Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Ožujak 2017. 17:12

Pozdrav cure :) 
    Joj kad tako cujem kako se patite odmah mi je jasno zasto ja nemam ni osjecaj da sam trudna i da cu uskoro rodit haha nit me sta boli, nit imam nesanicu. Zgaravicu imam tu i tamo ovisi sta pojedem al cim popijem hladno mlijeko prode mi, a spavam sramota i rec svaki dan do 10, 11 
    Bila danas malo po trgovini, kupila spavacicu, ogrtac, pamucne potkusulju 4 komada, par pamucnih majica da imam za po kuci kad se mali rodi, jedno 4 pamucnih gacica i za bebu uzela tri paketa pampers vlaznih maramica, nuk bocicu, termometar i penaten kupku. To sve kupila za nekih 250kn. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

mrva2017
    23. Ožujak 2017. 17:38

Pandica1510

Pozdrav cure :)
    Joj kad tako cujem kako se patite odmah mi je jasno zasto ja nemam ni osjecaj da sam trudna i da cu uskoro rodit haha nit me sta boli, nit imam nesanicu. Zgaravicu imam tu i tamo ovisi sta pojedem al cim popijem hladno mlijeko prode mi, a spavam sramota i rec svaki dan do 10, 11
    Bila danas malo po trgovini, kupila spavacicu, ogrtac, pamucne potkusulju 4 komada, par pamucnih majica da imam za po kuci kad se mali rodi, jedno 4 pamucnih gacica i za bebu uzela tri paketa pampers vlaznih maramica, nuk bocicu, termometar i penaten kupku. To sve kupila za nekih 250kn.

Di si uzela spavacicu?

Me+mybaby
    23. Ožujak 2017. 21:23

cure ja se danas preporodila. Otisli smo na izlet do mora. Niti bolova, niti cestog mokrenja. Samo zgaravica ne posustaje 😂😂😂

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica
    24. Ožujak 2017. 07:34

Dobro jutro curke! 
    Me+mybaby prekrasan pogled, uživancija!
    Vidim da Pandica pise da bude kupala bebu u Penaten kupki. Ja za prvi ruku necu uopce dodavati bilo kakve dodatke i kupke tj šampone u vodu...prvenstveno jer sam i sama sklona dermatitisu i alergijama na kozmetičke sastojke, a i mislim da se beba ne znoji i ima svoj fini miris pa ju ne treba dodatno mirisati. Jedino mozda dodati par kapi bademovog ili kokosovog prirodnog ulja u vodu radi lipida.

Ofnica
    24. Ožujak 2017. 07:43

Isla sam jucer u lidl vidjeti one tunike na akciji...očaj...tak da nista od toga. Ali sam kupila jednu trudničku haljinu, baby carapice, jednokratne podloge za prematanje, druge jos potrošne stvarčice, hlačice za bebosa, i jos gratis dobila 2 vlažne maramice od 20kom uz kupnju haljine i hlacica.

Ps. Cure netko je od vas prije spominjao one maxi majice, do ispod bedra...gdje bi ih bilo za kupiti, pamuk ili mekana viskoza?

Sundi
    24. Ožujak 2017. 08:48

Ja sam završila u Benetonu... Umjesto da sam kupila kimac.. I da opet sam dosla doma sa 3 benkice i dvije haljinice.. E sad ako sljedeci tjedan na ultrazvuku izviri pisonja kaj ce bit mjenjanja... A valjda nece...

Ofnica
    24. Ožujak 2017. 09:53

Hehe sundi, čuvaj račune!

• Petra178
    24. Ožujak 2017. 10:20

tak i ja neke sitnice za deckica, tko zna sta nas ceka iduci uzv, posto je ovaj rekla 80% :)
    ali vidjelo se, vidi se mali piso, sta bi drugo bilo hahahha

Sundi
    24. Ožujak 2017. 10:22

Ofnica

Hehe sundi, čuvaj račune!

Ooo da!

donna83
    24. Ožujak 2017. 10:28

Petra178

tak i ja neke sitnice za deckica, tko zna sta nas ceka iduci uzv, posto je ovaj rekla 80% :)
    ali vidjelo se, vidi se mali piso, sta bi drugo bilo hahahha

Nemojte se zafrknuti, tak se nama do 22 tj vidio kao mali pišo bez greške, a onda došli kod privatnice na anomly scan, ženska ima predobar ultrazvuk i kaže, ma nema tu ni p od pišonje... :) i gledala je 5 min samo spol i zaključila da nema šanse da je dečko :) 
    Ja nakon toga niš ne vjerujem. DOđem u trgovinu i baš bi rado kupila haljinu, al vrag mi ne da mira i ne kupim ništa :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.