Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sundi
    11. Srpanj 2017. 14:09

manuela

Taichi.St

manuela

Taichi.St

manuela

ja isto Neznan sta pripremit za iznit bebu iz rodilista, pripremila San I Dugi I kratki rukav I carapice I kapicu Su mi rekli obvezno pa sad vise Neznan Ni sama, pitat cu tamo , ako ne bude pasalo sta san pripremila kupit ce muz dok ne izadjemo, nebi tila napamet kupovat I bezveze trosit novac

Koliko ja znam u litnje doba triba ti body kratki rukav,priko toga nesto majica ili kosuljica dugog rukava,donji dio dugih nogavica,carapice i to je to..ma kakva kapica!?Pa nije zima,vanka je 40 stupnjeva.To je za izac iz rodilista.A za doma opet ovisi oces palit klimu ili neces..mislim da je jedan dugi rukav i duge nogavice sasvim dovoljno za prvih 15 dana,a i patronazna ce ti rec sta i kako.

tako mi je prija koja je rodila proslo lito rekla da ponesen litnju kapicu, sta ja znan, ja san je spremila pa ako triba, ako ne nista

Meni je ta kapica presmisna..znam da im je to najveca povrsina otkrivene koze i da tu gube toplinu,zimi mi je logicna ta kapica..cak i u prolice i jesen,ali liti stavit kapicu..ma nema sanse!

pa nije Ni meni ta kapica uopce pala Na pamet dok mi ona nije rekla, al eto sta je sundi rekla, ja cu spremit pa sestre Nek obucu sta triba

Ja sam stavila hm pamucni sesiric. To sam zimos kupila. Ne pitajte tad sam jos brijala da mozda odemo na more krajem 9 mjeseca. Haha sad mi se ta ideja cini ful naivnom. 

11. Srpanj 2017. 14:11

Curke...
    Nema nam Lilith,da nije rodila???:-)))

Taichi.St
    11. Srpanj 2017. 15:32

Hm..da,dobro kazes..nema je.

Taichi.St
    11. Srpanj 2017. 15:36

Sundi

manuela

Taichi.St

manuela

Taichi.St

manuela

ja isto Neznan sta pripremit za iznit bebu iz rodilista, pripremila San I Dugi I kratki rukav I carapice I kapicu Su mi rekli obvezno pa sad vise Neznan Ni sama, pitat cu tamo , ako ne bude pasalo sta san pripremila kupit ce muz dok ne izadjemo, nebi tila napamet kupovat I bezveze trosit novac

Koliko ja znam u litnje doba triba ti body kratki rukav,priko toga nesto majica ili kosuljica dugog rukava,donji dio dugih nogavica,carapice i to je to..ma kakva kapica!?Pa nije zima,vanka je 40 stupnjeva.To je za izac iz rodilista.A za doma opet ovisi oces palit klimu ili neces..mislim da je jedan dugi rukav i duge nogavice sasvim dovoljno za prvih 15 dana,a i patronazna ce ti rec sta i kako.

tako mi je prija koja je rodila proslo lito rekla da ponesen litnju kapicu, sta ja znan, ja san je spremila pa ako triba, ako ne nista

Meni je ta kapica presmisna..znam da im je to najveca povrsina otkrivene koze i da tu gube toplinu,zimi mi je logicna ta kapica..cak i u prolice i jesen,ali liti stavit kapicu..ma nema sanse!

pa nije Ni meni ta kapica uopce pala Na pamet dok mi ona nije rekla, al eto sta je sundi rekla, ja cu spremit pa sestre Nek obucu sta triba

Ja sam stavila hm pamucni sesiric. To sam zimos kupila. Ne pitajte tad sam jos brijala da mozda odemo na more krajem 9 mjeseca. Haha sad mi se ta ideja cini ful naivnom.

Znam da su dica u St rodilistu dobro obucena cak i liti..tako su mi rekle prije koje su ili frisko rodile ili su rodile proslo lito.Ja ionako nisam jos ni kupila robicu za izlazak jer ne znam da ce bit cura ili muskic..tako da ce to muz ic kupit kad beba stigne..znam samo da kapu nece imat 😁 A sta se pripremljene robice tice smiksala sam svega po malo,pa kad vidim kako i sta onda cu lako kupit jos onog sta mi triba.Ionako prerastu sve super ekspresno.

• Bambi34
    11. Srpanj 2017. 16:32

Da...danas nam nema Lilith..lako moguce :-) moram kupit kapicu a i rukavice to nisan uzela..evo izgleda da nam je trosak 7tisucica za auto...mala snaga me uhvatila...

Taichi.St
    11. Srpanj 2017. 16:47

Bambi34

Da…danas nam nema Lilith..lako moguce :-) moram kupit kapicu a i rukavice to nisan uzela..evo izgleda da nam je trosak 7tisucica za auto…mala snaga me uhvatila…

Ajde nisi jedina koja ima brige oko auta Bambi ako te to tjesi..tvoj se pokvarija?Moj je skršen u sudaru i ceka na popravak.

11. Srpanj 2017. 17:35

Dal koja od vas ima dolje u pipi kao neki  pritisak ?
    Evo meni cijeli dan danas tako 

• blu5
    11. Srpanj 2017. 18:06

ValentinaA

Dal koja od vas ima dolje u pipi kao neki pritisak ?
    Evo meni cijeli dan danas tako

Meni tako danima!Pari mi se godinama😥

• blu5
    11. Srpanj 2017. 18:07

Bambi34

Da…danas nam nema Lilith..lako moguce :-) moram kupit kapicu a i rukavice to nisan uzela..evo izgleda da nam je trosak 7tisucica za auto…mala snaga me uhvatila…

Uh!To je nesto dobro riknulo!Mogu mislit kako si poludila!

• Bambi34
    11. Srpanj 2017. 18:07

Da...nevjerojatno da 1 fucking dio 7tis dodje..ja misec ipo dana cistim i iznajmljujem za 1 dio...al dobro sta je tu je...sutra idem na kontrolu, danas zvala da provjerim ure i dobro sta san zvrcnula jer bi dosla uru kasnije ahahahaha i mene boli doli, sutra cu provjerit s gin danas sam jaukala tiho da me niko od njih ne cuje i disala dobrih 10min, laznjak me uhvatio...moram uc u 37...ovaj put nema *ajebancije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.