Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    17. Ožujak 2016. 20:33

Sanjarka ti ćeš krenuti u zadatak listu novu krojit za cca 2mj (onda ćemo ti dati malo pauze)

iva1989lea
    17. Ožujak 2016. 20:39

Starim kolica su predivna...
    Hvala ,utjesile ste me što se tiče ovog curenja...eto nalaz ništa strašno...al bar sam sve preglede obavila...iako mi se bebac čini velik za 25+5...ima oko 920 gr...

Cro262
    17. Ožujak 2016. 20:44

Starim, kolica su predivna, stvarno ces biti fency mama na spici :)

vjeverice, mozda je samo prehlada u pitanju, meni je nos zacepljen vec duze vrijeme i nikako ga napraviti prohodnim...

Sanjarka, ja sam kuhala dan prije ili bi skuhala ujutro dok pijem kavu, na poslu bi me glad ulovila oko 9 pa bi doruckovala i rucala oko 13. popodne kad dodem doma mozda nesto malo namazala na kruh ili tako nesto zbog zgaravice i to je to. a voce bi isto zbog zgaravice mogla jesti do rucka... ma ne jedes ti puno, samo tako pricas 

ovo moje cudo ima show zadnjih sat vremena, fakat ne znam sto radi ali me boli... 

inaj
    17. Ožujak 2016. 20:51

https://youtu.be/e57DbvnDsyA 
    Radila sam ove muffine puno puta i fini su

Starim lijepa su kolica

Ivalea super za nalaz

Kupila sam si danas jastuk za dojenje ,neznam kolika ce korist od njega biti ali mozda mi bar malo pomogne pri spavanju...nikak se namjestiti...

Cro262
    17. Ožujak 2016. 21:05

Inaj, meni pomaze, iako mi je prije bio od koristi puno vise, ne znam zasto....jesi bila u nkd po tetre? kakve su?

upravo naletila na ovo, pokazem muzu i mislim kako ce me poslati kvragu, a on mrtav hladan odgovori od svake boje po jedne naruci. :)

http://www.aliexpress.com/item/Newborn-Baby-Girls-Flower-Cotton-Shoes-Soft-Soled-Striped-Crib-Shoes-Age-0-18M/32517474884.html

Sanjarka88
    17. Ožujak 2016. 21:15

Ajme Cro nesto premedeno!!!! 😍😍😍
    I reci muzu da je zakon 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

vjeverica8
    17. Ožujak 2016. 21:15

Hahaha, Inaj bas sam te i radila  ali izbacila sam čokoladu jer ju ne jedem u korizmi pa mislim da mi je to falilo... Prepusti su mi bili  
    Cro, čula si muza, od svake boje po jedne naruči, još večeras  super ti je muž 

Dunyasha
    17. Ožujak 2016. 21:22

Pa vi ljetne babe, stvarno ste vrijedne veceras!!
    Da vidimo koliko sam zapamtila:
    Ty, trbuh ti je bas, bas narastao!! Veeeliki je Karlo!! 💪
    Sarlina, je li ovo prva slika tvoje buse? 😊 Slatka si, jos tako u rozom!! I jesu li to Molly pelene? Jesu, ziher, prepoznajem dezene. 😉
    Miska ova slika je zbilja idilicna, tesko mi je uopce povjerovati da se radi o Hrvatskoj, pogotovo nakon ovakvog dana u Zgbu!
    IvaLea, meni je ovaj nalaz skroz dobar!! Mislim da su zbog tih 5.2 nepotrebno digli paniku.
    Sanjarka, nista Petru nece bitk, moja prijateljica si je, pred kraj prve trudnoce, izlila vruce ulje od pohanih tikvica na trbuh, isla na previjanja itd. malenoj nista nije bilo, nema panike. To se on smirio makon tvoje reakcije. Kao: ok, mama se usrala, sad cu se ja primiriti. 😉😉
    Inaj, meni taj jastuk nista nije pomagai. Ocaj.. Sva se upetljam, ne mogu ga normalno preseliti kad se okrecem.. Ja imam jedan mali za pod trbuh i jedan mali za izmedu nogu i to je to. I super spavam (sad ako nocas bude nesanice, nece bit dobro!! 😬😬😬)
    Starim, kolica su bas dobra s tim uzorkom!! Super!
    Abies, nemam dns sta napisati za trudnicki, nije bilo anesteziologa, bila samo fizioterapeutica.. 
    Malo sam razocarana zbog izostanka anesteticara, ali kaj sas..
    Potvrdu da se mozemo poroditi smo dobili, i to je najbitnije. Sve u svemu, jako sam zadovoljna.
    Fizioterapeutkinja rekla da nikako ne kupovati hodalice i ne forsirati sjedenje/dizanje/hodanje prije vremena. Djeca ce sve to odraditi sama. I rekla nam je kako da provjerimo dal su nam trbusnjaci previse razmaknuti, al mislim si kako nema sanse da ja to osjetim!
    I pokazala nam tehnike disanja, a sad, dal cu ih se sjetiti kad krene... Budemo vidjeli.
    A i rekla je da ne radimo sada Kegelove vjezbe, jer je bitno da su ti misici opusteni za porod a ne stisnuti (sto se postize tim vjezbama), nego da to radimo nakon poroda.
    Mi bili u stanu, stavili su nove cijevi u kupaonu, i sredili vodu u kuhinji, fkt nije kaos.. Ja sam ocekivala ocajnu situaciju, a zapravo je bas sve okej! Dog zadnje detalje kuhinje i kupaonskog namjestaja i c'est ca!! 
    Odoh sad u tus, umorna sam. O, i vidjet za trbusnjake. 😂😂😂😂

inaj
    17. Ožujak 2016. 21:42

E da daj mi recite za te bocice protiv kolika, one stvarno pomazu?

Znate da ih netko vec koristi i da mu pomazu?
    od sogorice oba dva sina  su imali dosta jake grceve, a i rekli su mi da ih decki imaju vise grceve nego curke....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.