Cim kasnije to bolje... Za tecaj. Za tecajeve u Zagrebu imate na stranici grada mislim da dva mjeseca unaprijed stavljaju termine, a za cure koje su spominjale tecaj u Petrovoj za sad znam da ima u 4 i 5mj
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
mamice ja cu pojesti prije OGTT pecivo i speci cu si jaje, necu se bas prejest a kod dr i tako moram krenuti nesto ranije pa jos dok cekam tamo proci ce dva sata od kako sam jela pa ce i bit ko nataste haha
Sve mogu u Onome koji me jača <3
Što se tiče tečaja mi smo se prijavili za 5.mj u Petrovoj; 9.5. pocinje. A termin nam je u 7.mj.
Pinkice, radila sam OGTT u labu gdje inače vadim krv. Mislim da to ide prema mjestu gdje ti je odabrani doktor opće prakse.
Došla sam ujutro 10 do 7 u lab, zadnji sam obrok pojela oko 20 sati večer prije. Došli su mi i nalazi:
1. mjerenje: 4 (treba biti ispod 5.1)
2. mjerenje - sat nakon ispijanja glukoze: 7.6 (treba biti ispod 10)
3. mjerenje - 2 sata nakon ispijanja glukoze: 4.8 (treba biti ispod 8.5)
Nemam trudnički šećer i to nije razlog što je bebač prevelik :-D Samo ima teške kosti ;-)))
Ninche suzdrzavam se,al sam pregledala vec neke ducane da vidim gdje sta ima,po internetu trazim i gledam stalno hah..trudim se strpit jos mjesec-dva 😆
Pandice vidis meni u trudnoci nikako ne pase peceno jaje bude mi citav dan muka i zeludac me boli,al kuhano i kajganu mogu pojest..a ja budem vjerovatno pecivo i jogurt taj dan pojela..
Lagertha ajde super sad imas jednu brigicu manje..ne kuzim se bas najbolje u secer al cini mi se da je tvoj odlican 😊
Da, super je što nemam, ali dijeta bi mi dobro došla u svakom slučaju. Danas sam bila prvi put na trčanju nakon mjesec dana pauze. Lagano sam joggirala 5 minuta pa hodala 2 minute i tako 5 puta za redom. Prošla sam oko 4 km. Prije trudnoće bih u 40 minuta prošla više od 7 km.
Ali bit će - bit će.
Sortiraj odgovore
Najstariji