Cestitam Lilith!!!Prvidalmatinac, sta d ti kazem, 40+4 danas i nikakvog pomaka…odoh na pregled u 8 pa se javim.
Javi!ja sam dns 40+7 .trudovi postojani al nece pa nece.pritisak me ubija.rekli su me sutra procackat
Mislim da je Tamaru copilo gnjzdenje.. Ja cekam da mene copi al nis s posla. Odustala sam od peglanja pol svoje robe. I onak je za po doma XD
Muzu kosulje, baki nis ne speglam sam fino slozim ( sreca da ima 82 pa nis ne vidi). I tak ljeningitis. Skuham i pospremim sude. Jucer mi je muz oprao pecbicu usisao itd. Onda znam do kud je doslo.
Cestitam Lilith!!!Prvidalmatinac, sta d ti kazem, 40+4 danas i nikakvog pomaka…odoh na pregled u 8 pa se javim.
Javi!ja sam dns 40+7 .trudovi postojani al nece pa nece.pritisak me ubija.rekli su me sutra procackat
To procackat je u biti grublji pregled s prstima? Ili?
Mislim da je Tamaru copilo gnjzdenje.. Ja cekam da mene copi al nis s posla. Odustala sam od peglanja pol svoje robe. I onak je za po doma XD
Muzu kosulje, baki nis ne speglam sam fino slozim ( sreca da ima 82 pa nis ne vidi). I tak ljeningitis. Skuham i pospremim sude. Jucer mi je muz oprao pecbicu usisao itd. Onda znam do kud je doslo.
Mene moj zeza da se zapravo on gnijezdi, a ne ja s obzirom da obavlja veci dio.
Jutro cure,
Ja se cak i naspavala nocas...nego sto me muci, jucer mi je cijeli dan curkao iscjedak, ali po malo. Danas ujutro mi je poprilicno izaslo i na ulosku je bilo i na papiru kad sam se obrisala. Gusto i bijelo-zuckaste boje. Jel bi to mogao biti sluzni cep? Ili je jos rano..u 37 tt sam, 36+4 tocnije. Prekjucer sam imala prvi pregled u TA. Otvorena 1 cm. Ako je sluzni da idem u bolnicu? Nista me ne boli. Help mi, prvorotka sam...izludit ce me to gledanje u gace...
Jutro cure,
Ja se cak i naspavala nocas…nego sto me muci, jucer mi je cijeli dan curkao iscjedak, ali po malo. Danas ujutro mi je poprilicno izaslo i na ulosku je bilo i na papiru kad sam se obrisala. Gusto i bijelo-zuckaste boje. Jel bi to mogao biti sluzni cep? Ili je jos rano..u 37 tt sam, 36+4 tocnije. Prekjucer sam imala prvi pregled u TA. Otvorena 1 cm. Ako je sluzni da idem u bolnicu? Nista me ne boli. Help mi, prvorotka sam…izludit ce me to gledanje u gace…
Po meni je to normalni iscjedak. Sad ce ti do kraja biti obilniji i cesci. Dok god je iscjedak normalne boje nemas sta brinuti. Jedino da ti curi prava krv onda je problem...
Jutro cure,
Ja se cak i naspavala nocas…nego sto me muci, jucer mi je cijeli dan curkao iscjedak, ali po malo. Danas ujutro mi je poprilicno izaslo i na ulosku je bilo i na papiru kad sam se obrisala. Gusto i bijelo-zuckaste boje. Jel bi to mogao biti sluzni cep? Ili je jos rano..u 37 tt sam, 36+4 tocnije. Prekjucer sam imala prvi pregled u TA. Otvorena 1 cm. Ako je sluzni da idem u bolnicu? Nista me ne boli. Help mi, prvorotka sam…izludit ce me to gledanje u gace…
Po meni je to normalni iscjedak. Sad ce ti do kraja biti obilniji i cesci. Dok god je iscjedak normalne boje nemas sta brinuti. Jedino da ti curi prava krv onda je problem…
Hvala ti...i ja sam tako mislila...
Jutro cure,
Po meni je to normalni iscjedak. Sad ce ti do kraja biti obilniji i cesci. Dok god je iscjedak normalne boje nemas sta brinuti. Jedino da ti curi prava krv onda je problem…
Hvala ti…i ja sam tako mislila…
O ho... Evo još jedna terminuša....mislim i ja da je to sa iscjetkom ok. Pogotovo što nema nekih čudnih nijansi. Jel koju od vas boli trbuh? Mene malo lijevo ispod rebara, ali to vjerojatno jer mali gura, jel? Osim toga ja već duže ne mogu izdržati ležanje na leđima. Ostajem bez zraka. Jel i vama tako?
Jutro cure,
O ho… Evo još jedna terminuša….mislim i ja da je to sa iscjetkom ok. Pogotovo što nema nekih čudnih nijansi. Jel koju od vas boli trbuh? Mene malo lijevo ispod rebara, ali to vjerojatno jer mali gura, jel? Osim toga ja već duže ne mogu izdržati ležanje na leđima. Ostajem bez zraka. Jel i vama tako?
Ja do proslog tjedna nisam mogla lezati na ledima. Sad dok se trbuh spustio mogu, al ne dugo.
Lupa te pod rebra...sve je to normalno..
Jutro cure,
O ho… Evo još jedna terminuša….mislim i ja da je to sa iscjetkom ok. Pogotovo što nema nekih čudnih nijansi. Jel koju od vas boli trbuh? Mene malo lijevo ispod rebara, ali to vjerojatno jer mali gura, jel? Osim toga ja već duže ne mogu izdržati ležanje na leđima. Ostajem bez zraka. Jel i vama tako?
Lezanje na ledima mi je sf. Ljubomorna sam na muza kad se izvali na trbuh XD.. a i okretanje s jedne na drugu stranu mi uzrokuje bolove u zdjelici... tak da ugl kak zaspim.zaspim osim ak se ne probudim i svjesno ne promijenim stranu..
Sortiraj odgovore
Najstariji