Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    08. Ožujak 2016. 21:05

tynchy ovo je jako lijepo
    Cure na facebook stranici Mali andeo ima dosta lijepih kompletica po 50kn

Tynchy
    08. Ožujak 2016. 21:13

Ma kakvi da sam sama radila, pa ja sam kreativna ko mrtav konj :)

Narucila sa fb-a, Beataideja :)

Tynchy
    08. Ožujak 2016. 21:13

Ma kakvi da sam sama radila, pa ja sam kreativna ko mrtav konj :)

Narucila sa fb-a, Beataideja :)

Dunyasha
    08. Ožujak 2016. 21:31

Aurelija, sto se tice plana poroda, mislim da na ridinoj web stranici imas neki obrazac koji si mozes prilagoditi.
    Ka cu si ga pogledati i iscitati sve intervencije jos jednom. Necu ga nositi na porod, pogotovo ga necu ovjeravati kod javnog biljeznika jer mislim da to stvara losu atmosferu, a ja zelim biti okej s doktorima, sestrama i sl..
    Ali svakako cu se drzati savjeta doule a to je: sve pitati da mi objasne prije nego ucine, pitati mozemo li pricekati (npr. s dripom) jos neko kratko vrijeme i sl. Bit cu pristojna i dati im do znanja da znam da su oni doktori ali da shvate da razumijem sve sto mi se dogada i da necu dozvoliti da imaju "grublji pristup". Jedino na sto nikako, ali nikako ne pristajem- ili nek me salju na carski ili se dizem i odlazim roditi negdje drugdje ije stiskanje trbuha. To ne moze. Nikako. Ali mislim da su na SD okej, a sve sto me jos zanima cu pitati anesteziologa, babicu pogotovo itd..
    Ma bit ce to sve okej, doma biti sto duze, to moram ishendlat i posloziti si u glavi da mi je bolje doma i da se opustam s mm i doulom (mislim da cu ju svakako zvati, znam i koju) pa onda prema rodilistu. Tako da sto manje njihove intervencije bude potrebno.
    To je moj " plan poroda". A sad, kako bude, vidjet cemo. Mantram o takvom porodu. 😉😉😉😉

Dunyasha
    08. Ožujak 2016. 21:33

Ty, super su slova!! 
    Tako cu nesto ja sama probati napraviti, tih slova ima za kupiti u hobby shopovima. Samo da znam koje ime. 😂😂
    Nika Marla, najsigurnije. 😂

Nove cure, dobro nam dosle, oprostite sto vas tek sada pozdravljam!! Neka vam trudnoce produ u miru i zadovoljstvu!!

Aurelija
    08. Ožujak 2016. 22:09

Hvala Dunya, meni se isto cini nekako bolje to usmeno s doktorima u hodu dogovoriti, kao da ce oni za svaki korak citati taj papir! Rodin link mi nije radio, al evo nasla sam sad primjer ako nekog zanima:

http://www.ringeraja.hr/forum/plan-porodaja---za-rodilista/m_903727/mpage_1/tm.htm#913437

Bruna257
    09. Ožujak 2016. 05:44

Dobro jutro cure... 

Evo nakon par dana spavanja, opet se srele moja nesanica i ja... Zaspala oko 11, probudila se u pola 2 i od tad-NISTA... Osluskivala kisicu,mm kako hrce,setala po kuci,cak mu radne majce ispeglala... Koma ziva... Nadam se da vi sve lijepo spavate ;) zelim vam ugodan dan 🌞💐

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    09. Ožujak 2016. 07:41

Jutro cure, 
    evo Bruna, isto kod mene, ja se redovito budim oko 4-5 kako koji dan, vrtim se po krevetu, čekam da se mali probudi u 5:30 i onda kreće jutarnja rutina. Nisam skužila jesi li kući ili radiš, ako ne radiš probaj se koliko možeš naspavati preko dana. Pucaju nas ti hormoni nenormalno... 
    Mene je sve ovo nekako bacilo u bed, baš mi se samo redaju neke gluposti, dođe mi da počnem plakat. Brine me sad to "zadebljanje" na gospodični dolje, izgleda mi kao upala one Bartholinijeve žlijezde, ali niš ne boli... A i to otvaranje, sad ti objasni djetetu od 19mj da ga mama ne može podignut na ruke, a ovaj krene bacat se po podu i urlat... Vjerojatno imam neke bakterije dolje, pa idem u petak na briseve. Sad meni moj mozak govori da nije to niš strašno i da će se sve sredit, ali reci ti to mojim hormonima koji me tjeraju da plačem ko curetak od 8god. 
    Što se plana porođaja tiče, ja sam isto o tome razmišljala, ali ne da ga sad pokazujem tamo osoblju, nego da ga imam za sebe, pa da se znam u određenoj situaciji postavit ili pitati po tim nekim natuknicama... Rađe ću babicu ljubazno zamolit da mi ukoliko je moguće omogući porod na stolčiću, nego da joj to dam napisano na papiru. (čak mi je palo na pamet naoružat se čokoladama kao mitom :P)
    Jeli koja od vas razmišljala o donaciji krvi iz pupčane vrpce? nešto se slabo o tome piše u zadnje vrijeme... Na prvi porod došla sam sa svom pripremljenom dokumentacijom za Anu Rukavinu, no rodila sam u subotu a vikendom nemaju organiziranu dostavu toga, a i kontraindikacija je bila mekonijska voda koju je beba "sredila" tijekom poroda (vrlo često kod prenešenih trudnoća). 
    Ty slova su krasna!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.