Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bambi34
    19. Kolovoz 2017. 04:00

Puse svima...ne.mogu spavat ahahahhaha mali je jos veceras sa sestrama da mi dodjemo sebi...ja sam jutros se digla i setala te su mi dignuli kateter, nema vise ni braunile, niceg...jso jedino dobivam injekciju za cirkulaciju. Otek na nogama i prstima mi jos nije splasnuo. Dobro sam bolucka al mora..da se izdrzat..do 10 ujutro dobivala tramal tako da tek danas ce mi ga stavit na sisu. Chiccovi ulosci su mi zakon. Stavljam po 2 na jednokratne mrezaste gacice.  Uopce mi drugi nisu potrebni niti me privlaci trenutno da stavljam libress il always..jednostavnije je i brze stavit ove chiccove ahhahaha uglavnom vrijede tih para definitivno. 
    A vi moje drage..sve ste usle u grand finale...jos malo i to je to ahahahhaha fakat to sve brzinski proleti...iskreno ja jedva cekam doma...nedostaje mi moja banda :-) :-) a i moj komod ahahahahhaa

• Tena1203
    19. Kolovoz 2017. 05:52

Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada...

19. Kolovoz 2017. 10:27

Baš sad ispunjavat onu radosnicu veli fotografija mame u trudnoći...jos cu napisat nakon trudnoće....
    Dakle scena je sljedeca:ležim na krevetu sa hrpom obloga jedan na pipi i dva na cikama kao da sam iz rata došla ahhahahaahha lakse je rodit xD

Sundi
    19. Kolovoz 2017. 11:41

Tena1203

Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada…

Huh ovisi ja sam potrosila skoro pol paketa za sad... 

Sundi
    19. Kolovoz 2017. 11:42

Sundi

Tena1203

Kolko tih cicchovih da ponesem? Ja sam u bolnicu juer dosla i za prvu sam ponijela 6-7 komada…

Huh ovisi ja sam potrosila skoro pol paketa za sad…

I dva paketa vira. Sutra idem doma.  Bilo ne frka velike nuzde. Ali mali porod je dobro prosao...  lol

• Tena1203
    19. Kolovoz 2017. 11:57

Ja uzela jedan vir i tih par chicco, rec cu muzu da ponese jos onda chicca.. hvala curke!

Sundi
    19. Kolovoz 2017. 19:54

Gala si ziva?

mici_0555
    20. Kolovoz 2017. 05:08

Cure, meni upravo ispao sluzavi čep. Krvarim lagano od zadnjeg pregleda u četvrtak...Danas sam 37+5.
    Nekako se nadam da neću još bar tjedan dana rodit...

• Bambi34
    20. Kolovoz 2017. 06:23

Mici kakva je situacija?
    Gala, Anjaaa???
    Sundi blage ti se...ja sam danas ko grom ahahahhaa lijepo steznik i udri ahahhaha setam ko velika :-) cak sam krevet im.pospremila ahahahhaha
    Receno mi je da mogu trazit 5ti dan da me se pusti pa za 2dn doc dizat savove...odlicno..sve samo da podjem kuci svojoj :-)

mici_0555
    20. Kolovoz 2017. 07:13

Trudove ne osjećam, samo mi srce brzo kuca očito od uzbuđenja...probudila se s noćnim morama.
    Najela se i čekam da se suprug probudi. Čitala sam da nekim ispadne i tjedan dva prije. Ne moram u bolnicu jelda? Čekaj trudove... Otvorena sam bila u četvrtak 2 cm... Curke malo me prpa...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI