Evo stigli mi iz bolnice...ovo su nalazi i prijavljujem po prvi put maloprije sam na bradavicama vidila po kap prozirne tekucine...zabrinuta sam...to nije bilo u prvoj trudnoći....
IvaLea odličan nalaz :*
drugi put kasno popij čašu mlijeka ili nešto da gušterača ima posla (tamo oko 23h) i spustiš još taj 5,2 na 5,0
a ova kap, možda ti je kap mlijeka. meni zna biti kao bijeli grumen od ostatka mlijeka, ne znam kako opisati. ipak organizam pamti
Hej hej ljetnice 😘
Mi taman rucali, morat cu pod hitno uvest kuhanje dan prije ,nakon porodiljnog nema ovo nakuhavanje posli posla smisla.
Jos sam opet u fazi ludacke gladi kao i tamo prije 2-3mj pa dok kuham rucak pojedem čudo toga 😬 a vocka ili jogurt me ne zasite dovoljno, a napolitanke uvijek pri ruci i eto desi se da ih nekolicinu natrpam u sebe 😷
Btw uspila sam si i trbuh opec 😨 strapnilo me ulje iz tave i to bas količina preko majice me do koze oprzilo. A junior kao za vraga stao sa tulumom na par min, sasrala sam se živa, blokala ja blokao i on ocito. Nakon par min je nastavio tulumarit ko da nista nije bilo. Al utjesite me da mu ne moze nista bit?? Uh! 😪
Majo nek si ti svoj dan provela kako i treba, bravo! 💃
Starim hocemo sliku kolica 😎
Ty ooooo kako ste mi narasli vas dvoje, divni divni!! 💝💝
Ja sam jos cca mjesec dana cak i koji dan vise no ne zalim se nije mi tesko zaista 👍a ti jos samo tjedan jej divno! Do kad ces bit u Njemackoj? Jel dragi sad s tobom?
Cro cure su sve rekle za sterilizator. Lonac i prokuhat u vodi that is it 💪 ajme kako bi bilo lipo da ti dr. da dozvolu bar za setnju 🌞 drzim fige na najjače.
Dunya bravo za uredne majstore! Kako je prosao zadnji dan na tecaju? 😊
Sarlina divne ste ti i Mia 💞 a pelenice preslatke joj joj. Figice da se cim prije rijesis bestije.
Zumbul mi smo sa 28+2 imali 1115g 😊 i bravisimo za shoping.
Miska bome prava idila ⛄
Peppe super za posao samo ti radi ako se osjecas dobro 😎
Crazy ma nije to nikakvo predugo dojenje sto te brige svatko radi prema svojim zeljama i instiktu 👌
Ejic si bila na pregledu? 😊
Kolovoz
Crnatockica 03.08.2016.
Zabica25 08.08.2016 cura/Hana
Ejic 17.08.2016.
Vjeverica8 22.08.2016. dečko
Mare1989 27.08.2016
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
IvaLea meni tvoj nalaz izgleda super. 💪👌👍
E da sto se kolaca tiče , radit cu sirnice tj pince sigurno. I cupavce. Ako bude snage i vremena zamutim i dragom krempite 🍰
Peppe, iduću srijedu ću biti pametnija.
Starim, koja kolica, koja? Hoćemo sliku!
Sanjarka, kako možeš jesti ovako kasno? Nije ti to prekasno za ručak? Do sad sam ogladnila već x puta! :) usput, pazi taj trbuh! Malcu neće biti ništa, vjerojatno si ga samo šokirala pa se umirio, sigurno se neće roditi sa opeklinom na guzici . Inače, iznenadi me kad kazes koliko jedes...onda garant tu stavljas slike neke druge mrsavice :)
Za sterilizator pitam, meni se čini beskoristan, moj dragi ga spominje svako malo kao nesto neophodno, pa reko ajde da pitam vas, ipak vas ima ovdje sa nekim iskustvom za razliku od mene.
Starim, kolica su baš lijepa.
Bit ćeš cool mama na špici kad krenete u šetnje
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Cro a kad neide ranije jer kuham tek kad dodem s posla. Kako si ti rucala na poslu?
Sad i radim duze jer ima dosta posla pa dodem doma kasnije i eto...a doruckujem oko 11h al svejedno ogladnim do ručka. I onda eto vraga al dobro nema večere zato....
Ugl ne plasi me mislila sam da ne jedem puno 😂
Neće imat opeklinu na guzi ha? 😂 uh krecu avanture po trbuhu... Treba ga čuvat
Starim aaaa kako se fency smensi 😍😍😍
IvaLea ovaj nalaz mi izgleda sasvim u redu. Osim prvog 5,2 ostali šećeri su svi dobri!!
Starim bas su lijepa kolica još samo bebač fali unutra
Miska svaka čast na toj zimskoj idili, no odmah bih ju mijenjala za procvjetale mirišljave voćke vec je vrijeme da to proljetno sunce zabljesne i ugrije!
Sanjarka uvjerena sam da se mali stiltao samo zato sto si se ti prestrašila, nije njemu ništa okusio malo adrenalina
Malakoza vidim da vrbujes za nas zoo, tako treba jesi sad do daljnjeg na bolovanju?
Cro držim fige za šetnju, pa makar oko zgrade
Za kolače još nisam odlučila, danas sam prvi put radila neke muffine s bananom i cimetom, nisu me oduševili... Znam da njih neću raditi
Mene neka prehlada ulovila, trošim maramice k'o luda i nos me peče... Odlučila sam sutra biti zdrava
Sortiraj odgovore
Najstariji