Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tena1203
    19. Kolovoz 2017. 05:52

Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada...

19. Kolovoz 2017. 10:27

Baš sad ispunjavat onu radosnicu veli fotografija mame u trudnoći...jos cu napisat nakon trudnoće....
    Dakle scena je sljedeca:ležim na krevetu sa hrpom obloga jedan na pipi i dva na cikama kao da sam iz rata došla ahhahahaahha lakse je rodit xD

Sundi
    19. Kolovoz 2017. 11:41

Tena1203

Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada…

Huh ovisi ja sam potrosila skoro pol paketa za sad... 

Sundi
    19. Kolovoz 2017. 11:42

Sundi

Tena1203

Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada…

Huh ovisi ja sam potrosila skoro pol paketa za sad…

I dva paketa vira. Sutra idem doma.  Bilo ne frka velike nuzde. Ali mali porod je dobro prosao...  lol

• Tena1203
    19. Kolovoz 2017. 11:57

Ja uzela jedan vir i tih par chicco, rec cu muzu da ponese jos onda chicca.. hvala curke!

Sundi
    19. Kolovoz 2017. 19:54

Gala si ziva?

mici_0555
    20. Kolovoz 2017. 05:08

Cure, meni upravo ispao sluzavi čep. Krvarim lagano od zadnjeg pregleda u četvrtak...Danas sam 37+5.
    Nekako se nadam da neću još bar tjedan dana rodit...

• Bambi34
    20. Kolovoz 2017. 06:23

Mici kakva je situacija?
    Gala, Anjaaa???
    Sundi blage ti se...ja sam danas ko grom ahahahhaa lijepo steznik i udri ahahhaha setam ko velika :-) cak sam krevet im.pospremila ahahahhaha
    Receno mi je da mogu trazit 5ti dan da me se pusti pa za 2dn doc dizat savove...odlicno..sve samo da podjem kuci svojoj :-)

mici_0555
    20. Kolovoz 2017. 07:13

Trudove ne osjećam, samo mi srce brzo kuca očito od uzbuđenja...probudila se s noćnim morama.
    Najela se i čekam da se suprug probudi. Čitala sam da nekim ispadne i tjedan dva prije. Ne moram u bolnicu jelda? Čekaj trudove... Otvorena sam bila u četvrtak 2 cm... Curke malo me prpa...

• blu5
    20. Kolovoz 2017. 08:49

Ne moras u bolnicu, cekaj trudove ili da puknr plodna voda.Meni je ispao sluzni cep tjedan dana prije poroda

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.