Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    18. Srpanj 2017. 08:56

Naravno dekice ne. Ne bi nis ostalo od toga. XD
    Valentina ima sto novog. 

• summerchild
    18. Srpanj 2017. 09:08

Ok, ide danas nova tura pranja na 60, na 90 me strah prati bodice, hlacice i sl u boji..planiram i ja sve ispeglat s obje strane. 

Rozaa
    18. Srpanj 2017. 09:18

Ja sam isto mislila prati na visokim temperaturama...prvo sam temeljito oprala vesmasinu itd...onda pogledas etikete i skuzis da se malo toga pere cak i na 60...e onda razgovaras s mamama koje se nasmiju na tvoju ideju pranja robice odvojene od tvojih stvari,poseban prasak,ocat,kasnije zaflekane bodice spricaju tekucinama da mrlje odu i to je to.Nekak sam se vodila time da ne pretjerujem...koristim prasak i omeksivac+dodatno ispiranje i sve ispeglam s unutarnje strane.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Sundi
    18. Srpanj 2017. 09:18

summerchild

Ok, ide danas nova tura pranja na 60, na 90 me strah prati bodice, hlacice i sl u boji..planiram i ja sve ispeglat s obje strane.

U biti bodici, kapice i tetre su bitni u toj prici jer idu djetetu na golu kozu. Bar su tak mene ucili... ovo ostalo bas i ne...

Sundi
    18. Srpanj 2017. 09:23

Rozaa

Ja sam isto mislila prati na visokim temperaturama…prvo sam temeljito oprala vesmasinu itd…onda pogledas etikete i skuzis da se malo toga pere cak i na 60…e onda razgovaras s mamama koje se nasmiju na tvoju ideju pranja robice odvojene od tvojih stvari,poseban prasak,ocat,kasnije zaflekane bodice spricaju tekucinama da mrlje odu i to je to.Nekak sam se vodila time da ne pretjerujem…koristim prasak i omeksivac+dodatno ispiranje i sve ispeglam s unutarnje strane.

Ma i ja se slazem s njima. To vjerojatno budem s prvim djetetom i to zato kaj imam mamu u penziji koja mi pegla XD. A i vidjet cu ak bude mala imala osjetljivu kozu onda cu nastavit ak ne onda zasto trosit vrijeme...

18. Srpanj 2017. 09:32

Nema niš.. jučer mi je očitavalo trudove

• summerchild
    18. Srpanj 2017. 09:35

Rozaa

Ja sam isto mislila prati na visokim temperaturama…prvo sam temeljito oprala vesmasinu itd…onda pogledas etikete i skuzis da se malo toga pere cak i na 60…e onda razgovaras s mamama koje se nasmiju na tvoju ideju pranja robice odvojene od tvojih stvari,poseban prasak,ocat,kasnije zaflekane bodice spricaju tekucinama da mrlje odu i to je to.Nekak sam se vodila time da ne pretjerujem…koristim prasak i omeksivac+dodatno ispiranje i sve ispeglam s unutarnje strane.

Ma ja sam isto prvo vesmasinu stavila na program samopranja, dezinficira ju na 95 stupnjeva. Na tom programu sam umjesto praska stavila sodu i ocat umjesto omeksivaca. Prije par mjeseci sam otkrila taj program za samopranje i vesmasina stvarno bolje opere, kamenac mi se skupi u gumi i samo ga pokupim. Ves je meksi i puno bolje mirisi. 

Sad sam ponovno malo citala oko pranja djecje odjece i mislim da na ponovno pranje idu tetrice i bodici. Ostalo ne. Zapravo ekipa pise da je dovoljno na 40 stupnjeva jer i prasak dezinficira. Naravno sto razlicitih misljenja. 

Vecina mojih frendica uopce ne pegla tu obleku za djecu, ja cu vidjet kasnije, ali sad svakako planiram (ionak imam vremena). 

Rozaa
    18. Srpanj 2017. 09:35

Sundi

Rozaa

Ma i ja se slazem s njima. To vjerojatno budem s prvim djetetom i to zato kaj imam mamu u penziji koja mi pegla XD. A i vidjet cu ak bude mala imala osjetljivu kozu onda cu nastavit ak ne onda zasto trosit vrijeme…

Ja inace doma cistim sa octom-sodom i cajevcem i taj sam LIK ali imam dvije male necakinje i kad se prva rodila stalno sam sogorici predlagala alternativu za pranje oblekice,ciscenje al onda skuzis da nemres sve kaj si zamislio,ne stignes a i u svemu ima kemikalija i svakakvih sranja(krenuvsi od pelena)pa onda mi je to ok ak mi je bas nacin zivota takav-organska kozmetika i hrana itd...Al kuzim ...i ja bi tako u pocetku da nisam prosla sve s necakinjama😉a to kaj velis ak bu beba osjetljiva onda bum nekaj mjenjala

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• Bambi34
    18. Srpanj 2017. 11:16

Mala Ruzice cestitam :-)
    LittleG ti si rodila 100% javi nam se da se ne brinemo :-)
    svima ostalima pozic :-)

Sundi
    18. Srpanj 2017. 11:52

Eto mene iz TA. Ja ocekivala bog zna kakav pregled. Kad ono uloziva za prst, djete se cuje sa sondom, ctg mi jos nisu radili, na uzv narucili me 28.7. I opet trudnicka 1.8. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.