Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    18. Srpanj 2017. 11:52

Eto mene iz TA. Ja ocekivala bog zna kakav pregled. Kad ono uloziva za prst, djete se cuje sa sondom, ctg mi jos nisu radili, na uzv narucili me 28.7. I opet trudnicka 1.8. 

Pinkica93
    18. Srpanj 2017. 11:58

Curke sutra je dan D. Sutra idem na inducirani.

Sundi
    18. Srpanj 2017. 12:00

Pinkica93

Curke sutra je dan D. Sutra idem na inducirani.

Ajde pa lijepo si ti to izdurala skoro do kraja. Puuuno pusa ti saljem i samo hrabro. Svaka cast :)

• evabeba
    18. Srpanj 2017. 12:07

Sretno Pinkica😊
    Bas me zanima sta je sa Little G.

Pinkica93
    18. Srpanj 2017. 12:18

Hvala cure na podrsci. Samo da ne traje predugo i ja happy. Bas sam se iznenadila danas kad mi dr rekla da sam skoro 3 prsta otvorena i da sam jedva i osjetila pregled, a jos mi i amnioskopiju radila. Prosli put sam umrla od bolova pa kad sam cula danas rijec "amnioskopija" mrak mi pao na oci. Koliko me strah sutrasnjeg dana toliko mu se i veselim jer cu napokon vidjeti koja je to mala koja me vec 5 mjeseci krvnicki udara svaki dan. Nervoza na maximumu!!!!

Pinkica93
    18. Srpanj 2017. 12:20

Nadam se da nam je nasa LittleG gotova i da uziva u svom malisanu.

• summerchild
    18. Srpanj 2017. 12:25

Pinkica sretno sutra! 
    Little G terminuso jaaaavi seeee! 

Rozaa
    18. Srpanj 2017. 12:33

Pinkica93

Hvala cure na podrsci. Samo da ne traje predugo i ja happy. Bas sam se iznenadila danas kad mi dr rekla da sam skoro 3 prsta otvorena i da sam jedva i osjetila pregled, a jos mi i amnioskopiju radila. Prosli put sam umrla od bolova pa kad sam cula danas rijec "amnioskopija" mrak mi pao na oci. Koliko me strah sutrasnjeg dana toliko mu se i veselim jer cu napokon vidjeti koja je to mala koja me vec 5 mjeseci krvnicki udara svaki dan. Nervoza na maximumu!!!!

Pinkice sretno sutra...!!
    Zasto su ti radili amnio?

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Pinkica93
    18. Srpanj 2017. 13:01

Hvala cure. Bome ce mi trebat puno srece sutra. A amnio su mi radili da vide kad ce me ic poradjat, valjda. I jucer i danas mi je na viziti izgledalo ko da se samo cekao danasnji pregled da vide koji cu dan u radjaonu. Bilo je samo pitanje dana sad posto sam sutra punih 39 tjedana.

• credolina
    18. Srpanj 2017. 14:36

Pinkice sretno😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI