Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Carmen012
    01. Veljača 2017. 12:00

Ja sam vec mjesecima zaljubljena u Kunert Lavado kolica, našla sam ih još i prije nego sam ostala trudna. Jedini je problem sto ih još nisam vidjela uživo, nadam se da su stvarno dobra jer se 3u1 mogu naci za nekih 3600 kn. http://djecjakolica.eu/wp-content/uploads/2016/06/Dječja-kolica-Kunert-Lavado-bijela-rama-03.jpg

Maja 3
    01. Veljača 2017. 12:02

Pinkica,nesto takovo smo mi gledali u startu,u biti beby merc q 9-isti proizvodjac..ali ovaj moj izguglao sve..i na kraju su po kvaliteti i sigurnosti bila bolja ova kaj smo uzeli..mislim ista nam je cijena bila,tako da meni svejedno bilo..ali on je takov..i mora sve dobro provjerit prije nego kupi. A ovo za westgate,nemoj se previse veselit...na kraju cete ih isto toliko platit kolko i sad dodju..dignu cijene prije...i onda stave popust neki..ja ostala sokirana sa svim.. na kraju sam samo jos uzela platn3ne pelene maloj tamo.

mrva2017
    01. Veljača 2017. 12:06

vi cure koje imate iskustva... daj malo opišite taj sajam... jel to kao na sajmu vjenčanja da pokupiš kupone s popustima ili se već tamo može na licu mjesta kupiti nešto?

Maja 3

Carmen...tako sam i ja...samo zbog tog da ih vidimo uzivo smo isli u zg..inace bi ih odma narucila netom..
    Inace mi uzeli kunert silver,isto bijela rama.

Pinkica93

A baš su zjočesti onda. Buuu!

Maja 3
    01. Veljača 2017. 12:07

Mislim da sad imaju i trgovinu u zg-u pa ak si blizu,mozes ih proc skicnut.

Maja 3
    01. Veljača 2017. 12:11

Mrva,sve ti je vec izlozeno..8 mozes odmah kupit,ako je bas nesto sto nadjes u katalogu,salje ti se postom?tako su nasa kolica dosla jer naravno nije bio uzorka koji sam ja htjela..a kolegica je odmah tamo kupila kolica. 
    Inace popusti ti se vise vrte na one trgovine koje su tamo,a ne na sam sajam..to ti sve bude u prolazima ispred trgovina,svatko ima svoj stand..dobra stvar je sto je sve na jednom mjestu.

Pinkica93
    01. Veljača 2017. 12:12

Imaju svoju dućan u shopping centru Prečko. Ja gledam i druga kolica, al on vidi samo ta. Kad mu hoću pokazati neka druga, samo okreće glavu i viče da smo već odlučili koja ćemo kolica. I šta da ja sad radim s njim!? Tvrdoglava mazga kojoj mora biti onako kako si zacrta.

Carmen012
    01. Veljača 2017. 12:13

Maslacak31 ja sam u Slavoniji ali našla sam da ih ima u Našicama, a to mi nije jako daleko. U trgovini Pinko koja daje 15 % popusta na sve, ako dođe kupiti trudnica. Poslala sam im upit koliko bi koštala 3u1, s popustom su oko 3600 kn. Imaju jako lijepih stvarčica ( barem koliko sam vidjela na feceu) https://www.facebook.com/pinkonasice/ . Jedva čekam da otopli pa cu se jedan dan zaletiti malo pogledati :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.