Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dmarjano
    11. Studeni 2016. 20:15

a najžešće mi je bilo kako ju je Unaaaa spalila.. povišena ili snižena trombofilija.. :D

mono1111
    11. Studeni 2016. 20:53

Cure,

Od doticne luđakinje nisam vam ni zaželjela dobrodošlicu :/
    Čestitam na T :)

Problem je u tome sto ce ona napraviti novi profil, preko drugog maila ( zabb sam, ali pretpostavljam da se prijavljujemo i moramo ostaviti mail ) i nikome nista, na taj nacin nitko ne moze kontrolirati tko se prijavio. :/
    Mislim da admin možda može blokirati ovaj njezin profil, ali ništa to ne vrijedi kada ce se ulogirati s drugim imenom :/

mayathequeen
    11. Studeni 2016. 21:03

Moze se kontrolirati preko ip adrese,svaki uredjaj ima svoju..ali ne znam jel mogu admini blokirati ili kaj vec..ma dosadit ce to njoj/njemu🤔🤔nikad ne mozes znat hehehe😂😂😂

Mamicaaa
    11. Studeni 2016. 21:24

Nije bolest sve sto boli, a msm da je ludakinja preblaga rijec za tu zensku..stvarno ne razumijem zasto to radi..oh da joj je bar dosadilo pa da prestane..

Pepa5
    11. Studeni 2016. 21:35

Al ne kužim cemu to?di je zabava u tome?i ono bitno od kud joj vremena?ja sam na klokanici od 2014 god i tek danas na forum išla,jednostvano nisam imala vremena a sad kak sam doma a klinci u vrticu a tv program je blago receno koma malo sam se pridružila 😀 eto da dam savjet mama koje prvi put trudne i upijem i ja neki koja treci put trudna 😀

mamika3
    13. Studeni 2016. 18:03

Bok,cure!Vidim da ima novih!Bas mi je drago,svima zelim dobrodoslicu i da si tipko iz preradjaonica.....ha ha ha..Sad sam u 12 tjednu i skuzila sam da mi se trbuh povecao!E,sad,prvo sam se odmah napuhnula ko balon-skuzila sam po trapericama,a danas me kolegica pitala dal sam se pocela debljat,da se primjecuje!Stvar je u tome da sam vec imala veci trbuh jer sam nakupila visak kila!Sta vi mislite?Jel to trudnicki trbuh ili sam samo debela?Cijenim iskrenost!!!!ha ha ha...

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mayathequeen
    13. Studeni 2016. 18:35

Ma ne mora bit ni jedno ni drugo,ja se tak znam napuhnuti uzas jedan,ujutro splasnem😂😂😂A kile kaj te briga i ovak budu otisle heheh😉😉😉

mamika3
    13. Studeni 2016. 19:28

Ajoj,nadam se da ce otici....

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mayathequeen
    13. Studeni 2016. 21:03

Ma hoce hehehe,koliko su stari tvoji klinci?Ako nisam fulala imas dvoje??

mamika3
    14. Studeni 2016. 07:09

mayathequeen

Ma hoce hehehe,koliko su stari tvoji klinci?Ako nisam fulala imas dvoje??

Mali ima 7,mala 5!taman da pomazu malo oko treceg....ha ha...

💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI