Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    11. Studeni 2016. 13:48

Presmijesno :DDDD telenovela kod vas stalno... ja sam na nekim drugim temama al vas pratimo otkad smo skuzili telenovelu pa sam morala doc prokomentirat kak jednoj purgerki internet: stekaje :)))) umrla sam od smijeha :D 

Nabacite ignor i nestat ce ak vas smeta, al ja bi osobno voljela da i dalje sudjeluje jer je bas zabavna :DDD

Pozz curke, ugodne i mirne trudnoce vam zelim!

ivchi87
    11. Studeni 2016. 13:55

No pa vasa Bonita vam kaze da je iz zagreba a poslije joj internet "stekaje" :D 
    Procitaj proljetnice, tamo je bila splicanka, ostao joj valjda dijalekt od proslog zivota :D

Mamicaaa
    11. Studeni 2016. 13:57

Pozdrav svim buducim mamicama, onima koje to vec jesu i onima koje zele biti!
    Nova sam ovdje i nova sam mlada trudnica..prva trudnoca i sve mi je novo i sve mi je cudno  moj gin. kaze da mi je termin 31.5..za sad je hvala Bogu sve u redu,mucnine samo ponekad kao i povracanje ali rijetkost..do sada smo bili vec 3x na kontroli i sad cekamo 29.11 tako da i moj dragi moze ici sa mnom unutra da i on cuje nase 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.