvije haljinice.. E sad ako sljedeci tjedan na ultrazvuku izviri pisonja kaj ce bit mjenjanja... A valjda nece...
tak i ja neke sitnice za deckica, tko zna sta nas ceka iduci uzv, posto je ovaj rekla 80% :)
ali vidjelo se, vidi se mali piso, sta bi drugo bilo hahahha
tak i ja neke sitnice za deckica, tko zna sta nas ceka iduci uzv, posto je ovaj rekla 80% :)
ali vidjelo se, vidi se mali piso, sta bi drugo bilo hahahha
Nemojte se zafrknuti, tak se nama do 22 tj vidio kao mali pišo bez greške, a onda došli kod privatnice na anomly scan, ženska ima predobar ultrazvuk i kaže, ma nema tu ni p od pišonje... :) i gledala je 5 min samo spol i zaključila da nema šanse da je dečko :)
Ja nakon toga niš ne vjerujem. DOđem u trgovinu i baš bi rado kupila haljinu, al vrag mi ne da mira i ne kupim ništa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji