Eto mene iz TA. Ja ocekivala bog zna kakav pregled. Kad ono uloziva za prst, djete se cuje sa sondom, ctg mi jos nisu radili, na uzv narucili me 28.7. I opet trudnicka 1.8.

Curke sutra je dan D. Sutra idem na inducirani.
Ajde pa lijepo si ti to izdurala skoro do kraja. Puuuno pusa ti saljem i samo hrabro. Svaka cast :)

Hvala cure na podrsci. Samo da ne traje predugo i ja happy. Bas sam se iznenadila danas kad mi dr rekla da sam skoro 3 prsta otvorena i da sam jedva i osjetila pregled, a jos mi i amnioskopiju radila. Prosli put sam umrla od bolova pa kad sam cula danas rijec "amnioskopija" mrak mi pao na oci. Koliko me strah sutrasnjeg dana toliko mu se i veselim jer cu napokon vidjeti koja je to mala koja me vec 5 mjeseci krvnicki udara svaki dan. Nervoza na maximumu!!!!

Hvala cure na podrsci. Samo da ne traje predugo i ja happy. Bas sam se iznenadila danas kad mi dr rekla da sam skoro 3 prsta otvorena i da sam jedva i osjetila pregled, a jos mi i amnioskopiju radila. Prosli put sam umrla od bolova pa kad sam cula danas rijec "amnioskopija" mrak mi pao na oci. Koliko me strah sutrasnjeg dana toliko mu se i veselim jer cu napokon vidjeti koja je to mala koja me vec 5 mjeseci krvnicki udara svaki dan. Nervoza na maximumu!!!!
Pinkice sretno sutra...!!
Zasto su ti radili amnio?
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Hvala cure. Bome ce mi trebat puno srece sutra. A amnio su mi radili da vide kad ce me ic poradjat, valjda. I jucer i danas mi je na viziti izgledalo ko da se samo cekao danasnji pregled da vide koji cu dan u radjaonu. Bilo je samo pitanje dana sad posto sam sutra punih 39 tjedana.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji