Dunya, Bruna pa da, valjda bi me upozorila da je neki problem, sad sam isla listat trudnicku pa sam vidjela mjere, onda na google i odmah umires po njemu jer samo stvori paniku, rekla sam vec 100 puta da necu nis citat
Ja cu isto uzet tu ogradicu u ikei ako bude potrebna, mislim da je nekih 80ak kn i svida mi se sto je jednostavna i bijela. Kupit cu tamo i donje plahtice za krevetic i to je to nikakve one lude posteljine za 500-600 kn, ljeti ne treba ludo pokrivat a zimi mi je svejedno sauna u stanu.
Prijavljujem novi nalet povracanja. Taman kad se razveselim da je prestalo, ponovo krene. U zadnja 2dana samo sam doručak uspjela zadržati za sebe.
Od sada samo kašasto.
Lakše je kad ide van
Nadam se da niste gadljive i ne čitate ovo za vrijeme ručka
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Cure koje ste poslale mail javite da je stigao prvi dio da mirno dišem. Ovaj koji je zanimljiviji će doći
sanjarka na pregledu, znači čekamo. mare sutra. ja oko 25. baš zatišje. bitno da se javljaju bebice
ja ću imati najobičniju bijelu krevetninu sa bež medekima... našla sestra materijal pa će mi to njezina sveki sašit...plahte neznam di jer će nam krevetić biti 140x70, a te dimenzije u Ikei na zalost nema... ja isto ćecu pretjerivati sa svim tim nekim nepotrebnim drangulijama, radije bebi za kasnije uštedit za sobu ili tako nešto....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Kako ste cure?
Evo i Zara napokon online ima,vec sam pikirala milion stvari
Abies, stiglo :) HVALA :)
Crazy, ne krvarim zbog hemeroida, to je balon koji dođe van i onda ga trebam ponovno gurnuti unutra. Puno šećem pa bi se trebalo povući.. Ove navlake za kindač ja ne budem naručivala.
Sanjarka i vjeverica su danas na pregledu ako se ne varam.
MalaKoza, zar opet? :/
miska, meni piše cerviks 1 članak. Kaj to znači?
iva, bravo za ogtt i mene to čeka. Cijelo vrijeme trebaš ležati ili smiješ piškit?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji