Hvala našoj znanstvenici što je podrobnije objasnila stvari. Mislim da najviše nedoumica u ljudima stvara upravo neinformiranost, što je zapravo ironija,jer informacije su nam dostupnije nego ikad. Bilo bi super kad bi u grupi bila koja pedijatrica ili neonataloginja koja bi sa svog gledišta mogla napisati nešto više o tome. Ja znam da kod nas ne možeš upisati dijete u vrtić ako nije bilo cijepljeno. Je li i kod vas situacija takva???
Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....
Ajme... Prvo mi je trebalo jedno 45min mira da procitam sve sto ste danas napisale.
Idem probati sve pohvatati... Prvo pozdrav novim curama.
Kolica sam gledala u west gateu, ali vidim da su u sloveniji puno jeftinija. Jedino sto u sloveniji nisam uspjela naci ova kolica koja sam gledala 2u1 nego samo 3u1, a autosjedalica mi ne treba.
Nadalje vidim da ste se raspisale oko cjepiva. Ja sam zdravstveni djelatnik i poprilicno sam cvrstih uvjerenja da se djeca trebaju cijepiti. Svi smo mi cijepljeni i na taj nacin smo suzbili mnoge bolesti od kojih su ljudi ranije umirali. Iza ovog odbijanja cijepljenja stoji veliki strah, a strah naravno dolazi radi manjka informacija. Ali isto tako kada se osobama i daju relevantne cinjenice nerijetko imbse ne vjeruje u onolikoj mjeri u kojoj sw vjeruje senzacionalistickim natpisima u zutoj stampi.
https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png
Pozdrav,
Mislim da je Pandiflca pitala za Komodicu za previjanje.. Mi smo uzeli ikeinu Henvik ili Hensvik se zove i ima dio za montiranje da bude za presvlaenje, a taj dio se makne pa bude obicna komoda/ormaric.meni se jako svida dizajn i bijele je boje.
A mamica je mislim pisala nesto u vezi posteljice, kod tebe pise HW a kod mene VW..mislim da je tvoje Hiterwand tj na straznjem zidu a kod mene na prednjem zidu tj Vorderwand.
Sto se cijepljenja tice uopce neznam kako to tu u njemackoj ide...
Obicnih komodica ima jako puno koje mi se svidaju i koje bi mogla poslije iskoristiti tako da mozda ne treba biti ta komodica za previjanje..
Ninche hvala ti puno na odgovoru..bas me zanimalo sto to HW znaci 😊
Cure, jel neka zna kako se prijaviti za trudnicki tecaj u Petrovoj?
Mamika evo ja se nadam da ce ta Hensvik komoda biti dobra. Muz je malo visi od mene al nam visina podloge za prematanje idealno odgovara. Svida mi se i sto ima mjesta za djecju robicu ispod jer necemo kupovati nikakav dodatni ormar. Samo bih htjela da stavim na police dolje neke ukrasne vece kutije da mi robica bude u njima a ne samo tako poslozena. Nadam se da ce se naci nesto..
Opcenito sam se u tu komodicu zaljubila i ne bih mijenjala izbor nizasto.😊
Sortiraj odgovore
Najstariji