Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaRuzica
    11. Srpanj 2017. 22:38

ValentinaA super da je sve dobro.
    Mene od petka muce naotecene noge.I to samo po sebi mi ne bi smetalo ali me peku.Jel ima sta da to ublazim.Poviseno mi ne pomaze, vjezbe za cirkulaciju napravim ako nisam taj dan preljena.Prekjucer sam izmjenjivala toplu i hladnu vodu, to isto nista nije pomoglo.A jucer sam nekih 5 min drzala ih u hladnoj vodi, i naravno da me odmah jutros grlo boljelo, pa sam si po ovoj vrucini isla caj kuhati.Ali bar su malo splasnule, a sada opet isto 😥

manuela
    11. Srpanj 2017. 22:49

MalaRuzica

ValentinaA super da je sve dobro.
    Mene od petka muce naotecene noge.I to samo po sebi mi ne bi smetalo ali me peku.Jel ima sta da to ublazim.Poviseno mi ne pomaze, vjezbe za cirkulaciju napravim ako nisam taj dan preljena.Prekjucer sam izmjenjivala toplu i hladnu vodu, to isto nista nije pomoglo.A jucer sam nekih 5 min drzala ih u hladnoj vodi, i naravno da me odmah jutros grlo boljelo, pa sam si po ovoj vrucini isla caj kuhati.Ali bar su malo splasnule, a sada opet isto 😥

ja muku mucin sa otecenim nogama vec dva-tri tjedna, nista ne pomaze, nekidan kad san Isla Na kavu skoro San Doma ostala Jer nista od obuce Nisan mogla obut, pa san lipo kupila najobicnije crne japanke dva broja vece I sad njih nosin Na sve 😆

Maja 3
    11. Srpanj 2017. 22:54

Ja sam jos na pocetku ljeta kupila japanke br 42! A sad po kuci hodam bosa ili u muzevim japankama br 43..i kad me manje stisce..manje i oticu..
    Uz to..odmaranje..kolko vise mozes..i noge na poviseno..ako ti nije tlak prenizak,smanji unos soli..on a zadrzava tekucinu u tijelu.

MalaRuzica
    11. Srpanj 2017. 22:56

I meni ponestaje obuce, jos malo pa cu moci samo muzeve kroksice obuti 😆

11. Srpanj 2017. 23:15

Ja sam se baš jako prepala jer sam imala osjećaj koda će sve dolje ispast...i dalje me sve boli ali na UZ  je sve ok .... Otvorena 1 prst kao i pred 3 tjedna  beba je super i ima dve kile...i to je to :-D

• blu5
    11. Srpanj 2017. 23:20

Super Valentinadrago mi je da je sve ok😊Sad si mirna😊Meni isto noge ajme!Cak niti ne izgledaju toliko natecene koliko je meni feeling takav.Zile izletile, ma strasno.Ujutro mi pregled, bas me zanima di smo...

Tamara..
    12. Srpanj 2017. 01:17

Donna cestitke na bebici i brzi oporavak vam zelim :D .. Trudnice drage kako ste, jeli je popustila vrucina ? Kod nas malo je i lakse se dise ... Ja sam dobivala jucer goste pa sam od 10ujutro do9navecer cistila , pekla itd .. Bez stajanja pola sata sam sjela samo kada sam jela.. Jos sam isla vuci bracni zeljezni krevet koji mi je pao na nogu i tako da su mi noge buknulde vise nego ikad , bila sam danas i na moru i stavljala ih u hladnu vodu u zrak svuda , ali ne pomaze .. Najgore sto to smeta za savijanje stopala ... Moram uhvatiti mira i ne ludovati ... Lilith nam je sigurno danas rodila , dugi je nema vec ... E sto se tice liste ja sam 4.8 decko kbc Ri .. Mene uvijek izostave pa sam prije koji mj prestala govoriti xD

LilithMordant
    12. Srpanj 2017. 03:43

Jutreko curke!! Evo Lilith i evo njene curice!! Otišla ja malo rodit 💜 Zovem se Nea, rođena sam 11.07.2017. u 12:50h, sa 3330 g i 49 cm 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

LilithMordant
    12. Srpanj 2017. 03:50

Znaci ovako, noci s ponedjeljka na utorak budi mene u 01 ujutro ostra menstrualna bol i shvacam da su trudovi, bilo mi je nevjerojatno sto su bili odmah na razmaku 5 min i budim ja muza i krecemo s brojanjem :) Ja se ne dam tako lako da lijepo dolazimo u rodiliste u 04h. Tamo vrse pregled i 5 cm otvorena odlazim u predradaonu i tamo na svijet dolazi u 12:50h moja Nea :) napatila sam se, guzva, zene radaju jedna za drugom, ja umirem u trudovima, dolazi dr i ne odlazim ja u kadu rodit (jer ocito nisu imali vremena za punit je) nego odlucujem se tako ja u bunilu za epiduralnu. Spajaju me na drip, tridovi jos bolniji ja se odmah otvaram na 10 cm i krece porod, meni tek sad dali epiduralnu i ne mogu ja tiskatjerne osjecam nista tako da su me rezali i dr mi je pomogao stisnuti bebicu van preko trbuha i na svijet stize moje crno kosato čudo :) 

"A baby fills a place in you heart that you never knew was empty!" 💕

LittleG
    12. Srpanj 2017. 04:57

Čestitam Lilith.... Uživajte vas 2

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.