Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    17. Ožujak 2016. 15:18

Samo da vas na kratko pozdravim sve, kod nas sve u redu, bebacica se javlja svaki dan. Stigao nam je tata konacno pa uzivamo malo u druzenju, od sljedeceg tjedna krecemo u razgledavanje zemljista za kucu plus polako nabava svih stvari za bebu tako da nam nece biti dosadno 

Nesto sam procitala pa evo da na brzinu odgovorim. Za parnu postaju ne treba posebna daska, ja imam najobicniju i najjeftiniju i normalno peglam.
    Ovaj nastavak za previjanje na putnim kreveticima je jako cvrst (probala ja protrest i pomaknut onog iz magic baby i ne mrda se uopce) 
    Ostalo sam zaboravila sto sam htjela napisat  pa vam evo svima saljem malo zimske idile dok vi (neke) jedete lubenice i jagode 
    (nadam se da sam ucitala sliku) 

mare1989
    17. Ožujak 2016. 15:20

miska ja sam zeljna ove zimske idile,ovo je prekrasno

Abies
    17. Ožujak 2016. 15:34

Miska gdje si ti to? Mi napokon sunce docekali i proljece (ok za tri dana)

Abies
    17. Ožujak 2016. 16:04

Hm onda su i puhovi poceli trljat oci :)
    Uzivaj!

MalaKoza
    17. Ožujak 2016. 16:25

Miska, ovo izgleda prekrasno!  

Sad sam skuzila da si i ti pripadnik našeg malog zoo-a uz vjevericu i zabicu 

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Mama3put
    17. Ožujak 2016. 17:27

Sarlina i Ty fino rastete😍

Stigla mi kolica 🎊🎊🎊 jedva cekam da ih provozamo😊

inaj
    17. Ožujak 2016. 17:44

pišete vi pišete, lijepo:-)

današnji dan u zgu je prekrasan, neka nam više i ostane tako:-)
    uživajte curke

MalaKoza
    17. Ožujak 2016. 18:07

Otvara mi se sad forum na mobu, a dragi iz kosa gleda i pita on mene sta je to po forumu surfam ljetne babe 
    Krepala sam od smijeha.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.