Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    04. Veljača 2017. 12:50

Lagherta, super što nemaš šećer...
    Mene OGTT čeka 01.03. i rekla mi je da ne smijem ništa jesti, a kad sam ju pitala dal smijem ujutro kavu crnu bez šećera-rekla je ni slučajno... Još i je rekla da ponesem limunski sok sa sobom jer je ta glukoza jako slatka :)

Što se tiče tečaja, kod nas je besplatan i to planiram na proljeće 4,5 mjesec ići ;)

Ninche9
    04. Veljača 2017. 12:54

Joj cure ni meni ne odgocara peceno jaje. Bas mi se poslije sve dize. Al kuhano volim. U ponedjeljak idemo na put a u frozideeu je jos puna kutija. Treba pojesti 

nina0607
    04. Veljača 2017. 13:02

Dobrodošle nove trudnice, Maruska i Lory

Može update za moj termin 15.9 

Iščitala sam 20ak stranica i sve sam zab. Mozak baj baj 

Ja još nisam radila nikakve testove ono šta te gin odmah šalje, jer sam si čekala sad ovaj tj koji dolazi jer sam na GO,a za OGTT se moram pripremit koji dan prije bez slatkoga.. Nadam se da mi to nitko neće uzet za zlo - to šta čekam da obavim pretrage. Mislim si ionako sam naručena na pregled tek za tri tjedna. Ha?

dana22
    04. Veljača 2017. 18:14

Cure pomagajte.. Sta koristite protiv zatvora?? Ovo je postalo neizdrživo.. Šljive mi vec na usi cure, imam sirup Prunulac i ništa ne pomaze

dana22
    04. Veljača 2017. 19:07

Vježbati ne smijem, a taj psylium gdje ima za kupiti?

• Anjaaa
    04. Veljača 2017. 19:31

Dana, mene donat mg spašava, isto imam velikih problema sa zatvorom tu i tamo. Jedem i suhe smokve. Probaj jesti što više vlakana i puno piti. Ako baš ništa ne pomaže onda eva/q čepići, to će te sigurno potjerat

04. Veljača 2017. 19:44

Zobena kaša: http://www.jutarnji.hr/life/zdravlje/prestanite-nervirati-svoja-crijeva/1143527/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.