Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    01. Veljača 2017. 15:26

Da u principu cijepljeni smo i zaštićeni. Ali tom logikom, odakle potreba za cjepljenjem djece protiv bolesti koje smo navodno iskorijenili budući smo eventualno svi cijepljeni? Ili ih nismo iskorijenili jer nismo svi cijepljeni? Možda bi djecu trebalo cijepiti protiv gripe odmah budući je evo nekoliko beba umrlo od gripe u Splitu?Dakle, eventualno bi i to polje možda trebalo pratiti moderno doba i staviti kao obavezna cjepiva za bolesti koje se jako često javljaju, npr. rota virus?

• Anjaaa
    01. Veljača 2017. 15:43

Blu, ma baš, jezivo mi je to. Izmišljaju svašta samo da zarade na prodaji cjepiva, kao da bi izumrli bez njih.

Cure, da vi vidite moj trbuh u 11tt pale bi sa stolice garant druga trudnoća, ali i mršavost su očito uvjetovale da mi se trbuh vidi od početka. Neću vas krivit ako mi ne vjerujete, možda ne bi ni ja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.