Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    12. Srpanj 2017. 05:38

LilithMordant

Jutreko curke!! Evo Lilith i evo njene curice!! Otišla ja malo rodit 💜 Zovem se Nea, rođena sam 11.07.2017. u 12:50h, sa 3330 g i 49 cm

Cestitam!

MalaRuzica
    12. Srpanj 2017. 05:42

Lilith cestitam hrabro si to odradila 😀
    Tamara definitivno trebas usporiti, ajde jos sve ovo ali bas da moras ti i krevet pomicati 🤔

Sundi
    12. Srpanj 2017. 05:50

LilithMordant

Jutreko curke!! Evo Lilith i evo njene curice!! Otišla ja malo rodit 💜 Zovem se Nea, rođena sam 11.07.2017. u 12:50h, sa 3330 g i 49 cm

Ooo pa to je divno. Super porod.  Cestitam mama. Cuvaj bebicu. :*

Taichi.St
    12. Srpanj 2017. 06:58

Cestitke Lilith!Dobrodosla Nea!

• prvidalmatinac
    12. Srpanj 2017. 07:10

Lilith cestitam!!!moj mali je najstariji ode a ocito ce zadnji van

• blu5
    12. Srpanj 2017. 07:18

Cestitam Lilith!!!Prvidalmatinac, sta d ti kazem, 40+4 danas i nikakvog pomaka...odoh na pregled u 8 pa se javim.

mrva2017
    12. Srpanj 2017. 07:32

Nea dobrodosla!!!
    Blu, javi obavezno kakvo je stanje.

Taichi.St
    12. Srpanj 2017. 07:37

Odo i ja na pregled..Blu javi sta su ti rekli.

• summerchild
    12. Srpanj 2017. 07:42

Lilith cestitam, sad je proslo i mozete uzivati skupa!

• summerchild
    12. Srpanj 2017. 07:49

Tamara..

Donna cestitke na bebici i brzi oporavak vam zelim :D .. Trudnice drage kako ste, jeli je popustila vrucina ? Kod nas malo je i lakse se dise … Ja sam dobivala jucer goste pa sam od 10ujutro do9navecer cistila , pekla itd .. Bez stajanja pola sata sam sjela samo kada sam jela.. Jos sam isla vuci bracni zeljezni krevet koji mi je pao na nogu i tako da su mi noge buknulde vise nego ikad , bila sam danas i na moru i stavljala ih u hladnu vodu u zrak svuda , ali ne pomaze .. Najgore sto to smeta za savijanje stopala … Moram uhvatiti mira i ne ludovati … Lilith nam je sigurno danas rodila , dugi je nema vec … E sto se tice liste ja sam 4.8 decko kbc Ri .. Mene uvijek izostave pa sam prije koji mj prestala govoriti xD

Svaka cast da mozes tako, mene kad predugo stojim i radim nesto kontrakcije uhvate, stvrdne mi se trbuh i boli tako da ne mogu bez da radim pauze, a vidim da smo terminuse +/- 1 dan.

Nemoj se tako forsirati, pogotovo ne krevete micati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.