Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dana22
    05. Veljača 2017. 23:00

Hvala na pomoći, probat cu sto ste savjetovale pa se nadam da neće biti problema 😀

Eloa
    06. Veljača 2017. 09:21

Jutrooo curke:)
    Na ekupi imate akciju sada Kunert kolica Lavado 3u1 za 3000kn, inače su 4.300kn..Ja ih još od prije želim, tak da smo s dragim zaključili da ćemo ih uzet....danas ih idemo uživo pogledati u trgovinu Dječjakolica.eu u Vž...

Dvoumimo se između dvije nijanse.. Koja se vama više sviđa?

1) 
    https://www.google.hr/search?q=kunert+lavado+3u1&espv=2&biw=1440&bih=731&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi158iohPvRAhWNa5oKHVKDDrEQ_AUIBigB#imgrc=rgnece1ifyXjPM:

2)  
    https://www.google.hr/search?q=kunert+lavado+3u1&espv=2&biw=1440&bih=731&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi158iohPvRAhWNa5oKHVKDDrEQ_AUIBigB#imgrc=liar5L9R2TtaqM:

Eloa
    06. Veljača 2017. 09:21

aha, i imajte na umu da je dečkić :)

• Maajaa32
    06. Veljača 2017. 09:32

Hvala cure na savjetima ,ja ssm sinoc prije spavanja uzela na svoju ruku tabletu magnezija od twin laba (sadrzi 375mg) i jos elevit...nadam se ds nisam pretjerala al mi je pomoglo za grc u listu samo tako. A sad idem kupit suhog voca i sjemenki citala sam da je to puno magnezija,iako ja to nevolim grickat.hehehhe

• Elizabeth
    06. Veljača 2017. 10:13

Pozdrav cure.  I ja očekujem ljetnu bebu sredinom 8. mjeseca  Prvo mi je dijete, zasad pijem Elevit pronatal. Nemam nikakvih nuspojava. Što vi mislite o Elevitu i kako se hranite?

• gala_28
    06. Veljača 2017. 10:53

Pozdrav svima :)

imam jedno možda glupo pitanje no nisam imala sreće guglajući.

Sutra imam pregled i radimo kombinirani probir. Vjerojatno sam pomalo zabrinuta i nervozna pa i osjetljiva.

Koliko sam skužila na netu, prisutnost muža/partnera na ultrazvuku je posve uobičajena kod privatnika. Može li mi netko reći kakva je situacija sa državnim ginekolozima? 

Naš je na Gupčevoj. Moj partner nije bio ni na jednom od prethodna dva pregleda (prvi za potvrdu trudnoće je bio kod privatne) pa bih voljeli da bude na idućem pregledu. Međutim, uopće nisam u čekaonicama vidjela nikakvu mušku pratnju.

Znači, samo ultrazvučni dio pregleda, inače bi bio vani. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.