Mene boli desno pod rebra, vecinu vremena ima tu nogicu, a zna i guzu ugurat pa to zna bolit kao da imam masnice s unutarnje strane. Bas bude neugodno, ali jos malo, pa mislim da ce mi falit to.
Ja mogu lezat na ledjima, ali ne dugo jer me kuk pocne bolit. Okretanje s jedne na drugu stranu je nemoguce bez budjenja. Suosjecam.
Jutreko curke!! Evo Lilith i evo njene curice!! Otišla ja malo rodit 💜 Zovem se Nea, rođena sam 11.07.2017. u 12:50h, sa 3330 g i 49 cm
cestita 😊
Stanje isto kao u ponedjeljak.2 cm otv,trudova nema,mala jos visoko, ctg u redu.U petak ponovno ako ne rodim.Plodna voda isto ok.Sad sam se lipo okupala u miru i plivala..bas mi dobro doslo
Eto i mene..cetvrti ctg u pet dana..i treci pregled.Umorna sam od toga.Dobro me sredila ona prometna.Prokrvarila sam u nedilju nakon pregleda,sve ostalo je bilo ok..vracala se u rodiliste,opet pregled i ctg,sve ok..i jucer iz cista mira opet krenila s krvarenjem i ugruskom,odma u ginekologinje..opet pregled i ctg..i hvala bogu sve je ok..pukla mi je pri pregledu ili udarcu u sudaru neka žilica u rodnici i zato sam krvarila.Jutros opet ctg..beba je uredu..ja prst i po otvorena..nadam se da ce sad bit mirno razdoblje ovih 14 dana do termina..ali da sam umirala od straha ove dane,bome jesam
Stanje isto kao u ponedjeljak.2 cm otv,trudova nema,mala jos visoko, ctg u redu.U petak ponovno ako ne rodim.Plodna voda isto ok.Sad sam se lipo okupala u miru i plivala..bas mi dobro doslo
I meni ce u petak gledat plodnu vodu. Jel to boli?
Bitno da je sve ok s bebom...
Cestitam Lilith!!!Prvidalmatinac, sta d ti kazem, 40+4 danas i nikakvog pomaka…odoh na pregled u 8 pa se javim.
Javi!ja sam dns 40+7 .trudovi postojani al nece pa nece.pritisak me ubija.rekli su me sutra procackat
To procackat je u biti grublji pregled s prstima? Ili?
Zbilja neznamil prsti ili gel ili drip.brijem da sam i njima dosadila .
Eto i mene..cetvrti ctg u pet dana..i treci pregled.Umorna sam od toga.Dobro me sredila ona prometna.Prokrvarila sam u nedilju nakon pregleda,sve ostalo je bilo ok..vracala se u rodiliste,opet pregled i ctg,sve ok..i jucer iz cista mira opet krenila s krvarenjem i ugruskom,odma u ginekologinje..opet pregled i ctg..i hvala bogu sve je ok..pukla mi je pri pregledu ili udarcu u sudaru neka žilica u rodnici i zato sam krvarila.Jutros opet ctg..beba je uredu..ja prst i po otvorena..nadam se da ce sad bit mirno razdoblje ovih 14 dana do termina..ali da sam umirala od straha ove dane,bome jesam
Bome ti nije lako... pazi na sebe 😚
Cestitam Lilith!!!Prvidalmatinac, sta d ti kazem, 40+4 danas i nikakvog pomaka…odoh na pregled u 8 pa se javim.
Javi!ja sam dns 40+7 .trudovi postojani al nece pa nece.pritisak me ubija.rekli su me sutra procackat
Moja sister je prenjela malog 16 dana.. bila je luda... samo ju nisi smio pitat jel krenulo sto... onda bi popizdila.. na kraju je rekla doktoru da nek ga vadi kak zna i umije..
Mene isto boli pod desnim rebrima, to mi je bolno već skoro 2 mj. Išla sam i na pregled zbog toga pa mi je doktor rekao da mi nema druge nego izdržati i čekati da se beba makne. Malo mi se smanjila bol kad se beba okrenula ,ali još boli.
Moja sister je prenjela malog 16 dana.. bila je luda… samo ju nisi smio pitat jel krenulo sto… onda bi popizdila.. na kraju je rekla doktoru da nek ga vadi kak zna i umije..
Hahaja , ista stvar ,cim dode vizita i pita jel trebate sta ja velim moze jedan drip.samo me odjebu hahaha
Sortiraj odgovore
Najstariji