Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • blu5
    01. Veljača 2017. 09:17

Jutro cure! Rekla sam ja kad jedna krene sa curicom, onda će bit val curica. Neka, neka baš mi je drago tmr 28:-) Moramo barem u neku ravnotežu sa ovim dječacima. Od 20tt se radi Anomaly scan, to mene čeka 22.02., jedva čekam da sve lipo vidim:-)Do tada bi već trebala imati i nalaze od amniocenteze...

Uciteljica
    01. Veljača 2017. 09:22

Jutro,cure. Ne znam kak je kod vas,ali kod nas je led takav da ljudi stoje u koloni i ne mogu nikam s autima. Katastrofa. Nego,Blu,zakaj moraš na amnio? Zbog godina ili? I ja bi morala,ali sam se odlučila za Nifty. Imam 38

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

Uciteljica
    01. Veljača 2017. 10:17

Meni je Lidl zakon. I kaj se pelena tiče,a i robica je super mekana. Kinderbet to se ne isplati kupovati u Sloveniji ,ali kolica da. Cijene su za iste modele 1500-2000 kn jeftinije. Mi smo naša posudili,a sad mi je bed pitati za njih jer je beba 5 mjeseci i još im trebaju.

Ujutro odgajam tuđu djecu, a kad dođem doma moram i svoju.....

• KFK
    01. Veljača 2017. 10:22

Mi smo preko njuškala kupili super kolica Peg perego 3u1 sa kišnom navlakom, navlakom za zimu, dodatkom za bočicu, podlogom za prematanje, ljudi su imali samo jedno dijete i ne planiraju više i imali su čak i upute i račun. A platili smo ih 2300kn. 

Ja sam dijete prematala na veš mašini, imala sam onu podlogu i bilo mi je praktično jer mi je sve nadohvat ruke tak da komodu nismo kupovali.  Što se pelena tiče meni su pelene iz Mullera katastrofa, smrde po plastici i nikako nam nisu odgovarale. Od dvije šogorice koje imam, a i iz vlastitog iskustva za dečke su nam bile najbolje pampers. Ja nemam curu, al one su rekle da su im DM-ove za cure bile super al da im dečki jedino pampers nisu promočile. 
    Kozmo cca svaka 2 mj ima 30% popust na sve za bebe tak da se onda isplati kupit zalihu :)

A s robom stvarno ne treba pretjerivat, pogotovo na početku kad jako brzo prerastaju veličine. Nama će ovo bit druga ljetna beba i prva dva tjedna smo bili samo u bodi benkici dugih rukava i tankim pamučnim hlačicama. A onda već nova veličina.Treba imati neke 2 lijepe kombinacije za pedijatricu i sl. a ostalo najbitnije da je bebi udobno :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.