Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    17. Ožujak 2016. 21:53

inaj nemam pojma za bočice. prvih mjesec dva je imao aventove (one starijeg modela) kasnije sve i svašta. jednu dm i jednu nuk i još neku koju sam uz cool twister dobila. nikad ništa. ali i ja sam jela/pila puno kima. je prdio ali grčeve nije imao. toliko malo da ni ne znam.
    neki hvale avent, neki Tommy tippe, mam, dr browns....
    ja jedino mogu pohvaliti one jastučiće za dojenje (uloške) TT. sve ostale su mi ostavile dlačice. jesu skupi ali su mi bili najbolji

Zumbul
    17. Ožujak 2016. 21:56

Crazy- rockas mi je bio 12.03 ,napunila 23 😀😊 

Starim- suler su kolica
    Vjerujem ti, i ja isto jedva cekam provozati svoja 😀😊

Ja bila malo u sopingu 😊😊

Jer sam se jucer pravo osramotila kod ginekologa 😂 
    Nisam ni skizila da su mi tajce pukle medu nogama...pa sam isla u H&M da vidim njihovu ponudu , i mogu rec da sam zadovoljna, uzela sam si dvoje trudnickih tajca XL 😂😂 malo mi jesu velike, ali bolje i taki nego da sam uzela male. 69 kn su jedne..
    Uzela sam si i tuniku tamno plavu na bijele ptice 😀😊 isto 69 kn 

I u C&a nasla 2x tajce , jedne crne na bijele tockice i jedne obicne crne za 99 kn..
    I uzela obicnu bijelu majcu kratkih rukava i jednu crnu na bijele tockice svaka 39 kn...
    Ima da budem jedna velika tockica kad se obucem hahahahahaha

Seka kupila Luki 2 dude varalice od tommee tippeea , sta ces... to je tako kad svi jedva cekaju i samo kupuju 😀😊
    I u kauflandu nasla gegice po 15 kn 😀😊 

Do sajma u westu vise neidem nigdje... Ali stvarno 😂😂

Bušice su vam prekrasne.. Sad je vrijeme  i da ja opalim koju sliku 😇😊

Kontaktiram Žabice tebe kad se sliknem pa da stavis slikicu 😀😊

Abies
    17. Ožujak 2016. 21:58

Uh Dunyasha eto ja markiram, a tebi anesteziolog markira... sram nas bilo
    nekima dobar tv program, dobra knjiga, a nekima laku noć ... i klinci ne mlatite puno nas mame noću :*

iva1989lea
    17. Ožujak 2016. 22:00

Zumbul ja sam išla u St...vadili su iz prsta :) ništa strašno... Dapače radili su mi urin,kks,uzv,vag pregled i od idućeg puta ide i ctg...sestre i dr su stvarno super...
    Sanjarka zar nije TA u St u rodilištu?tamo gdje su mene primili je dosta trudnica koje idu na ctg i gledanje plodne vode...u prizemlju rodilišta ...

iva1989lea
    17. Ožujak 2016. 22:15

Je je dodes oko 8 i puste te ujutro oko 10...prvo daš urin i krv,vaganje,tlak,iza toga sam išla na uzv pa na vag.pregled...a u meduvremenu te pikaju u prst svako 2-3 sata i prate...od 28 TT rade i ctg...kao  generalka za trudnice hehe

Zumbul
    17. Ožujak 2016. 22:24

Ma ja mislim da meni nece radit uzv.. u srijedu sam radila i uzv i vag pregled..a Dr.Zlopasa radi i u Petrovoj, tako da vjerujem da me nece cackat ponovo

iva1989lea
    17. Ožujak 2016. 22:29

I ja sve radila prošli pon pa sad opet...neznam ...javi :)al sve u svemu znam točno na cemu sam...

Zumbul
    17. Ožujak 2016. 22:37

A istina 😊 javim ujutro kad obavim dogovor s njima sta su mi rekli 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.