Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Eloa
    03. Veljača 2017. 14:21

Curkeeeee moje, evo danas me ginekologica iznenadila pa mi je napravila uzv iako nisam očekivala (budući da sam bila u bolnici u utorak) i jako se lijepo vidio mali pimpač  :)  
    Tako da, još jedan DEČKOOOOOO na tablici... ludnica :)

• blu5
    03. Veljača 2017. 14:24

hahahahaha, ovo je stvarno ludnica sa ovim dječacima! Pa šta je ovo?

Mamicaaa
    03. Veljača 2017. 14:34

Skuham si kavu,otvorim klokanicu i dok ja to sve procitam popijem kavicu (klokanica uz kavu umjesto novina i losih vjesti hahah) 😊 a trudnicki mozak zaboravi ovo sto je procitao prije 5minuta 😂😂
    Sad stvarno ne kuzim ovaj OGTT u njemackoj jer nana su rekli da mozemo doruckovat,al nista slatko da ne papamo..dakle nije na taste,a kod nas u hrvatskoj obavezno mora biti na taste...sad sta vi mislite da to jutro popijem samo jogurt jel to okej? Haha

Ajmeee tablica puna deckica hehe...ajde javljajte nam se malo sad sa curkama..pa nasim deckicima trebaju curkee 😛😛
    Novim curama zelim dobrodoslicu 😀
    E sad sto se kolica tice ja trazim samo da su 3u1 jer nam je prva bebica pa tako da mogu opet posluziti,a opet bolje da u pocetku bude u nosiljki,bas mi ta autosjedalica nekak cudna i bebe mi izgledaju nekak skvrceno u tome..

Ninche9
    03. Veljača 2017. 15:20

Mamice meni je moja doktorica rekla 12h nataste. 
    Huh! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.