Mamika i meni se vec trbuh vidi i to dosta,nadam se da je to normalno u trecoj trudnoci a i sva sam se nekako proširila pa mi malo muka s odjecom haha
Zdravo drage trudnice 😍 da li primate mene u letnje bebe?! Meni je termin 16.04. , tako da moja mrvica nece biti letnja.
Mono1111, secas li me se, draga, sa teme smedji iscjedak? Sta ima novo kod tebe? Kako si? 💋
Kad ste u prilici pronjuskajte po hm-ovom odjelu za trudnice,tj po stvarima kaj su na snizenju jer se zna naletiti na zadnji br!Inace su te stvari uzas skupe al dobro pa sad ima izbora..zamislite kad sam bila s prvim trudna prije 14 god nije nicega bilo..samo ono bas bapsko i eventualno padobran tregerice..bio je jedan jedini ducan u Petrovoj i cijene su bile bolesne..
Vidla sam i u Importaneu fora ducancic s slatkim stvarima za trudnice!!
Moji su obadva u najjacoj zimi,30.1 i 7.2..s prvim nisam imala bas veliki trbuh,zato s drugim..uff bas velik,nis nisam mogla obuci,tj zakopcati..super su mi dosli oni ogromni salovi pa da bar nesto prekrije trbuh..eto sad nebu tih problema😉nisam ni znala da ima u Zari za trudnice robe!!Ma tak ni meni nis posebno,tek toliko..
Sortiraj odgovore
Najstariji