Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada...
Baš sad ispunjavat onu radosnicu veli fotografija mame u trudnoći...jos cu napisat nakon trudnoće....
Dakle scena je sljedeca:ležim na krevetu sa hrpom obloga jedan na pipi i dva na cikama kao da sam iz rata došla ahhahahaahha lakse je rodit xD
Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada…
Huh ovisi ja sam potrosila skoro pol paketa za sad...
Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada…
Huh ovisi ja sam potrosila skoro pol paketa za sad…
I dva paketa vira. Sutra idem doma. Bilo ne frka velike nuzde. Ali mali porod je dobro prosao... lol
Ja uzela jedan vir i tih par chicco, rec cu muzu da ponese jos onda chicca.. hvala curke!
Cure, meni upravo ispao sluzavi čep. Krvarim lagano od zadnjeg pregleda u četvrtak...Danas sam 37+5.
Nekako se nadam da neću još bar tjedan dana rodit...
Mici kakva je situacija?
Gala, Anjaaa???
Sundi blage ti se...ja sam danas ko grom ahahahhaa lijepo steznik i udri ahahhaha setam ko velika :-) cak sam krevet im.pospremila ahahahhaha
Receno mi je da mogu trazit 5ti dan da me se pusti pa za 2dn doc dizat savove...odlicno..sve samo da podjem kuci svojoj :-)
Trudove ne osjećam, samo mi srce brzo kuca očito od uzbuđenja...probudila se s noćnim morama.
Najela se i čekam da se suprug probudi. Čitala sam da nekim ispadne i tjedan dva prije. Ne moram u bolnicu jelda? Čekaj trudove... Otvorena sam bila u četvrtak 2 cm... Curke malo me prpa...
Ne moras u bolnicu, cekaj trudove ili da puknr plodna voda.Meni je ispao sluzni cep tjedan dana prije poroda
Sortiraj odgovore
Najstariji