Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    09. Ožujak 2016. 11:29

koje zatišje nastalo ovdje...
    Sanjarka nam danas na pregledu :)
    a di je ostatak ekipe?
    ste vidile ovo? http://dadaandrocco.com/navlake/

CrazyPuppet
    09. Ožujak 2016. 11:49

a gledam za tu cijenu se dobija 12 komada, to je otprilike pola duže stranice krevetića... kad su još jako jako mali, to im je dovoljno jer se još ne vrte toliko, a kad malo porastu onda se svakako izvrte pa bi trebalo toga bit po cijelom krevetiću, a to je skupo...

Malamimi
    09. Ožujak 2016. 12:07

A da sama radim takvo nesto... Morala bih smisliti kako bih to izvela. Vjerovatno ide na cicak ili?
    Onda obicna ogradila okolo, a na nekim mjestima to tako da se djeca vide i da ih ja vidim kad lezim

Bruna257
    09. Ožujak 2016. 12:17

meni je ipak po tom pitanju praktičnija ogradica.... dok bude malecka bit će u L obliku, da je mogu vidjet.... a kasnije ću na tu prazni stranu samo staviti onaj trudnički jastuk, dok se okreće da baš ne udari glavicom o krevetić.... a i znam da će past 100 puta kad se počne dizat na nožice....to neću nikak moć spriječit... ublažit ću samo tamo di ću moć....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

iva1989lea
    09. Ožujak 2016. 12:38

Ej cure evo mene...vadila ogtt jutros ...čekala sat vremena za doc na red i onda još dvije sjedila...sutra idem po nalaze...nije baš tako strašno al malo izaziva muku posebno na prazan želudac...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.