a najžešće mi je bilo kako ju je Unaaaa spalila.. povišena ili snižena trombofilija.. :D
Cure,
Od doticne luđakinje nisam vam ni zaželjela dobrodošlicu :/
Čestitam na T :)
Problem je u tome sto ce ona napraviti novi profil, preko drugog maila ( zabb sam, ali pretpostavljam da se prijavljujemo i moramo ostaviti mail ) i nikome nista, na taj nacin nitko ne moze kontrolirati tko se prijavio. :/
Mislim da admin možda može blokirati ovaj njezin profil, ali ništa to ne vrijedi kada ce se ulogirati s drugim imenom :/
Moze se kontrolirati preko ip adrese,svaki uredjaj ima svoju..ali ne znam jel mogu admini blokirati ili kaj vec..ma dosadit ce to njoj/njemu🤔🤔nikad ne mozes znat hehehe😂😂😂
Nije bolest sve sto boli, a msm da je ludakinja preblaga rijec za tu zensku..stvarno ne razumijem zasto to radi..oh da joj je bar dosadilo pa da prestane..
Al ne kužim cemu to?di je zabava u tome?i ono bitno od kud joj vremena?ja sam na klokanici od 2014 god i tek danas na forum išla,jednostvano nisam imala vremena a sad kak sam doma a klinci u vrticu a tv program je blago receno koma malo sam se pridružila 😀 eto da dam savjet mama koje prvi put trudne i upijem i ja neki koja treci put trudna 😀
Ma ne mora bit ni jedno ni drugo,ja se tak znam napuhnuti uzas jedan,ujutro splasnem😂😂😂A kile kaj te briga i ovak budu otisle heheh😉😉😉
Ma hoce hehehe,koliko su stari tvoji klinci?Ako nisam fulala imas dvoje??
Sortiraj odgovore
Najstariji