Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    14. Studeni 2016. 21:31

Moj prvi je bio na zadak a drugi glavicom dolje..s prvim vise kg s drugim cca 5 manje..ah ko bi znao..mozda je imalo veze mozda i ne..
    Ooo pa superrr,ja imam u srijedu pregled da vidimo kako se razvija trudnoca..do tad necu bit na miru..znam da se nebi trebala puno brinuti i zivcirati ali kaj takva sam,ne mogu si bas pomoci..svaka cast mm koji je tak smiren i jos mene trpi ovakvu hehehehe

mayathequeen
    14. Studeni 2016. 21:40

Ma velim ti kaj te briga za kile,meni je tak gin isao na zivce proslu trudnocu s tim kilama a nisam bila ni dobila puno,sjecam se da me htio i na ogtt ponovo poslat pa sam odbila..sad bum mu samo odbrusila da mi trebaju te zalihe za nacicavanje😂😂😂😂

• Maya212
    14. Studeni 2016. 21:52

Cure i ja sam nova na forumu. Trudna sam 8 tjedana i 5 dana. Termin mi je 20-21.6    Nadam se urednoj trudnoci nadalje iako me sad muci hematom koji mi je otkriven u petak.. :/.  Eto, zelim vam sretnu trudnocu dokraja i da se na ljeto druzimo sa svojim malisanima 

• minina_tetka
    14. Studeni 2016. 22:25

Posto vidim da ovde ima trudnica koje su vec radjale, jel mozete da se setite kada ste saznale pol deteta? 😊 meni stvarno nije bitno, samo da se rodi zivo i zdravo, ali cesto sanjam da je decak, pa onda devojcica, pa sve tako u krug 😁 izgleda da podsvest cini svoje. 
    Kako se osecate vi u trudnoci, da li vam je muka, ili je mucnina prosla? Raste li vam stomak? Pisite malo o tome 💋

mono1111
    14. Studeni 2016. 23:53

Minina tetka !!!
    Naravno!!!! Drago mi je da si ovdje :) Samo pazi, otkrivena je luđakinja, ne znam koliko si citala :/
    Jojjjjj, svakako sam ja. MM dobio loš nalaz spermiograma, radi kiretaža mi je pretanak endo, vjerovatno cemo dobiti neku stimulaciju slijed.ciklus.
    Radimo na tome, ovo ce biti treci mjesec, ali jos nista.
    Ugl.sve se nekako zakompliciralo,.od jednog stanja dosli do potpuno neocekivane dijagnoze....pomalo sam razocarana radi svega...nisam mislim da cemo se bas morati sad muciti i rijesavati neke druge stvari koje su prije bile ok.
    Kako si tiii??
    Ajmeee beba :)))

• minina_tetka
    15. Studeni 2016. 01:07

Mono, draga, citala sam nesto malo, vase komentare, sto ste je kritikovale, sve u svemu, sta god da je lagala i izmisljala, nije normalno, a iskreno ni vredno moje paznje. Jednostavno sa tim stvarim se ne treba igrati. Najbolje je ignorisati je, i ne komentarisati i ulaziti u diskusiju sa takvom osobom 🙂 mirnija glava. 
    Polako, bice sve u redu, nemoj se sekirati, i opterecivati. Docice bekan kad se najvise budes nadala :) sada lepo ti i tvoj muz na neko zimovanje i uzivajte, a u slobodno vreme se malo poigrajte, i hoop, bice bebice 😊 
    Ja sam dobro, mucnine su konacno prestale, mislila sam da se nikad nece zavrsiti 😁 bila sam toliko iscrpljena od njih da nisam mogla da funkcionisem. Usla sam u peti mesec, sve je u najboljem redu, raste beba, a poceo je i moj stomak da se poznaje, pogotovo uvece, i mnogo sam srecna zbog toga. Konacno da se vidi da sam trudnica. Ugojila se nisam nista, videcemo za dalje. Ali grudi konacno mogu da kazem da imam, jer ih pre nisam imala 😁 i tako, pola smo pregurali ja i moj mravic mali. 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.