Pa kako te to grubo pregledavaju da prokrvaris.. Kod nas u Ri su onda sve neki njezni doktori hahah
I mene cesto hvataju laznjaci i to dosta jaki, ali nista..
Kiara, pa da cugnete malo u rađaoni ha? salim se
Ja jos u petak imam pregled kod svoje gin, pa onda u pon u bolnici i tako svaki drugi dan do poroda
Ni ja nisam svjesna da me za koji dan ceka porod a dani su mi se pretvorili u iscekivanje.. Mogu mislit kako je tek vama koje ste presisale termin
Joj mene ni jedan laznjak nije ulovio, ne dam se uhvatiti :) ne znam ni sta da ocekujem, kakva je to bilo. Uf uf. Ja samo jedem I debljam se. :)
Ni ja nemam nikakve laznjake, barem mislim da nemam 😊 joj ja se nadam da ce te kile otici, ja sam stvarno pretjerala.
Nisam niti ja u prvoj t imala lazne, kad sam ih dobila, to je bilo to. Sad cu bas vidit kako ce bit.
Zadnja dva tj nisam nista dobila na kilazi, a voljela bi jos koju kilu. Dojenjem sve brzo ode
Onda cu ja biti dobro kad krenem s dojenjem, dobila sam 4kg u zadnja 3 tjedna, I ne stajem s jelom... :D
Danas sam osjetila blage menstrualne grceve, par sati trajalo... Priprema se nesto :)
Jos smo na istom mjestu, ali doslo do pomaka. Tatica nam odradjuje vec 3.dan na poslu. Vozi za van. Napokon se maknuli s mrtve tocke!
Jos smo na istom mjestu, ali doslo do pomaka. Tatica nam odradjuje vec 3.dan na poslu. Vozi za van. Napokon se maknuli s mrtve tocke!
Super pinkice!!! :)
Odlicno Pinkice, bas mi je drago!
Matie, to su ti pripremni tj lazni trudovi :) mogu se osjecati i kao menstrualna bol. Događa se i kod tebe nesto ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji