Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    17. Ožujak 2016. 20:09

Pozdrav! 
    Starim kolica su super! 
    IvaLea bravo za nalaze!
    Zumbul, kad je tebi rockas? Ima nas dosta ovdje proljetnih baba ;-) meni za dva tjedna rockas, 29-i coece... ah mladosti moja, kud prije? :-P
    Ja imala danas naporan dan, imali uskrsnu radionicu s klincima u jaslicama, pa dosla doma malo pospremit i sad se skupljam na kaucu. Muz radi na nekim predavanjima pa sam sama s malim. 
    Sad je meni tek iz guzice u glavu doslo da smo prestali s dojenjem i sva se raspekmezila i rasplakala. Posebna je to veza... i gledam sad tog svog sina, koji mi je do jucer bio beba, a sad vec prica i igra se s vršnjacima i svašta... rastu brzinom munje...
    Sanjarka nije malcu niš, vjerojatno si se ti šokirala pa se zato umirio...
    Ja sam jednom bila stajala.malo preblizu otvorenog plamena na plinskom stednjaku pa sam se isto prepala da si nisam bebu skuhala...

Sanjarka88
    17. Ožujak 2016. 20:10

Vjeverice nadam se da se samo šokirao skupa s menom. Tocno je ostao u poziciji u kojoj je bio trenutak prije nezgode i ni makac ko mali kip uh uh ne ponovilo se... Ja sam si samo mantrala u vodi je u vodi je ne moze se opec 😂😂
    Al evo ima sat šeta po mainom truhu 😍

Dobru odluku si donila za sutra podrzavam te u potpunosti 💪
    Banana i cimet? Hm ne zvuci mi kao dobra kombinacija?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Ožujak 2016. 20:12

Maminom trbuhu * 

Abies
    17. Ožujak 2016. 20:17

lijepa su kolica
    opeklina na guzi :D
    kolači - joj mm i mali samo koh mlate ovih dana. pa svaki dan nestane. možda im se smilujem pa napravim jedan crni kolač, ovisi koliko budu dobri
    čekam cure s tečaja da se raspišu. ja markiram, onoliku pamet nisam u stanju slušat. drugi tjedan nadam se izbombardirat pitanjima ginića i to mi bolje od tečaja. srećom potvrdu imam pa me ništa ne drži da se patim. a kad pomislim još neka 2 pregleda i to je to, krećemo. malo me panika ulovi.

Sanjarka88
    17. Ožujak 2016. 20:18

Crazy vjerujem da je to posebna emotivna veza preko dojenja , no raste tvoje djetesce neces se okrenut u školu ce krenit....eh kako to leti sve skupa 
    Sto ste radili u vrticu? Joj mrzila sam te radionice jer sam totalni antitalent za umjetnost, no vjerujem da to tebi nije problem 😊

Skuhala bebu! Hahaha 😂😂

CrazyPuppet
    17. Ožujak 2016. 20:18

Banane nejdu nikako u pecene kolace, jedino kad se sirove stavljaju u gotovu kremu i sl. Probala i ja to davno i bilo.mi bzvz... 
    Za uskrs se nadam otici u međimurje moje malo pa cu njupat mamine kolace. Ja cu jaja piturat :-)

Sanjarka88
    17. Ožujak 2016. 20:20

Abies kako mislis jos dva pregleda pa kreces, kud ces? 😂

CrazyPuppet
    17. Ožujak 2016. 20:31

Abies kaj nejdu sad cesci pregledi tipa svaka tri tj? I nema panike, samo uzbuđenje ;-) 
    Sanjarka ja sam ti ko malo dijete s tom kreativom, da mogu od toga zivit samo to bih radila. Arhitektura mi se nazalost pretvorila u žešću administraciju, što mi je najveca tlaka na svijetu. A bas sam zato postala arhitektica, da se ne moram bavit papirologijom... pih koja zabluda... sad mi malo zao sto nisam isla na molekularnu biologiju... sad se mogu slikat, pardon crtat...

Abies
    17. Ožujak 2016. 20:32

pa u ta u bolnici....svi krećemo pomalo

vjeverica8
    17. Ožujak 2016. 20:32

Ne znam ako ste ikad probale kruh od banana.. Meni je nekako ostalo da je fino pa tom logikom budu i muffini fini, no prevarilo me 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.