Jutro!
Koonacno sunce u Zagrebu!!🌞🌞🌞
Odmah se i lakse dignem i ljepsi je dan!
Sanjarka, slazem se ja s tobom da su bocica i duda vrlo korisni dodaci, samo mislim da ih je treba nabavljati mozda vec sada. Ja sam dude kupila jer me ponijelo. A imam bipu preko puta zgrade, nije da ne stignem.
A tat i baka, naravno da ce hraniti malu. Zelim se otusirati na miru i otici do grada na sat, dva bez da moram usput biti i mljekara. 😂😂
Uzivajte cure, mi popodne na zadnji trudnicki, a prije toga do stana, da vidimo sta se tamo dogada!
Zumbul, super si se ti privikla na dijetni rezim, ja se bojim da bih stalno bila gladna.. 😕😕
Sarlina, provjeri koliko sode smijes, meni je moja dr rekla da sodu ne u trudnoci.. A sto se tice lijepljenja svega sto pojedem, ticni znam kako ti je. I meni je tako, ali u zadnje vrijeme kuzim da se zeludac smanjio i da neki vecernji obrok ne dolazi vise u obzir..
A jcr imala zgaravicu navecer, a zadnje jela oko pola 3, pa sad, tko je tu lud, ne znam... 😮😮
Uzivajte curke u danasnjem danu!!
Dobro jutro svima!
Evo i mene na poslu već, pije se kava. Mali još kašlje po noći pa sam se budila radi njega, nema mi sad bez kave. Prvo tromjesečje mi nije pasala nikako, jedva sam preživila to.
Sanjarka, nitko nebi smio optuživat tvoj stav, imaš pravo odabrat si svoj stil i važno je da su i mama i beba zadovoljne. Meni su se svi čudili što dojim toliko dugo, na što se ja isto nisam previše obazirala. Ja znam svoju bebu i znam da s godinu dana nije bio spreman pustit cicanje. Evo sad sam fraj 4mj do sljedeće bebe :D (nadam se da se J neće danas počet bacat po podu i tražit cicu)
Jutro curke😊
Opet tema o robici za izlazak,koji broj,boce,dude...
Stvarno vam ne treba u 6 i 7 mj dugih rukava osim prvih par dana dok se beba ne navikne na vanjsku temperaturu a broj 50 jedino ako ce beba imat 2500 kg...
To s rezanjem noktiju nakon mjesec dana je isto kao i kad zena 40 dana iza poroda ne pere kosu-GLUPOST!!
Stvarno tih babinskih gluposti ima vagon,srecom sve manje zena to prakticira😑
I ja sam kupila dudu nek se nade,prvi sin je nikad nije htjeo mozda ovaj hoce☺ i jednu bocu da imam
Sanjarka svida mi se tvoj stav oko svega toga od pocetka-dobro razmisljanje!
Sve smo mi odhranjene na te nacine a sad je satro to sve glupost i neispravno😑mos mislit
Bodici...treba vidjeti i procjenu bebe. Ja racunam da ce bit oko 4kg. Frendici isto rekla uzmi 62 par 56, plus da je imala moje. Procjena dr 3500 ona rodi 2500 i 40+ nesto dugu bebu. Na kraju njoj je trebao i br 50. Nemam pojma jel kupila. Pa ima tata da uskoci i ode kupit ak je takva kriza. A i ako mi netko ponudi tu malu robicu, moze itekako.
Imala sam svedske pelene od frotira, meni odlicne. Nema slaganja tetre.
CrazyPupper da da ako dojis duze odmah te osuđuju. Meni su bili podrska doktorica opce prakse, mama, baka i jedna susjeda koja je sve 4 djece dugo dojila. S muzem milion svađa. Otprilike duplo duze od tebe je moj mali gospodin lovio cicu, ah tipicno musko
jutro cure!
ma ja sam uvijek za što duže dojenje i ja sam dojila obe cure po godinu dana(i preko:)), ali slažem se sa Sanjarkom da trebamo malo imati mogućnosti odvojit vremena za sebe!
Ja sam stariju curku bila naučila isključivo za cicu i kad sam trebala negdje otići, makar u dućan il na kratku kavu s frendicom to je bio opći kaos, nitko je nije mogao smiriti osim mene! A drugi put sam se malo opametila pa je naučila i na AD...naravno da nije to pila redovito, cica je bila glavna, ali sam mogla bit u miru kad negdje odem i bila sam sama sa sobom zadovoljnija
Ali naravno da svatko ima pravo sebi posložit život kako mu paše
Jutro zenice 😊
Napokon sunceko 😀😀 odma bolje zapocne dan 😀😊
Dunyasha- nisam stalno gladna.. Rasporedila sam si obroke na svaka 3 sata, izdrzi se, stvarno nije tesko 😀
Sanjarka- je, veliki decko.. cak mi je dr rekao da su u 27 tt od 700-1000 grama..
Koliko su vasi klinci teski bili u 27 tt ?
E da, bila sam opet jucer u IKEI 😂
sa bakom i mamom , nakon kontrole...
Isla sam kupit jos sto mi fali za kuhinju.. imaju prekrasne čaše - uzela sam 30 komada 😂 3 vrste , odnosno modela , vrč za sok 😂😊
Kupila ribež, jednu tavu, podmetače za zdjele, šeflje i to, plasticne zdjelice sa poklopcem za pospremanje hrane ili za bilo sta, kalup za pecenje kruha its..
Jednu dekicu za kolica 😀
I tako 😊
Jutro cure!
napokon!
držte fige da izdržim na poslu još idući tjedan... Leđa me full bole, a pitam se šta bi bilo da ne vježbam ujutro .... Još tjedan dana :):)
Sanjarka, koliko ti ono još radiš?
A onda, iza uskrsa, mogle bi opet na zagrebačku kavu? :) ovaj puta bilo kad i bilo gdje ;)
Ako ne, odoh ja kafenisat sa Cro :) ... Cro, donijet ću nam coffee To Go, s obzirom da se ti nesmiješ ustati ;)
Zene koje imate parnu postaju, kakvu imate dasku za peglanje ?
Bas gledam cijene daski za peglanje na koju ide parna postaja , pa to su cijene da te zaboli glava 😑
Od 200-3000 kuna...
mogu ti samo reći kakvu nemoj kupovat - moja je isto kao za parnu, metalna je rupičasta - para se na njoj kondenzira pa kaplje voda po podu... bolje ti je uzet onu koja ima ploču od iverice za podlogu... ne znam kakve još postoje...
Ajme sunce!
Hvala cure na čestitkama, jučer sam se baš razmazila. Odzvanjalo mi je u ušima kak je Cro rekla da sljedeći više sigurno neću moći tako. Ajme, koji reality check! Odmah sam još jače uživala.
Što se bočica tiče, ja ću nabaviti opremu prije, imam namjeru izdajati za jedan obrok dnevno da i tata (ili netko treći) može nahraniti. Postoje ti sisači sa sporijim/srednjim itd protokom, da bebi ne curi samo u usta nego da mora vući isto kao na cici. Od jedne takve bočice dnevno neće se ništa poremetiti s cicanjem.
Definitivno kava nakon Uskrsa!
Sortiraj odgovore
Najstariji