Cao cure, ev da vas pozdravim :) citala ja ovo ispocetka jer mi bilo bas dosadno pa sam se ismijala ovoj boniti , ludakinja neka, a? :D smjesno i zalosno
dana22 ja sam ti se isto zaštopala pred kojih mjesec dana, i uspjela se spasiti bio lanenim uljem( 2 lice dnevno)... LSad dalje nemam više problema, svakid rugi treći dan po jednu žlicu popijem...
Laneno ti je dobro jer ti ima sebi i omega 3 masne kiseline ;)
Elen, što je bilo s bonitom? ne vidim post..
Eloa,nije post ,vec kolko sam ubrala cura radila lazne profile i tu se jadala curama sa svakojakim dijagnozama,pa ju one prozrele i svasta nesto,najbolje kad uvatis vremena procitat ako ti se da jer se to ne da prepricati hahha
e cure ,za zatvor mi ginicka rekla i dala mali prospekt eva/qu supozitoriji,to su kao sumece tablete za svakoga,i imate čepiće koje su sigurne za trudnice i dojilje.nisam ih kupila jer sam pocela kakati .al eto ako je ona rekla tako onda je to meni ok,ak vec nemozemo prirodnim preparatima :)
Lagertha a koliki ti je bebac? Kazes prevelik? Ja sam sad 25+5 a bebac mi 1kg
Nina ma ne moras par dana bez slatkog:) moj muz se inace bavi (izmedu ostalog) nutricionizmom tako da ja njega stalno nesto ispitujem odkad sam trudna pa mi objasnjava jadan stalno. I isto sam rekla da necu par dana prije nista slatko pa me je samo blijedo pogledao haha i objasnio da mi secer iz tijela izade vec kroz par sati iz bla bla razloga i da samo bas prije spavanja ne jedem slatko :D ja sutra idem na OGTT a evo vec samo jela ujutro kekse :P
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Cure,neznam dali ste vec pisali da se nevracam natrag o grcevima u nozi....sinoc tj juttros u 3 sata me probudila bol tj grc u listu i nikako proc.Ja plakala od bola,muz se probudija masira mi nogu al nista nije pomoglo..jeste vi imalr s tim problrms nrznam sta napravit?Jos me drzi al lakse je sada.
Potrebe za magnezijem u trudnoci su povecane, trudnice dnevno trebaju 350-360mg Magnezija. U jednoj tableti elevita je 100mg Magnezija.
Evo sto sam nasla na roditelji.hr, pise ginekologica i Zagreba:
Da li su količine magnezija sadržane u vitaminima, koji se preporučuju trudnicama dovoljan izvor magnezija?
Obično takvi vitamini nemaju dovoljne preporučene dnevne doze magnezija, već samo jedan manji dio.
Ja osobno po preporuci svoje doktorice uzimam Magnezij na dnevnoj bazi; jedna kapsula od 150mg ujutro. Ne znam jel to do tableta ili ne, ali evo do sad nisam imala nikakve probleme s grcevima.
Magnezij je jako dobar i vazan, pospjesuje rast maternice. Mozda mozes na iducem pregledu ponovo traziti savjet doktorice.
Nadam se da ce ti biti bolje.
Cure mi danas isli vidjeti kolica i na kraju ih odmah i uzeli. Uzeli smo Bebetto Holland 2u1 i dobili 15% popusta i na kraju platili 3000kn. Mi zadovoljni. Uzeli smo odmah jer se dragom svidjela boja koju vise nece proizvoditi... Dolaze novi uzorci. Eto jednu stvar smo rijesili.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji