Bebusko@2017 cestitam. Uskoro cemo krenuti razgovore i pregovore oko muskih i ponekog zenskog imena 😁
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Bebusko čestitam :-) Anja...ja sam svojeg pitala i rekao je da dok je trudnoća zdrava da mi sex ne može naškoditi do mislim 36.tjedna... Isto sam mršava..iako brzinski dobivam kile u zadnja 3 mjeseca :-)
S moje strane čak mi djeluje i poželjno..fino se organizam prokrvi, kasnije se lakše opustim..bolje spavam...pitaj drugi put zašto je zabranio :-/
Pozz curke. Imam ja jedno sviježe i negativno iskustvo sa sexom u trudnoći. Pokušali nas dvoje jutros po 3. put kako smo dobili dopuštenje i ovog puta extra bolno i još uvijek me užasno peče. Pogotovo kad trebam na wc. Čak sam vidjela i malo krvi kasnije na papiru i mislim da je to zato kaj mi je neka žilica bilzu kože pukla. Prva dva puta isto bila dosta bolna, ali ni približno kao ovo danas. Gin nam je zabranio zato što sam imala i krvarenja i hematome i one famozne smeđe iscjetke i svašta još nešta. Uglavnom, teško da ću imati sex u bliskoj budućnosti nakon ovoga.
Bebusko, čestitke na dečku. Vidim da je opet postala aktivna tema izbora imena za bebe i bit će puna muških imena ovo proljeće kako je krenulo.
Bebusko, pridružujem se čestitkama! Nevjerojatno koliko dečki
Mici, baš ću pitat kad budem išla, mada zbilja mislim da je to rekla iz neke predstrožnosti, a ne stvarne opasnosti. Zašto ne poslje 36-og tjedna? Onda baš treba, jer navodno može pomoć otvaranju. Znam neke žene koje su se seksale do samog kraja
Pinkica, pitaj ginića radije jer ne bi smelo doć do krvarenja. Mada ne mora biti ništa strašno.
Uglavnom, mene je uhvatila tako nenormalna želja za sexom da nisam mogla izdržat i dva puta smo to napravili. Sad sam konačno na miru U prvoj trudnoći mi je bilo sasvim suprotno, pa me ovo baš začudilo. Mislim da ću i dalje uživat jer kad me kriza uhvati.. ko će izdržat haha
Ma već tjednima imam sitnih problemčića s hemeroidima tako da je najvjerovatnije to razlog što sam vidjela par točkica na papiru. Nije to bilo vaginalnog porijekla pa me skoro pa i boli briga za to. Više me brine ta sitna ranica iz koje je to izašlo jer još uvijek peče ko sam vrag!!!
Hahaha ali sam se nasmijala na ovaj dio da beba ne razumije što se događa! Normalno da ne razumije, haha! Ako ti ta krv nije iz vagine, nemaš brige onda. Bitno je da je tebi ugodno tijekom sexa, ako peče i boli onda ja ne bi. Probajte onda nakon nekog vremena, možda ti bude ok
Sortiraj odgovore
Najstariji