Gala, kod nas može suprug ili partner biti prisutan i kod, kak veliš, državnih ginekologa... Samo kad ulaziš pitaj sestru i doktora i vjerujem da će dopustiti prisutnost partnera:)
Cure imam pitanje. Inace pijem elebaby vitamine i dobila sam od dietpharma centravit prenatal, e sad mene zanima da li smijem kad popijem elebaby popiti centravit pa se Vratit na elebaby??
Cure imam pitanje. Inace pijem elebaby vitamine i dobila sam od dietpharma centravit prenatal, e sad mene zanima da li smijem kad popijem elebaby popiti centravit pa se Vratit na elebaby??
Mozes. To su samo vitamini. Pijes one koji ti vise pasu. Ja sam pila centravit pa sam dobila pregnazon i to pocela piti, ali mi je uzasno smetao i vratila sam se na centravit.
Gala_28 vadi se krv i radi uzv za kombinirani probir
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Cure neznam kaj se dogada, jel to do vremena ili cega, ali eto jutros sam u 19+4 povracala, od onda mi je zlo i rastura me trbuh. Mora da divno izgledam jer mi je dragi prije nego je otisao na posao nudio jastuk, vode...
Eto morala sam se nekome pojadati
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Lagertha evo objasnjenja :) u prvom mjesecu mi je babica dosla na upoznavanje kod nas da nam objasni sto onda tocno radi i izmedu ostalog da uzme moje podatke kako bi mogla izdati racun mom zdravstvenom da ju plate i rekla mi je da ce doci u veljači jedan vikend kad bude slobodna i kad se to rijesi da ja jos potpisem pristanak na racun tako da smo muz i ja iskoristili odmah priliku da vidimo kako funkcionira taj njezin uredaj cisto da znamo dal ju mozemo/zelimo zvati izmedu pregleda. E sad buduci da ja ne znam njemački bas ona je pricala sa mojim muzem i on mi je preveo kako je beba oko 1kg i da je sve ok.
Evo sad sam upravo dosla sa pregleda. Radili su mi OGTT i mogu rec po vasim pricamo da se totalno razlikuje od testiranja u hr. Nisu mi vadili krv prije testiranja nego su mi odmah dali glukozu da popijem. Morala sam pricekat sat vremena i u meduvremenu me gin pregleda, nakon sat vremena su mi izvadili krv i to je to. Sutra moram zvati za nalaz kad stigne iz labosa i samo su mi rekli ako bude iznad 135 necega da je to sve ok a ako bude ispod 135 da ce mi raditi jos neke dodatne pretrage.
Što se tiče bebača on je super, raste, napreduje. Dok je gin gledala nabio je glavu skroz na posteljicu pa opet nismo vidjeli lice. Kaze gin bas se priljepio za posteljicu haha
Težak je 920g, pitala sam gin dal je to normalno ili je mozda beba velika za ovaj tt i rekla mi je sve je to super vidi se da je beba dobro zbrinuta hehe :) i da ja sam od zadnjeg pregleda dobila 1,5kg
Sad me pocela narucivati svakih 3 tjedna umjesto 4 i rekla je da ce mo sad po malo sve cesce se vidati i oko 36tt ona ide sa mnom u bolnicu koju sam izabrala za porod da me upozna sa doktoricom koja ce me porodit da mi objasne sve i da ispunim tamo prijavu da cu doci rodit :)
Sve mogu u Onome koji me jača <3
http://www.boombo.si/otroski-vozicki.html/otroski-vozicki-3v1/otroski-vozicki-Bebetto-3v1
curke, kolica ni slucajno u hrv kupovati!! pogotovo akko ste iz zg i okolice...u mariboru su i po tisucu kuna jeftinija!!!
kaze mi frendica da su takve cijene i u madarskoj, oni su oslobodni nekog dijela davanja drzavi na djecje potrepstine...nasa glupa drzava naravno nije..
uglavnom, pravac slovenija!!
Sortiraj odgovore
Najstariji