Lagherta, super što nemaš šećer...
Mene OGTT čeka 01.03. i rekla mi je da ne smijem ništa jesti, a kad sam ju pitala dal smijem ujutro kavu crnu bez šećera-rekla je ni slučajno... Još i je rekla da ponesem limunski sok sa sobom jer je ta glukoza jako slatka :)
Što se tiče tečaja, kod nas je besplatan i to planiram na proljeće 4,5 mjesec ići ;)
Joj cure ni meni ne odgocara peceno jaje. Bas mi se poslije sve dize. Al kuhano volim. U ponedjeljak idemo na put a u frozideeu je jos puna kutija. Treba pojesti
Dobrodošle nove trudnice, Maruska i Lory
Može update za moj termin 15.9
Iščitala sam 20ak stranica i sve sam zab. Mozak baj baj
Ja još nisam radila nikakve testove ono šta te gin odmah šalje, jer sam si čekala sad ovaj tj koji dolazi jer sam na GO,a za OGTT se moram pripremit koji dan prije bez slatkoga.. Nadam se da mi to nitko neće uzet za zlo - to šta čekam da obavim pretrage. Mislim si ionako sam naručena na pregled tek za tri tjedna. Ha?
Cure pomagajte.. Sta koristite protiv zatvora?? Ovo je postalo neizdrživo.. Šljive mi vec na usi cure, imam sirup Prunulac i ništa ne pomaze
Dana, mene donat mg spašava, isto imam velikih problema sa zatvorom tu i tamo. Jedem i suhe smokve. Probaj jesti što više vlakana i puno piti. Ako baš ništa ne pomaže onda eva/q čepići, to će te sigurno potjerat
Zobena kaša: http://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/prestanite-nervirati-svoja-crijeva/1143527/
Sortiraj odgovore
Najstariji