Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mayathequeen
    14. Studeni 2016. 08:49

Aa predobro!!Bas vam se super slozilo!!

Pepa5
    14. Studeni 2016. 17:32

Mamika i meni se vec trbuh vidi i to dosta,nadam se da je to normalno u trecoj trudnoci a i sva sam se nekako proširila pa mi malo muka s odjecom haha

• minina_tetka
    14. Studeni 2016. 17:51

Zdravo drage trudnice 😍 da li primate mene u letnje bebe?! Meni je termin 16.04. , tako da moja mrvica nece biti letnja.
    Mono1111, secas li me se, draga, sa teme smedji iscjedak? Sta ima novo kod tebe? Kako si? 💋

mayathequeen
    14. Studeni 2016. 19:41

Kad ste u prilici pronjuskajte po hm-ovom odjelu za trudnice,tj po stvarima kaj su na snizenju jer se zna naletiti na zadnji br!Inace su te stvari uzas skupe al dobro pa sad ima izbora..zamislite kad sam bila s prvim trudna prije 14 god nije nicega bilo..samo ono bas bapsko i eventualno padobran tregerice..bio je jedan jedini ducan u Petrovoj i cijene su bile bolesne..
    Vidla sam i u Importaneu fora ducancic s slatkim stvarima za trudnice!!

mayathequeen
    14. Studeni 2016. 20:02

Moji su obadva u najjacoj zimi,30.1 i 7.2..s prvim nisam imala bas veliki trbuh,zato s drugim..uff bas velik,nis nisam mogla obuci,tj zakopcati..super su mi dosli oni ogromni salovi pa da bar nesto prekrije trbuh..eto sad nebu tih problema😉nisam ni znala da ima u Zari za trudnice robe!!Ma tak ni meni nis posebno,tek toliko..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.