Cure evo konacno i kod nas osvanulo sunce. Dan je predivan cak je steta sto moram sjediti u uredu po tom lijepom vremenu
Evo i mene pocela po tom lijepom vremenu loviti volja za Baby shopingom Nasla ovaj prijenosni krevetic: http://www.amazon.de/gp/product/B012IEJ1KK?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=A2C9E5D7U09XF0
Jel ima koja iskustva s tim prematalicama na kreveticu?
Zumbul, ja imam parnu postaju i sasvim obicnu jeftinu dasku za peglanje. Kabel od pegle je dosta dugi da postaju mogu staviti na pod, a samu peglu na ono gdje se i obicna pegla ostavlja.
Ty, pa zar tebi nije ovo trebao biti zadnji radni tjedan pa Deutchland? Kava moze, dapace!! Sve cemo doci k cro, da nam se ne krece, vec da cuva Maju!!
Majo, jel se vidimo dns kod rampe u 10 do 3? Dns anesteticar ima svoje videnje stvari. 😂😂
Tomee tipee imaju te dude s raznim jacinama protoka, cini mi se. Ja cu probati koji dozu mlijeka i zalediti, samo sto je to izdajanje zeznuto, navuces vise mlijeka nego sto bebi treba.. No, bumo videli.
Otkad sam trudna neki (mislila sam tvrdi i cvrsti) stavovi su mi se promijenili za 360, pa tko zna sta ce se sve promijeniti dok ne rodim!! Samo opusteno, koliko to bude moguce i to je to!!
Sad odoh malo u grad s majkom, na sunceee!!
ejic, ja sam imala tu prematalicu tako preko običnog krevetića i to mi je bilo super! još u početku dok beba ne migolji puno po krevetiću sam držala ispod nje po jednu pelenu, maramice i rezervnu robicu da mi je brže, ako je treba po noći presvući! uglavnom, to mi se čini puno zgodnije nego oni ladičari s prematalicom
Curicax3, i ja sam mislila tako preko obicnog krevetica samo staviti drvenu podlogu i na nju podlogu za prematanje jer mi se isto cini boljom varijantom, a i ne zauzima toliko prostora kao cijela komoda.
Ali za ici na put i prematanje u prizemlju kuce(da ne moram za svaku pelenu trcati na kat s bebom) mi se cinio ovaj prijenosni krevetic super jedino neznam koliko je ta podloga na tom kreveticu stabiljna i koliko kg moze izdrzati.
Ma vjerojatno je to sve dobro testirano i sigurno može izdržati dijete do neke određene kilaže....kad se malo više počnu preokretati i vrtiti i tako je bolje prematati ih na nečem nižem.
i ja imam u planu kupiti takav prijenosni ovaj put pa ga poslije koristiti kao vrtić za igranje! Pa mislim da ćeš to svakako moći dobro iskoristiti....a cijena nije visoka, koliko sam gledala ima i skupljih verzija i to bez prematalice
Dunya, nisam još uspjela završiti sav posao, imam sastanke po cijele dane, i još edukaciju. Tak da ću dovršiti idući tj. A ionak petak se radi skraćeno :)
Još su nam se neke stvari izdogađale, pričat ću ti kad se vidimo.
Uglavnom, u DE idem iza 1.4. al se moram vratiti za kojih 10tak dana zbog nekoliko krizmi, pričesti i vjenčanja...
tak da bilo bi super da se vidimo do 1.4. nekako... :)
Da, to mi je bila prvotna ideja, to imati za igranje i za spavanje u nejmu kad nismo kod kuce, ali sam sad vidjela te s prematalicama koji mi se cine jos prakticniji, a cijena im stvarno nije pretjerana. Osim toga u njemu je i podloga za male bebe koja se samo zakaci na gornji okvir pa je beba vise da se ne moram za svako podizanje saginjati do kraja tog krevetica. A ima za kupiti i dodatak koji se na taj krevetic samo zakaci i mogu se unutra staviti pelene, kremice i ostalo sto je potrebano za prematanje da ne moram uvijek jurcat i traziti okolo gdje je sto, Moram prouciti moze li se taj dodatak staviti i na obican krevetic jer bi mi u tom slucaju onda i tamo to dobro doslo da mi je uvijek sve pri ruci
Bokic svima, e bogme ja se noćas probudila u 4 i nema spavanja dalje...poludila! Ne znam jel zato jer sam jutro prije odspavala do 11 ili kaj ali jbt...ako netko nije znao u 5:10 se već danilo
Sanjarka, svatko ima pravo posložiti si život kako mu odgovara, ne osudujem apsolutno ničiju odluku. Moj plan je dojiti do cca 6mj i polako počinjati sa dohranom. Naravno, to je plan, što će biti ćemo vidjeti...shvatila sam da je priroda nešto drugačija od mojih želja i planova, tako da moram pustiti da sve ide svojim putem.
Zumbul, nisam ni znala da za parnu treba posebna daska, hm...a ikee se pazi, to ti je jedno veliko zlo, lako se navuces i postaneš precesti gost tamo :)
Dunya, nadam se da radovi napreduju, pazi kad ideš u stan, nemoj se šokirati od količine sitne prašine i kaosa :)
Što se tiče kave, samo dodite, uvijek ste dobrodošle! A kava negdje...uf, drage volje bi izašla na sunce i medu ljude, nadam se da će doktor reći da može i to idući tjedan :)
Žgaravica...prokleta bila, jučer pojela dvije palačinke, savrseno mi pasale, dva sata mira i onda me uhvatila...užas, užas, fakat nema pravila kaj i kad jedem.
E, novo pitanje...sterilizator bocica...da/ne? Jel to ista pojednostavljuje stvar i ubrzava?
Zumbul, moja je Friško mjerena sad sa 27+1 i imala je tad 1109 grama. Buhtlica.
Mi mislimo isto nabavit 2 bočice,ali samo zato da i tata može hraniti. Ja mislim isključivo dojiti pa ako imam u planu nekamo bez bebe, mogu izdojiti i zamrznuti, pa lako netko drugi nahrani.
Iako ne vjerujem da će bit takvih situacija posto smo ovdje sami i nemamo nikoga da pričuva bebu. Pogotovo takvu malu.
Eventualno može poslužiti na putu za Hrvatsku ako bude gladna da ne moramo zaustavljat auto svako malo, ako će bit gladna da joj dam sisu, nego onda mogu bočicu dat pa u vožnji papa.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ja sam imala posuđen sterilizator za prvu malu, ali moram priznati da sam svega par puta koristila...to mi se čini čak sporije od toga da uključim vodu u lončić i sve ubacim minutu u prokuhanu vodu! Ako imaš od kog posudit ok, ali mislim da nema potrebe to kupovati!
sad, ne znam kakva su iskustva drugih?
Sortiraj odgovore
Najstariji