Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    17. Ožujak 2016. 13:46

Peppe, nada umire zadnja, a nada je *****!  duboko se nadam da će reći da je sve pod kontrolom i da barem smijem dir oko zgrade da uhvatim malo sunca...za sada upijam zrake sunca preko prozora, baš mi se neki dan cura premjestila u trbuhu na stranu di je sunce, trbuh je bio sav ukoso...

Sarlina, baš me nasmijala tvoja druga slika, služila sam po komodi iza tebe da je vrlo vjerojatno okrenuta, a onda i pročitala tvoj komentar!  kako god, lijepo Napredujete! A čije si to predivne pelene uzela? Preslatke su mi! 

Ejic, danas sam vidjela neki video di su malac i pas zajedno na fotelji i kak se mali pokakao u pelenu, tak se pas okrenuo, pogledao ga i otišao sa fotelje. 

Tynchy
    17. Ožujak 2016. 13:51

I tako, Karlo ima show bas kad ja imam najvise posla..
    Morala sam malo stati, spustit hlace, i raskomotiti se :)

ejic
    17. Ožujak 2016. 13:58

Cro, voljela bi da i nas bude takav   
    Ali poznavajuci njega, bas voli se smrdljivo i onda njuska oko toga, a nebi bas htjela da gurne njuskicu u kakicu kad prematam bebu i onda to nosi po kuci jer ga ja ne stignem odmah obrisati 

PeppePula
    17. Ožujak 2016. 14:20

Sarlina super trbuh... i ja sam prvo gledala sta ti je guza veca od trbuha onda sam skuzila hahaha

Tynchy pa ti si bas fino narasla :)

Cro, kada ti je ono pregled? Ajde neka bude sve super pa da malo protegnes noge...

Ja imam labradoricu, ali je sva neka plaha na nove stvari... mislim da ce joj u pocetku biti sve cudno i da ce se radje drzati po strani da nesto ne zaje***

Peppe

MalaKoza
    17. Ožujak 2016. 14:36

Sarlina, prekrasne pelenice.  
    Za trbuh sam isto gledala i o kretala mob dok nisam skuzila. 
    Slatko ispupcenje. 

Tynchy,  fino to tebi ide. Ti smo si negdje po gabaritima

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Abies
    17. Ožujak 2016. 14:37

Tyncy prava trudnica.
    Sarlina nas htjela zacarati pa okrenula sliku.
    Pelene su cool. Cije su?
    Prica o sterilizatoru, mislim da je Curicax3 lijepo rekla - posudis i vidis da ti smeta. Mozda lakse s onim za mikrovalnu.
    Prematanje - s 3mj peebacila se na pod. Pa nek se vrti koliko hoce.

Sad sam vidjela neku akciju mustela torba i kreme 15% + 30% samo farmacija ljekarne. Znaci nekih 250kn. Preko mob mi je patnja pa kad vidim na kompu javim sto ide. Izgleda isplativo.

ejic
    17. Ožujak 2016. 14:45

Tynchy i Sarlina, trbusi su vam preslatki!!

Peppe, nas psic je jos "djete", tek je 1 godinu star i jos je radoznao i zaigrani, a trenutno jos i u samom centar paznje kod nas. Ne znam hoce li se to za pola godine tako brzo promjeniti posto za sad misli da su sve igracke njegove i neda ih nikome. A sve mora ponjuskati i upoznati pa mislim da ce na pocetku tako i sve oko bebe htjeti ponjuskati i upoznati. Iako prema maloj djeci je pazljiv. Imali smo nedugo posjetu od prijatelja s njihovom 1-godisnjom curicom koja je tek prohodala i bas je bio pazljiv oko nje i sladak, samo je za njom hodao i pazio da ne padne Ali naravno da ju je na pocetku morao ponjuskati i upoznati

Abies
    17. Ožujak 2016. 14:53

Ne mogu copy paste. Fejs stranics mustela i eto torbe. Koliko vidim neke farmacije zbroje neke ne popust. Izgleda dobra investicija

Abies
    17. Ožujak 2016. 14:55

Moji su imali macku u stanu. Nikakvih problema. Cak je macak dosao javiti da se beba probudila. Tako da mislim da nece biti brige ni s psom

mare1989
    17. Ožujak 2016. 15:18

Cao cure kako ste?
    Ja sam cijeli dan s djecom vani na suncu,a kasnije idem po jagode i slag u Lidl:-)
    Sarlina super je stomak
    Tynchy tvoj takoder super,bitno da bebice lijepo napreduju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.