koje zatišje nastalo ovdje...
Sanjarka nam danas na pregledu :)
a di je ostatak ekipe?
ste vidile ovo? http://dadaandrocco.com/navlake/
koje zatišje nastalo ovdje…
a di je ostatak ekipe?
Znas da sam razmisljala o tome kako bi mi se djeca mogla vidjeti. A ima jos prednosti...
Sta ti mislis?

koje zatišje nastalo ovdje…
a di je ostatak ekipe?
da, baš neko zatišje... izgleda da je takav dan... meni je skroz šugav, baš sam si koma...
izgleda da mi je danas jedan od onih dana kad me hormoni od jutra pucaju....
jadni moji kad se s posla vrate :P
vidjela neki dan na fb... sviđa mi se to, posebno za kasnije kad beba poraste i počne ludovati po kindiću :)

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

a gledam za tu cijenu se dobija 12 komada, to je otprilike pola duže stranice krevetića... kad su još jako jako mali, to im je dovoljno jer se još ne vrte toliko, a kad malo porastu onda se svakako izvrte pa bi trebalo toga bit po cijelom krevetiću, a to je skupo...
a gledam za tu cijenu se dobija 12 komada, to je otprilike pola duže stranice krevetića… kad su još jako jako mali, to im je dovoljno jer se još ne vrte toliko, a kad malo porastu onda se svakako izvrte pa bi trebalo toga bit po cijelom krevetiću, a to je skupo…
Ja sam isto gledala to, al bas sto kazes to je samo za jednu stranu, realno kad je beba mala ne mice se i to uopce ne treba a kad se pocne micat ko zna di ce zavrsit glava a di noge u noci i trebalo bi cijeli krevetic s tim oblozit sto bas i nije isplativo, meni ni ne odgovara jer ce mi bocne stranice biti zatvorene skroz tako da cu za tamo svejedno trebat ogradicu u jednom komadu..
Danas bas tiho da, nema nam Sanjarke pa se nitko ne boji da ce bit diskvlificiran s liste
Ako se ne varam jos je samo ona ovaj tjedan na pregledu?
Ovo moje saznanje spola me dotuklo, od jucer vrtim po ebayu i trosim na gluposti, jucer bila i na cartersovoj stranici, napunila kosaricu jer imaju 50% popusta i imaju preslatke kompletice i stvarcice za cca 15 e, i onda sam isla zakljucit kupnju i nabili mi nekakvu carinu i postarinu vecu od vrijednosti kosarice, tako da sam odustala od kupnje
E da, kakve su vam mjere cerviksa? Meni jucer bio 33mm, citam da bi trebalo biti oko 40mm pa me malo strah da nije to premala mjera s obzirom na 20tt!? Dr. mi nista nije rekla, a ja tuka nisam ni pitala dal je to u redu jer sam bila opcinjena tom curom na ekranu!??

A da sama radim takvo nesto... Morala bih smisliti kako bih to izvela. Vjerovatno ide na cicak ili?
Onda obicna ogradila okolo, a na nekim mjestima to tako da se djeca vide i da ih ja vidim kad lezim

meni je ipak po tom pitanju praktičnija ogradica.... dok bude malecka bit će u L obliku, da je mogu vidjet.... a kasnije ću na tu prazni stranu samo staviti onaj trudnički jastuk, dok se okreće da baš ne udari glavicom o krevetić.... a i znam da će past 100 puta kad se počne dizat na nožice....to neću nikak moć spriječit... ublažit ću samo tamo di ću moć....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ej cure evo mene...vadila ogtt jutros ...čekala sat vremena za doc na red i onda još dvije sjedila...sutra idem po nalaze...nije baš tako strašno al malo izaziva muku posebno na prazan želudac...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji