Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mrva2017
    01. Veljača 2017. 11:19

ima nas sve više i više      

Pinkica93
    01. Veljača 2017. 11:35

Maruska i Lory dobro nam došle!

Maja 3
    01. Veljača 2017. 11:35

Hejj cure,vidim da je prica oko kolica pocela,mi na srecu imamo od male kolica,uzeli zelene boje..tako da moze bit i za curu i decka,inace kupili ih preko djecja kolica eu,mislim da im se tako stranica zove,a isli po njih u westgate kad su bili dani djece i trudnica..inace smo jako zadovoljni s njima..3 u 1,kotaci na zrak..poslovnice imaju i u bosni i u sloveniji..kad smo izracunali kolko su drugdje jeftinija..s putem bi nas isto doslo..jedino sto bilo di drugdje garancija na njih je 2 godine...samo nasa Hrvatska daje godinu dana garancije.
    Sto se tice robice,ja sam za bodi benkice,lakse obuc bebu nego joj navlacit bodi preko glave..
    Mi zbilja nismo puno uzimali za pocetak..i lagano smo kupovali kako je mala rasla....ali i to ovisi od bebe do bebe...nasa nije bljucala skoro nikad..tako da nije bilo potrebe za presvlacenjem 6 puta na dan..
    Kimbu cemo morat kupit novu,jer mala jos spava u svojoj,al to imamo vremena jos.
    Lory i maruska dobrodosle!

Pinkica93
    01. Veljača 2017. 11:54

Dragi čim je vidio ova kolica na prošlom sajmu beba se zaljubio u njih i za njega ne postoje više niti jedna druga kolica. Nadam se da budući tata zna šta valjda za svoju bebicu. I on bi, naravno, ova crveno-crna.

http://www.leokids.hr/proizvod/djecja-kolica-junior-s-3u1/

On već sad počeo štediti za slijedeći sajma beba kaj će bit sad na proljeće u West gat-u da možemo što više toga kupiti za što manje para. Onda će siguno pasti kolica i krevetić neki slatki.

Carmen012
    01. Veljača 2017. 11:56

Lory123 ja sam sad u 14 tjednu i grudi me vec dugo ne bole i nisu napete, vec tjednima( ali i dalje pomalo rastu). Znaju nekad zaboliti ali na kratko i ako me gnjavi grudnjak.

• Anjaaa
    01. Veljača 2017. 11:59

Evo da se i ja malo javim. Pozdrav novim curama!

Lory dobrodošla, termin ti je dan poslje mog. Što se grudi tiče meni su isto u početku bile užasno osjetljive i boljne a sad više nisu toliko, jesu još malo ali ne u tolikoj mjeri ko prije, tako da ne brini. Za simptome i bolje da ih nemaš puno, nego da se mučiš ko ja svaki dan s povraćanjem u mučninom. Ima dana kad mi se sva hrana gadi i ne mogu ništa ni okusit, što i ne bi bilo toliko loše das nisam mršava.
    Ja sam prekjučer bila na pregledu kod ginićke i hormon štitnjače mi je jako nizak, mislim da su neke od vas već spominjale da imate i vi? Ugl, bila jučer kod endokrinologa i poslao me kod ginićke po novu uputnicu, pa ponovno vađenje krvi za te hormone štitnjače pa opet kod njega. To ću valjda sve stić obavit ovaj tjedan. 13.2. idem na uzv s 12 tjedana i na uputnici mi piše anomaly scan, jel to onaj mini anomaly scan ili? Vidim da kažete da se to radi s 20tt. Trebali bi mi izmjerit i nuhalni nabor onda.

Što se robice i stvari tiče super su mi lidl, c&a, h&m, svu tu robicu imam za malog i zadovoljna sam. Bodići su mi najbolji marks&spencer (posudila sestra) baš su debeli, mekani udobni,ovi za zimu barem. Ali dok je beba ful mala najbolje su bodi benkice, meni je bilo koma navlačit preko glave, tako da to mislim uzet za drugo. Krevetić, kolica, kadicu i ostalo imam od prvog, samo kolicima nisam baš zadovoljna i rado bi ih zamjenila ali nam je to prevelika investicija. Ovaj put mislimo uzet i neku polovnu komodu za presvlačenje, sad mi za to služi radni stol u dječjoj sobi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.