Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Veljača 2017. 13:33

mamika i blu prvo da odgovorim na ono od jucer :) potrazili muz i ja u trudnickoj za posteljicu i sprijeda je :) gin mi kaze da osjetim tako jace udarce jer sam mrsava.. al vjerujem i da je beba dosta jaka, ja sam sada 25tt a beba mi je vec 1kg. Gdje god sam gledala po netu neke tablice 1kg stavljaju tek tamo poslije 28tt.. hmm..

sto se tice robice Lidl je meni odlican, jako su im kvalitetni materijali. Ja imam i majica i balonera iz Lidla i prezadovoljna sam a sogorica je necacica kupovala robicu i isto je super :)

kad vec razgovarate o svoj opremi za bebu mene zanima jedna stvar. Jel to bas nuzno da se mora kupovati ona komoda za presvlacenje? Ja sam znam dosta ljudi koji ju imaju pa nisu nikad bebu previli na njoj uvijek bude na krevetu itd.. Jer te komode su dosta skuplje a muz i ja smo mislili kupit one obicne iz Ikee da kasnije mozemo uklopit u dnevnu sobu ..

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Anjaaa
    01. Veljača 2017. 13:38

Mi koristimo platnene pelene i pošto ih već imam, mislim s njima krenuti odmah i s drugim. Inače u početku dok smo koristili jednokratne, pampersice su mi bile užas, violeta ok, druge nisam probala. S platnenim sam ful zadovoljna, i drago mi je da nisam jedina ovdje koja ih koristi ili misli koristit

Maja 3
    01. Veljača 2017. 13:53

Postoje ti lineri za u pelenu..tipa papirnati rucnici..to stavis u pelenu..i kad se beba pokaka,taj papiric u skoljku s kakicom..inace ak ih samo upiski..mozes ih oprat skupa s pelenama i ponovo iskoristit. Inace lineri su ti tu da zastite pelenu..ja pelene na 40 perem...j3dnom mjesecno na 60. Inace odusevljena sam njima i uzorcima..inace dodju skuplje za pocetak dok ih nabavis...ali poslije se isplati..pogotovo ako mislis vise djece imat.
    Ja sam ih sad malo zpostavila..jer po ovoj hladnoci teze ih osusit..

donna83
    01. Veljača 2017. 13:57

Sto se tice komodica...me i se to uvijek činilo nepraktično - ona stoji negdje u sobi i onda stalno dovlačiš vodu u njoj, kasnije kad beba pocne špricati, bude ti mokar parket...ne znam...uvijek mi je praktičnije da je u kupaoni prematalica, pa makar i na ves mašini jer ti je voda uvijek pri ruci...

Ja sam imala puno srece jer sam dobila nesto sto je kao prematalica i kadica zajedno i to se sve montira na kadu, ako uspijem, stavit cu sliku...to je nesto sto nam se prenosi među frendicama i to bih svakom preporučila da znam gdje ima za kupit...

Mamicaaa
    01. Veljača 2017. 13:59

Pozdrav svimaa i dobro dosle nove cure! 😊

Sto se tice posteljice meni pise ovak..plazentalok./-struktur: i onda je x kod normal,a ispod je kemijskom napisano HW (jedino sto znam da je normalna,ovo HW mi nije jasno uopce)

Maja 3
    01. Veljača 2017. 14:00

Kunert su isto poljska..
    Anja,moje su vecinom 3u1,malo ih imam da mi trebaju coveri za njih.
    Ove su mi bolje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.