Zg tekstilpromet 2012 outlet. Ma naljuti me kako kostaju ko da su od zlata, a tamo sam sve jeftinije kupila
Pozdrav cure, citam vas al nikako da i nesto napisem
Vidim da raspravljate o cerviksu. Ja za svoj ne znam ni sta je ni kako je, jer ne mogu desifrirati taj mackopis od svoje gin. Moram ju sljedeci put malo propitati, inace mi uvijek kaze dobro je.
Cure koje idete na ogtt: meni cak ni nije to bilo tolko strasno. Izvadili su mi krv i onda su mi dali da popijem 2 case po 2dcl vode sa secerom u koju mi je stavila limun i bilo je pitko. Poslije su mi vadili 2x krv svakih sat vremena i mogla sam prosetati po ambulanti. Jedino mi je receno nista ne jesti i piti, a ja zedna
I da muci me zgaravica preko dana, samo se nadam da se to nece nastaviti do poroda. A po noci nesanica aaaa
A moja mala curka udara ko velika, toliko se gura s nogicama da me sve zapece s unutarnje strane. Tata onda uziva, ne zna dal bi stavio ruke na trbuh ili obraz, na kraju svo troje. Onda ju jos ljubi, onda tek pocne tarapana po maminom trbuhu. Sou
Abies, kako slatka krevetnina....stvarno mi se sviđa :)
Vidjela sam da su sad po 600 kn...užas...
Slažem se s Dunjom da se treba informirati o svemu. Nije sramota nešto ne znati.
Ja primjerice odkad sam zatrudnila nisam znala što je OGTT, TSH, KKS, doula itd. Sad znam zahvaljujući vama :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Ma evo ja u prvoj T bila prilicno dobro informirana i znala što hoću na porodu, al uvijek se po putu pokupe nove informacije, neke stvari malo zaboraviš... tako da uvijek volim procitat sve što vi pišete a i po portalima. A opet cu i na radionicu. Ono sto je po meni najbitnije za dobro iskustvo poroda je smirenost rodilje, sposobnost da se nosi sa bolom u svakom trudu i da vjeruje svom tijelu da ono zna roditi. Osobno mislim da informiranost uvelike pridonosi smirenosti na porodu
I ja mogu rec da nisam usla previse informirana u trudnocu, al uz vas i google sam skoro pa sve naucila, i pokusavam se sto bolje pripremit na sve kaj me ceka... :) Ja se javila za radionicu na Merkuru, sad cekam da me zovu za termin..
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Abies, ovo je totalna medenica. Kak je mene uhvatilo s hormonima još ću sašit to. Samo bi nekaj radila za bebicu.
Dunyasha, slažem se u potpunosti.
Ja sam opet na drugu stranu freak. Od svoje dvadesete čitam o porodima, trudnoći i odgoju djece. I onda pametujem nezainteresiranim trudnicama i frendicama koje imaju djecu kak ne znaju za neke pojmove ili metode. Mislim, ne idem po klupicama u parkicu, nego curama koje znam.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
evo cure poslana i druga knjiga. samo je povelika 25mb pa ako bude frke, nešto ćemo izmisliti. btw na fejsu grupa knjige knjigice sam ja te knjige našla. negdje u 11. mjesecu
Malo sam umorna i fali mi Sanjarkin salabahter pa ću samo kratko: moj dečkić je super obavio svoj pregled, jasno je pokazivao svoju muskost posteljica se počela polako dizati i okrenut je glavom prema dolje
što se mene tiče neka tako i ostane
Mjere su u granicama za dob, mrvicu napredniji.. Težak 180gr, dvije male milke
Toliko od mene, sad me glava boli pa se sutra druzim s vama
Sortiraj odgovore
Najstariji