Pozdrav trudnice :)
prvo sa malim zakasnjenjem, sretan rodjendan Maji i Nessah Maja, vidim da si uzivala, nadam se da je i Nessah super provela dan....a sto kazete iducu godinu necemo moci, ok, mozda ne bas cijeli dan, ali imati cu nekoga da mi pricuva bebu da odem do frizera ili na masazu...
Ribi i Inaj lijepi su vam trbuscici...
Malakoza haljinica je preslatka... bas sam jucer gledala u nekom ducanu robicu za izlazak iz rodilista, kompletic je oko 120kn ( haljinica, hlacice sa stopalima i kapica...)prekjut...
Kod mene nema nista novo, drugi tjedan pocinjem raditi, pa cemo vidjeti do kada :) malo me to pocelo zatezati dok hodam, citala sam da su to ti neki kruzni ligamenti koji se istegnu od rasta maternice, pa onda s obzirom da su tako stanjeni mogu boljeti... ali samo laganini... ja opalim setnju od sat vremena po sumi sa psom, ali polako...i vise mi pase kada se tako malo zagrijem nego kada samo lezim, onda jos vise boli...
Oko Bozica je bila prica o kolacima, sto sada nitko nece raditi kolace za Uskrs? Ja cu raditi obavezno pincu, a onda cemo jos vidjeti sto...
Peppe
Ja radim kolačiće za Uskrs.
Mislim da će bit neke oblatne, malo suhih čokoladnih keksica i Schwarzwald kolač. Sve u ekstra maloj količini jer smo sami, a meni se baš ne jede slatko. To će moj dragi riješiti po kratkom postupku
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja necu kupovati sterilizator. U vrucu vodu i gotovo. Toliko toga nas uvjeravaju da nam treba, a djeca sve prodaju...
Cro, ako ces moci, odemo do Vinceka na Bundeku na kavu, kolac, sladoled... Radovi idu super, majstori jcr sveee pocistili za sobim, mm bio u soku kako su uredni!! A dns cemo vidjeti kakva je situacija kad dodemo u stan. Cula sam se s gkavnim, kaze da ide sve po planu, nema nikakvih problema, hb!!
Peppe, sta ces raditi, kakav posao? Nadam se da nije nista prezahtjevno!
Sto se tice zatezanja trbuha, mene kod hodanja sve cesce zateze u donjem dijelu trbuha, mislim da njena kilaza pocinje stvarati poprilican pritisak na maternicu pa sve cesce osjecam.. Ali neka, neka ona raste. Jedino si taj pojas stalno gruntam po glavi... Cro, kad tvoj stigne, bas cu ga probat da vidim hoce li mi stogod olaksati pritisak...
Curica, Dunya, tak si i ja razmišljam da je to nepotrebno bacanje para...
Ty, grijač...da, razmisliti ću o tome, nije mi pao na pamet, tnx!
Dunya, oh, pa naletila si na uredne majstore? Takvi su i nama radili kupaonu, predobro su bili kako su sve zaštitili i počistiti, ali zato jedni prije njih totalna suprotnost...sad mi starci nešto rade po kupaoni i isto se žale na majstore da su uneredili stan, da puše u stanu i tak....za sladoled se prodajem, isto kao i malakoza za lubenicu! :)
Peppe, nadam se da nećeš raditi neki naporan posao. Meni je šetanje nakon sjedenja na poslu baš odgovaralo, ali sad nema ni jednog ni drugog. Nadam se da će ti plan da radiš stvarno uspjeti bez nekih komplikacija.
Hello...
Zumbul...hvala na meniju hhh, ali to inako jedem, no ne mogu skroz, pa nemam ideje...
Ejic...meni je šogi kupila takav krevetić i čini mi se praktičan, vidjela ga uživo...sve se to može kasnije poskidati, a čvrsto je za bebu do 7 kg ja bi rekla...ne više, iako piše tako-bar ne onaj gornji dio...meni je to idealno za boravak jer mi garnitura dosta plitka, a kolica ne mislim imati u stanu nego u hodniku...
Dunya...ginić mi reko može i soda umjereno, kao i Gastal...evo danas mi ok iako sam sperjala varivo od mahuna i crv.luka pa će biti veselo popodne ihihi..
Sanjarka...ma tko te može prozivati????Ajde većina nas kad smo bili mali smo boce dobivali i šta? Isto kao i zafrigane juhe kasnije-a sad svi šokirani od pola stvari...ma dajte...
Ja kupujem u bočice i dude i jp -iako planiram koristiti pp... sterilizator ne, pa imam vode iz pipe pa će se tako proključalom prati...
Danas dobila nalaze krvi i urina koji su ok, no urinokultura pokazala jbenu ešerihiju -nijee puno klica, ali mi ginekolog ipak dao antibiotik jer sam trudnica...pas joj mater kak se sad aktivirala...bljak..
Kolači za Uskrs-švercam se od mame i svekrve :) Ionako ih samo MM jede..
Idem vam sada fotke staviti, pa kod frizerke...idemo na neku feštu u sobotu, a tamn i rođendan proslavim tamo...nadam se da ću se ugurati u haljinu od NG :)
Raditi cu u nasoj turistickoj agenciji, dragi i ja je drzimo i ove godine imamo jos jedan novi prostor gdje cu ja biti koji je super zato sto ima odmah i wc unutar bas samog prostora... Sada za pocetak nema puno posla, a kako se sezona bude zahuktavala, tako cu ja laganini ostati doma :) Samo da naucim nove ljude kako sta...
Sto se tice sterilizatora, meni je frendica rekla da ga nije koristila, a zauzimao joj je dosta prostora... posuditi ce mi ga pa cu vidjeti...Ali cini mi se da ukoliko se voda prvo zakuha u el. kuhalu, pa prebaci u lonac, onda taj proces zaista nije dugacak :)
Cro nadam se da ce ti pregled dobro proci, mislis da bi ti dr. mogao malo smanjiti mirovanje? Tj. da mozes bar laganini do grada...
Peppe
Pojma neam ali mislim da će druga slika biti naopako hahahha, zašto...nemam blage veze
Sarlina, hvala na odgovoru! Ako izdrzi do 7kg, to je vec ok. Do onda kad ce beba imati 7kg ce se valjda i nas psic priviknuti na bebu da to nije igracka i da se to ne nosa po kuci pa cu (nadam se) moci vec prematati i na kaucu bez da on njuskicu gura pokraj
Sarlina, super izgledaš!
a nisam upratila gdje si kupila te švedske? preslatke su mi i ja bi!
Sortiraj odgovore
Najstariji